כלי המילוי - גילוי נחמד

• הוסף לסימניות
יתרון משמעותי במנגה 5!

אולי כולם יודעים על זה ואני יצא סתם צנצנת,
אבל גיליתי שכלי המילוי - יכול למלא שטחים ברצף.
כלומר לדוגמה, אם ציירתם רשת דייג באינקינג, וכעת אתם באים לצבוע, למשל תכלת ים, שמתחת לרשת, ואתם משתמשים בכלי המילוי אתם לא צריכים ללחוץ 4487 פעם, בכל חור לעצמו. אתם יכולים ללחוץ פעם אחת ולעבור על החורים - כשהעפרון\עכבר לחוץ, והכל יתמלא יופי.
תנסו, זה כיף.

• הוסף לסימניות
לא עובד לי.. או שלא הבנתי.

• הוסף לסימניות
שוב -
תציירו רשת. בקו שחור.
תיצרו שכבה נוספת מתחתיה.
עכשיו - תרצו לצבוע את הרקע של הרשת.
אני בהתחלה לחצתי על כל חור וחור כדי למלא בו צבע.
ובסוף - גיליתי שאפשר למלא חור ואז להשאיר את העכבר\עט לחוץ, ולעבור על החורים האחרים ולמלא אותם בקו אחד, וכולם ייתמלאו בכיף.

ניסיתי רק במנגה 5EX.

• הוסף לסימניות
ניסיתי עכשיו גם ב4 וגם ב5 וזה באמת עובד רק ב5.
אבל אפשר לעשות את אותו העיקרון גם ב4 עם כלי הclosefill - אייקון של דלי ומתחתיו ריבוע לבן, נמצא ליד כלי הדלי הרגיל, בtool options שלו אפשר לבחור באיזה דרך למלא את האיזורים הסגורים המחולקים, אני אוהבת להשתמש בזה כשאני עושה ציור בשחור לבן עם שכבות ואני רוצה לצבוע מתחת לשכבה העליונה את כל האיזורים המצויירים בלבן כדי שאוכל לצייר מתחת רקע בנוחות. (בוחרת את אופציית הrectangle עושה ריבוע אחד מעל כל הקנבס וכל האיזורים הסגורים נצבעים לבן ביחד והשאר נשאר שקוף).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה