כללי כלי הדוגם | שאלה באינדי' ובאילוסטרטור

• הוסף לסימניות
באינדי' cs3:
האם ידוע לכם על אפשרות לדגום מאפייני תא בטבלה כולל סגנון התא (מcs3 ומעלה)?
הדגימה מעבירה לי את התכונות אך לא משייך אותו לסגנון, ואכן בלחיצה כפולה על כלי הדוגם לא מופיע שם מאפייני תא בטבלה.
באיזו דרך קלה ומהירה ניתן להעביר סגנון תא בטבלה לתאים שונים אחרים בלי לבחור כל תא בנפרד ולשייך לסגנון הרצוי?
למשל, ביצירת תשחץ, קוביה שחורה עם מאפייני טקסט רצויים, המשוייכים לסגנון התא.

באילוסטרטור cs3:
כשאני מורידה את ה"וי" בכל האפשרויות, כולל המילוי ומסמנת רק את העליון, כיון שאני רוצה להעתיק רק את האפקט ללא המילוי.
אך בדגימה משום מה הוא מעביר לי גם את תכונות המילוי - מעבר, ולא רק את האפקט (למשל: עיוות).
גם דרך חלון השכבות, המעבר עובר עם האפקט ולא רק האפקט.
האם המעבר מוגר כאפקט ולא כמילוי?

• הוסף לסימניות
טבלאות ואינדיזיין לא מסתדרים כ"כ.
קיצורי דרך יעזרו לך?

• הוסף לסימניות
אילוס: נראה לי שכל מה שמופיע בחלון האפירנס, מוגדר כאפקט אם יש הגדרות אפקט נוספות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;338674:
טבלאות ואינדיזיין לא מסתדרים כ"כ.
קיצורי דרך יעזרו לך?

כן גם קיצור דרך יעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;338676:
אילוס: נראה לי שכל מה שמופיע בחלון האפירנס, מוגדר כאפקט אם יש הגדרות אפקט נוספות.

מעניין לבדוק זאת, זה לא אמור להיות כך, יש פירוט ואפשר לסמן וי לתכונות שרוצים או לא רוצים להעתיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;338692:
מעניין לבדוק זאת, זה לא אמור להיות כך, יש פירוט ואפשר לסמן וי לתכונות שרוצים או לא רוצים להעתיק.

באילוס לפי מה שנסיתי. כנראה שיש עוד אפשריות

כלי הדוגם + SHIFT = מעתיק צבעים לאובייקט בחור
כלי הדוגם + ALT = מעתיק צבעים מאובייקט בחור
כלי הדוגם + SHIFT+ALT = מעתיק אפקטים ללא הצבעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;338708:
באילוס לפי מה שנסיתי. כנראה שיש עוד אפשריות

כלי הדוגם + SHIFT = מעתיק צבעים לאובייקט בחור
כלי הדוגם + ALT = מעתיק צבעים מאובייקט בחור
כלי הדוגם + SHIFT+ALT = מעתיק אפקטים ללא הצבעים

ניסיתי זאת.
במראית עין כך זה נראה.
אך תבדקו בחלון מאפייני העיצוב ותראו שנוסף גם המילוי מתחת למילוי הקיים כתוספת.
בכל אופן תודה, זה עזר לי, עכשיו אפשר רק למחוק את המילוי שנוסף (או להסתירו בcs4)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;338676:

מסתבר שאכן כך.
גם דרך חלון השכבות בהעתקת המילוי של העיגול עם אלט המילוי עובר ג"כ, ניסיתי גם בצבע אחד ולא רק מעבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה