כלי לניהול משימות

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה (עדיף אונליין) לניהול משימות.
הדברים שניסיתי ולא התאימו
TRELLO - דבר מצוין, אבל מתאים מאוד למעקב אחר תהליכים. אין חלוקת משימות לפי תאריכים, ועוד כמה דברים חשובים חסרים.
WUNDERLIST - זה נראה מעולה. אבל בגירסה אונליין (שבינתיים ניסיתי רק אותה) אני נתקבל בהמון באגים שפשוט לא מאפשרים עבודה נורמלית.
TODOIST - עובד, אבל זה ממש ממש פשוט. אי אפשר להוסיף פרטים למשימה מלבד הכותרת, אי אפשר לעשות תת-משימות.

האם יש לכם להמליץ על משהו?

• הוסף לסימניות
אני מחפש תוכנה (עדיף אונליין) לניהול משימות.
הדברים שניסיתי ולא התאימו
TRELLO - דבר מצוין, אבל מתאים מאוד למעקב אחר תהליכים. אין חלוקת משימות לפי תאריכים, ועוד כמה דברים חשובים חסרים.
WUNDERLIST - זה נראה מעולה. אבל בגירסה אונליין (שבינתיים ניסיתי רק אותה) אני נתקבל בהמון באגים שפשוט לא מאפשרים עבודה נורמלית.
TODOIST - עובד, אבל זה ממש ממש פשוט. אי אפשר להוסיף פרטים למשימה מלבד הכותרת, אי אפשר לעשות תת-משימות.

האם יש לכם להמליץ על משהו?
מאז שפרסמת את ההודעה בטח מצאת כבר משהו אבל במקרה ולא - מה חסר בGOOGLE TASKS? אם זה לא מספק תנסה את טיקטיק https://ticktick.com/ זה אמנם באנגלית אבל מקבל תרגום והמערכת פשוטה ויעילה מאד עם כל מה שצריך אפילו בגירסה החינמית.
כמאמן מיקוד וארגון (מאמן פרודוקטיביות וניהול זמן) מעניין אותי לדעת על עוד אפליקציות במיוחד כאלה שעובדים טוב עבור בעלי ADHD.

• הוסף לסימניות
מאז שפרסמת את ההודעה בטח מצאת כבר משהו אבל במקרה ולא - מה חסר בGOOGLE TASKS? אם זה לא מספק תנסה את טיקטיק https://ticktick.com/ זה אמנם באנגלית אבל מקבל תרגום והמערכת פשוטה ויעילה מאד עם כל מה שצריך אפילו בגירסה החינמית.
כמאמן מיקוד וארגון (מאמן פרודוקטיביות וניהול זמן) מעניין אותי לדעת על עוד אפליקציות במיוחד כאלה שעובדים טוב עבור בעלי ADHD.
אוייש... הודעה לפני 11 שנים :)
מאז משתמש ב-TRELLO וגוגל שיטס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה