כללי כלי המש רוצה לישון...

• הוסף לסימניות
מישו ער כאן??
כלי המש צובע לי רק בצבעים אפורים אפילו כשאני עושה לו צבעים אחרים סגול, צהוב וכדו'
למי ידוע משו בענין?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
זה קורה לתכנה לפעמים לא רק בכלי המש,
כבר קרה לי כמה פעמים שהתכנה החליטה להראות רק אפורים על אוביקט מסוים
למרות שבצבע הוא מוגדר כצבעוני,

סגירה ופתיחה מחדש של התכנה מועילה בד"כ... כמה פשוט ;)

• הוסף לסימניות
לא, זה כבר אחרי סגירה ופתיחה ועדין.
אולי לכבות מחשב ולהפעיל? אין לי כח לזה עכשיו.

• הוסף לסימניות
תנסה להחיל את הMESH על אובייקט ללא צבע, ואז תצבע.

• הוסף לסימניות
תודה!
ניסיתי עכשיו -
גם זה לא עוזר.

• הוסף לסימניות
יש מצב להעלות כאן את הקובץ?
(לא מכיר את אילוס, אבל הייתי משקיע 2 דקות בלנסות)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
אבל הרגע הצלחתי. אני לא רואה סיבה מיוחדת למה.
פשוט עובד וזהו.

ממש תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;1471443:
אני לא רואה סיבה מיוחדת למה.
ותשועה ברוב יועץ. מתייעצים ונושעים. בלי קשר לייעוץ :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה