כלי החיתוך

• הוסף לסימניות

כלומר זה לא קשור לזה:unsure:

עריכה:
אולי יש אפשרות להוסיף את האפליקציה פה:
1676993079752.png

• הוסף לסימניות
קופצת על השירשור,
אשמח לעזרה- אני מנסה להקליט מסך באמצעות כלי החיתוך זה מקליט לי בלי קול.
גם לא של מיקרופון...

הורדתי כמה אפליקציות להקלטה והבעיה היא בכולם (גם בפאוור פוינט) .

לא הצלחתי למצוא הגדרה לפתרון הבעיה.

מישהו?

• הוסף לסימניות
אפשר בFORMAT FACTORY להקליט עם סאונד לכידה וסאונד מיקרופון

• הוסף לסימניות
וזה עדיין לא מופיע על המסך בהודעות שאתם מצלמים משהו?
יש למישהו פתרון לזה??
כך מופיע לי בהגדרות-
1735551613132.png

אך יש לי את אותה בעיה,
לא קופצת לי שום הודעה פה-
1735551671792.png

מה שכן היה בעבר...

• הוסף לסימניות
א. בכל מקרה- ניתן להיכנס לתיקייה של צילומי המסך, בה הכל נשמר. (כדי למצוא את המיקום של התיקיה ניתן להכנס לתוכנה של כלי החיתוך - פתח קובץ - ואז מפנה לתיקיית צילומי המסך)
ב. בלתק לגבי עניין הגדרת ההתראות, אמורים להפעיל בהגדרות התרעות את ההתרעות מהתוכנה הזו (כלי החיתוך/חתוך ושרטוט).
ג. לייטשוט- תוכנה מגניבה הרבה יותר, עולה על כלי החיתוך, מלבד פעמים רחוקות שנתונים מסויימים נעלמים בלחיצה על לכידת מסך, מה שלא קורה בכלי החיתוך: https://app.prntscr.com/en/index.html

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות כך, בהגדרות:
1735552459525.png

• הוסף לסימניות
מצאתי פיתרון,
עדכנתי את האפליקציה (או פשוט להתקין מחדש...) כאן-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה