התייעצות כלי שימושי במטבח למתנה - מה תמליצו?

• הוסף לסימניות
אשמח לעצת הנשים דפה, על איזה כלי תמליצו למתנה ליום הולדת של האשה. כלי שיביא שימוש בעבודות המטבח ויקל עליהן, אך לא כזה שהוא הכרחי ויש בכל מטבח בסיסי.
הדוגמאות שיש לי בראש הן: מכשיר להכנת חביתיות, טוסטר לשניצלים וחזות,
ואני מחפש עוד רעיונות בכיוון הזה.
מה הכי ישמח אתכן אם תקבלו?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
סלייסר חשמלי!!

• הוסף לסימניות
שייקר
מאסטר סלייסר
פיירקס (כלי לחימום, קירור, הגשה ואחסון, מזכוכית)

• הוסף לסימניות
אז אולי תקנה לה משהו אחר,
הכוונה לא מכשיר חשמלי?!
יש מספיק איך לפנק אישה........
מזה ומזה אל תנח ידיך בעז"ה. פשוט בתכשיטים אני לא מייבין גדול, ונראה לי שיש הכל. אז אני מתכנן איזה גיפט קארד או משהו, אבל אני רוצה חוץ מזה גם לתת איזו ערכה רצינית למטבח שכוללת כמה מכשירים חשמליים או כלים שימושיים מאוד. וזה כי היא אוהבת מאוד את המטבח ונמצא בו הרבה, כך שזה יביא הרבה שימוש.
יש לכם עוד מה להמליץ?

• הוסף לסימניות
מולטי קייק - במיוחד בתקופה של חנוכה - יש בו הכל, דונטס, וופל בלגי ועוד
מוצלח ושימושי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1606311467268.png

מומלץ!!!!

[/URL]

• הוסף לסימניות
אשמח לעצת הנשים דפה, על איזה כלי תמליצו למתנה ליום הולדת של האשה. כלי שיביא שימוש בעבודות המטבח ויקל עליהן, אך לא כזה שהוא הכרחי ויש בכל מטבח בסיסי.
הדוגמאות שיש לי בראש הן: מכשיר להכנת חביתיות, טוסטר לשניצלים וחזות,
ואני מחפש עוד רעיונות בכיוון הזה.
מה הכי ישמח אתכן אם תקבלו?
תודה מראש.
אני גם ממליצה מאוד על הסכין לחיתוך עוגות, אבל עם תיק שיגן על זה.
זה מאוד שימושי במיוחד אם היא אוהבת לאפות.
גם משקל אם עדיין אין זה מאוד שימושי.
מכשיר להכנת חביתיות לא משתמשים הרבה בד"כ וטוסטר לחזה עוף זה תלוי באישה.
מעבד מזון יש? מיקסר טוב יש? מספיק סירים?

• הוסף לסימניות
בעניין של להתקשקש עם מאפים? יש ערכות צנטרים לזילוף, תבניות שוקולד לפרלינים, מליון ואחד גימיקים וצורות בתבניות אפייה, ספריי, תמציות, נצנצים וטוליפים בכל הגוונים והטעמים. עולם שלם ומפנק.

• הוסף לסימניות
מאסטר סלייסר, מעולה!!!
סכין לחיתוך עוגות - נהדר!!!!
בלנדר מוט שיש בו גם חלקים נוספים, כמו מעבד קטן ומקצה - מאוד נוח לשימוש!
תבנית סיליקון לחלה, לעוגיות, גלידות -יש המון סוגים.

• הוסף לסימניות
סכין להכנת ירקות בצורת ספירלה.
יש לנו בבית סכינים כאלו כמספר הילדים ובימי החורף שאי אפשר לצאת החוצה מדי פעם אנחנו מכינים ארוחת ערב כזו מושקעת.
זה תעסוקה של כמה שעות לילדים והבונוס שלי בנוסף לתעסוקה והסיפוק של הילדים זה שמתחסל כמויות של ירקות בלי שאני צריכה לשכנע.
זה הקישור:

התמונות זה ירקות שנחתכו בעזרת הסכין הזה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• הוסף לסימניות
תבנית הפלא לאפיית חלה ולחם: pelepan.com

• הוסף לסימניות
למה להקפיץ סתם דיון ישן שלא אקטואלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה