כלי פלסטיק יפים, היכן משיגים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן ניתן להשיג בירושלים צלחות מפלסטיק לילדים לשולחן שבת,
אבל יפות ואלגנטיות?
משהו דמוי חרסינה.
אני נורא סובלת מהצלחות הח"פ / אדומות / שחור-לבן ודומיהן.

(שמתי לב שבאולם שמחות ידוע, כל הכלים מפלסטיק! ועד שלא נוגעים בהם, או יותר נכון דופקים אותם בשולחן, אין מצב להרגיש בזה. חשדי התעורר כשהמלצרית הפילה צלחת אחת והיא לא נשברה).

• הוסף לסימניות
יש משהו לא מאוד אלגנטי אבל לא נראה פלסטיק, לבנות עם פס דוגמא מסביב, מופיע בכמה צבעים. קניתי עם דוגמא אפורה מסביב מאוד נחמד. יש הרבה לקראת פסח, אבל ראיתי גם בחנויות טמבור בגאולה- כהן, ובמאה שערים.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להשקיע,
אז יש צלחות 'קורל', זה חומר שנראה כמו חרסינה אבל לא נשבר ווגם לא כבד כ"כ.
ויש בו דוגמאות מהממות.
להורים שלי יש סט כזה כבר כמה שנים טובות ומשתמשים בו כל שבת, עם מלא.... ילדים ובקושי נשבר.
אם את בירושלים, יש משפחה בתורת חסד 2 שמוכרים את זה.

• הוסף לסימניות
יש עוד חברה, לא קורל, שאני לא זוכרת כרגע את שמה אבל היית פעם בחנות והמוכר דפק אותה בעוצמה על מדף המתכת, זרק בחוזקה על הריצפה והצלחת נשארה שלמה!!!
כשאזכר ארשום כאן את שם החברה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;710449:
יש עוד חברה, לא קורל, שאני לא זוכרת כרגע את שמה אבל היית פעם בחנות והמוכר דפק אותה בעוצמה על מדף המתכת, זרק בחוזקה על הריצפה והצלחת נשארה שלמה!!!
כשאזכר ארשום כאן את שם החברה.

זה נקרא קורנינג
זה מאד מאד יקר...20 ש"ח בערך לצלחת....זה תוצרת ארה"ב
אך הן חזקות באמת ולא נשברות ממש!!!!!!!
אלו כלים כדי שישברו צריכים לעבוד מאד מאד קשה!!!!!נפל לאימי מהארון הגבוע (בערך בתקרה) ולא נשבר.
רק אם זה נופל על זוית מאד מסויימת זה נשבר!

אם בכל אופן את רוצה ברמב"ש יש מישהי שמוכרת זול יותר מהחנויות. כשיהיה רלונטי אברר לך בדיוק)

• הוסף לסימניות
לי יש קורל וא"א להגיד עליו שלא נשבר עם ילדים...
ברור שאם הוא נופל על הרצפה למשל הוא נשבר ובפירוש אני לא מביאה אותו לילדים שלי בסעודה
רק באמת זה פחות שביר ביחס לצלחת חרסינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;710456:
זה נקרא קורנינג
זה מאד מאד יקר...20 ש"ח בערך לצלחת....זה תוצרת ארה"ב
אך הן חזקות באמת ולא נשברות ממש!!!!!!!
אלו כלים כדי שישברו צריכים לעבוד מאד מאד קשה!!!!!נפל לאימי מהארון הגבוע (בערך בתקרה) ולא נשבר.
רק אם זה נופל על זוית מאד מסויימת זה נשבר!

אם בכל אופן את רוצה ברמב"ש יש מישהי שמוכרת זול יותר מהחנויות. כשיהיה רלונטי אברר לך בדיוק)

האם הן גם יפות?
...אם כבר משלמים אז...
ואולי אפילו אפשר לשקול אותן כאופציה לסט לכל המשפחה ולא רק לילדים (אם הן נראות יפה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;711334:
האם הן גם יפות?
...אם כבר משלמים אז...
ואולי אפילו אפשר לשקול אותן כאופציה לסט לכל המשפחה ולא רק לילדים (אם הן נראות יפה)

בהחלט כן, הן יפות. לאימי יש סט כזה חלבי שמחזיק כבר מעל 15 שנה...
וסט בשרי דיי חדש!

• הוסף לסימניות
אני מצאתי פלסטיק מאד יפות, (בד"כ הפלסטיק לא כ"כ יפה, או שנראה יותר לחלבי) אך אין לי מושג החברה זה היה בטמבור בקרית ספר, אם יזדמן לי לשם אנסה לראות את השם, הילדים מאושרים כי לא מזהים את ההבדל וגם אמא שלהם שמחה שהשולחן מכובד, וזה אפילו יצא דומה מאד לסט שלי...
אולי תמצאי בעזרא ואחוה...

• הוסף לסימניות
.קורנינג וקורל זה היינו הך (לחברה קוראים קורנינג קורל)

• הוסף לסימניות
זה הצלחות שאני משתמשת לילדים, צלחות מפלסטיק עלו כמה שקלים, יפות ביחס לכל הצלחות פלסטיק שאני מכירה, אפשר לקנות בבודדים אני קניתי בזמנו בששת, אבל ראיתי בעוד מקומות, אבל אני לא יודעת אם היום יש עוד להשיג, למרות שקנינו את זה לפני שנה או שנתיים לא יותר.

קבצים מצורפים

• IMG_0001.JPG
    2.7 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
אוף. שכחתי איך קוראים לחומר הזה, שהצלחות שBBR העלתה עשויות ממנו. בכל אופן, מוכרים את הצלחות האלו בעזרה ואחוה בירושלים.

• הוסף לסימניות
שום חומר, זה צלחות פלסטיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;711415:
שום חומר, זה צלחות פלסטיק.
יש לזה שם, זה סוג של פלסטיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;711393:
זה הצלחות שאני משתמשת לילדים, צלחות מפלסטיק עלו כמה שקלים, יפות ביחס לכל הצלחות פלסטיק שאני מכירה, אפשר לקנות בבודדים אני קניתי בזמנו בששת, אבל ראיתי בעוד מקומות, אבל אני לא יודעת אם היום יש עוד להשיג, למרות שקנינו את זה לפני שנה או שנתיים לא יותר.

מה שציינתי למעלה שמצאתי -יותר אלגנטי , יש לו עיצוב ממש יפה ,והנה צרפתי תמונה...
מה שBRR צרפה, כזה נדמה לי שקניתי לפסח... ויש עדין להשיג, בטמבורים וכפי שציינו עזרא ואחוה...

קבצים מצורפים

• DSCF0615.JPG
    1.3 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;711426:
את מתכוונת כנראה ל'מלמין'
נכון ותודה. השם הזה עמד לי בראש אבל שייכתי אותו לנגרות, ואיכשהו מסתבר שהוא שייך גם לכאן וגם לכאן:

(ויקי)
מלמין הוא שרף בעל פני שטח קשיחים.
השימוש העיקרי בו הוא בנגרות, כשכבת ציפוי לריהוט, לדלתות ולמחיצות. המלמין עמיד בחשיפה לקרינת השמש וקרינת UV. החומר עצמו משמש גם לייצור כלים כגון תרווד או מצקת למטבח (מפלסטיק).

• הוסף לסימניות
bbr, יש לי כזה בדיוק...
אבל הסט חרסינה שלי זה צלחות מרובעות וזה פשוט מפריע לי בעין נורא ביחד.

קורל זה מהמם, אבל בשביל הצוציק הזה...
באותו אולם שמחות שראיתי זה בטוח לא היה קורל (אני מכירה קורל לא מהיום) וזה לא היה חומר שביר.
וזה כן היה מרובע ואלגנטי...

צריך כנראה להסתובב ולחפש.

• הוסף לסימניות
יש חברה שנקראת LUMINARC (אני מקווה שכתבתי נכון) שעליה כתבתי שהמוכר דפק על המדף בחוזקה והיא לא נשברה, אולי כדאי לברר מחירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה