דרוש מידע כלי כסף, יש הבדל איפה אני קונה?

• הוסף לסימניות
אני עומדת בפני רכישת כלי כסף יקר, אילו פרמטרים אני צריכה לבדוק? מה יכולים להיות ההבדלים בין חנויות?

• הוסף לסימניות
ברעיון הכל מתחיל ממחיר הכסף באותו היום,
ומכאן והלאה העיצוב, המחיר, השרות, כמובן המותג,
ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
הבדלים עצומים ממש.
במחיר ובאיכות.
את ירושלמית ?
ירושלמית.
תוכל לדייק לי על אילו הבדלים מדובר?
ומקומות מומלצים?
הצורפים וחדד ידועים כאמינים,
השאלה הגדולה שלי היא דווקא על חנויות אחרות,
חנויות עם מבחר ממש מרשים, ויש לי נטיה לקנות דווקא בהן....

• הוסף לסימניות
יש את היכל הכסף ברחוב דברי חיים(נראה לי מס' 15) שאומרים שהם הכי זולים בירושלים או בכלל בארץ,
הם מוכרים הרבה חברות והם מאוד אמינים, אבל אי אפשר לשלם שם באשראי, או במזומן או צקים. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מכירה עוד הרבה חנויות עם מחירים מעולים אבל מה שחשוב זה השירות אח"כ והאחריות, תיקונים וכד'

• הוסף לסימניות
יש את היכל הכסף ברחוב דברי חיים(נראה לי מס' 15) שאומרים שהם הכי זולים בירושלים או בכלל בארץ,
הם מוכרים הרבה חברות והם מאוד אמינים, אבל אי אפשר לשלם שם באשראי, או במזומן או צקים. בהצלחה!
לא יאומן איזה פער יש באותם דגמים,
שווה להגיע אליהם,
אחרי כאב לב שקנינו את אותו גביע בדיוק בפער מטורף

• הוסף לסימניות
ירושלמית.
תוכל לדייק לי על אילו הבדלים מדובר?
ומקומות מומלצים?
הצורפים וחדד ידועים כאמינים,
השאלה הגדולה שלי היא דווקא על חנויות אחרות,
חנויות עם מבחר ממש מרשים, ויש לי נטיה לקנות דווקא בהן....
בחנות המדוברת ברוב דברי חיים יש מבחר עצום של סחורה ברמה מצוינת, והמחירים ?? פער הזוי !!!
אבל....... שיהיה ברור שעדיין הצורפים וחדד המקורי יותר טוב.
אני אישית הייתי קונה ברחוב דברי חיים כי הפער במחיר הוא מטורף, אבל ברור שבהצורפים מקבלים מוצר יותר איכותי לאורך ימים ושנים, שומר על ברק וצבע וגם יותר עבה וכו' וכו'.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
ואם קניתי אצלם מוצר של הצורפים? ראיתי את אותו הדבר בצורפים עצמם במחיר שונה משמעותית, למה אמור להיות הבדל באיכות???? נשמע הזוי!!

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
ואם קניתי אצלם מוצר של הצורפים? ראיתי את אותו הדבר בצורפים עצמם במחיר שונה משמעותית, למה אמור להיות הבדל באיכות???? נשמע הזוי!!
אני אומר זאת מניסיון רב.
גם מכונות כביסה יש יבואן רשמי ויש יבואן מורשה, והכל נראה אותו דבר, אבל בכל זאת יש הבדלים !!!
גם כאן הדבר ברור יש הבדל בין הצורפים מקורי למה שנמכר שם.
שוב, הסחורה שלהם מצוינת ממש ומומלצת מאד לדעתי, אך אין זה סותר, מי שרוצה את הטוב ביותר (וגם זכה בלוטו :rolleyes:) שיקנה בהצורפים !!

• הוסף לסימניות
אני אומר זאת מניסיון רב.
גם מכונות כביסה יש יבואן רשמי ויש יבואן מורשה, והכל נראה אותו דבר, אבל בכל זאת יש הבדלים !!!
גם כאן הדבר ברור יש הבדל בין הצורפים מקורי למה שנמכר שם.
שוב, הסחורה שלהם מצוינת ממש ומומלצת מאד לדעתי, אך אין זה סותר, מי שרוצה את הטוב ביותר (וגם זכה בלוטו :rolleyes:) שיקנה בהצורפים !!

הם מוכרים כלי כסף מקוריים של הצורפים וחדד, עם חתימות והכל.

לחנויות הרשת של הצורפים וחדד לא שווה ולא ייצוגי למכור את המוצרים הזולים יחסית - פמוטים קטנים ודקים, גביעים כנ"ל וכו'.
ולכן בדר"כ מוצרים אלו תמצאו בחנויות שהן לא חנויות הרשת.
הדוגמא יכולה להיות זהה, אבל הגודל והעובי - בדרך כלל יהיו פחות.
ועדיין במחיר לפי גרם כסף - היכל הכסף הם הזולים ביותר.

• הוסף לסימניות
בחנות המדוברת ברוב דברי חיים יש מבחר עצום של סחורה ברמה מצוינת, והמחירים ?? פער הזוי !!!
אני אישית הייתי קונה ברחוב דברי חיים כי הפער במחיר הוא מטורף, אבל ברור שבהצורפים מקבלים מוצר יותר איכותי לאורך ימים ושנים, שומר על ברק וצבע וגם יותר עבה וכו' וכו'.
בהצלחה.
יש להם גם הצורפים וגם חדד שזה בדיוק אותו איכות מהחנויות עצמם, ולי יש משם כמעט את כל הכלי כסף גם דברים מהצורפים ששם הרבה יותר זול ואותו איכות.

• הוסף לסימניות
יש להם גם הצורפים וגם חדד שזה בדיוק אותו איכות מהחנויות עצמם, ולי יש משם כמעט את כל הכלי כסף גם דברים מהצורפים ששם הרבה יותר זול ואותו איכות.
אחרי עשר שנים רואים את ההבדל, ובגדול !!!

• הוסף לסימניות
גם ממליצה על היכל הכסף

• הוסף לסימניות
וואו, תודה לכולכם, החכמתם אותי!

• הוסף לסימניות
מנסיון שלנו במשפחה המורחבת לא ראינו הבדל בכלל בין האיכות בהיכל הכסף לצורפים וחדד...
ההבדל הוא שאת הדגמים החדשים אין לו, הוא מקבל את זה חצי שנה-שנה אחרי שזה יוצא...,
מבחינת שירות היכל הכסף לפעמים מפוצץ אבל עדיין תמיד נותן שירות, והרבה פעמים אנ"ש מבינים את אנ"ש יותר טוב...

• הוסף לסימניות
ההבדל בדרך כלל הוא העובי הכסף ובמשקל הכלי, אפילו אם נראה אותו דבר.
במו עניי ראיתי בחנות כלי כסף כל שהיא את המוכר מתקשר לספק ומזמין דגם מסוים אבל בהזמנה מיוחדת שיהיה יותר עבה לפי בקשת הלקוח...
בחניות שלא מוכרים רק תוצרת של החברות הגדולות והמוכרות יתכן גם הבדל באיכות ובהרכב המתכת של הכסף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת