כלי רופא א-מ-י-ת-י-י-ם...

• הוסף לסימניות
כבר עברתי ב10 חנויות ולא מצאתי. כל המזוודות מלאות בכלים פשוטים ברמה של הכל בשקל.
אני מחפשת מסכת/סטטוסקופ שנראה אמיתי. ממתכת כזה.
מישהו אולי נתקל?

תודה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
זכור לי שראיתי בכפר השעשועים, כלים שנראים ממש אמיתיים.

• הוסף לסימניות
בבית מרקחת עולה מד לחץ דם פשוט 50 ש"ח

• הוסף לסימניות
רותי-אולי את זוכרת איפה קנית? כי בכפר השעשועים לא ראיתי.

אני צריכה 2 זהים.

• הוסף לסימניות
אני קניתי סטטסקופ אמיתי בצאצאינו בר' עקיבא בגן ורשא

• הוסף לסימניות
אולי הרופאים של הדסה מוכנים להשאיל:):rolleyes:
יש קופות חולים שיש להם ציוד ישן, והם נותנים זאת בהשאלה או אפי' במתנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1200014:
אולי הרופאים של הדסה מוכנים להשאיל:):rolleyes:
יש קופות חולים שיש להם ציוד ישן, והם נותנים זאת בהשאלה או אפי' במתנה.

מצטרפת להמלצה, תקבלי גם מזרקים, פלסטרים וכו' וכו' - ואולי אפילו אינהלציה חד פעמית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבינה צהובה;1200005:
רותי-אולי את זוכרת איפה קנית? כי בכפר השעשועים לא ראיתי.

אני צריכה 2 זהים.

לא קניתי,
הילדים הביאו את זה פעם הביתה לא יודעת מאיפה הגרילו את זה :eek:
מאז זה משחק מאד אהוב וכמובן בפורים עובר בהשאלה.

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג בגמ"ח תרופות ובגמחי"ם לאביזרים רפואיים. ידוע לי שיש בגמ"ח של משפחת זקס בהר נוף.

• הוסף לסימניות
אני קניתי כמה פעמים סטטוסקופ שנראה כמו אמיתי בחבקוק בירושלים.

• הוסף לסימניות
בעזר מצוין בבני ברק יש לקנות סטטוסקופ בעשרה שקלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה