התייעצות כללית מושלם/ פלטיניום- החזר על חוו"ד שניה- הקופה לא רוצה להשתתף

• הוסף לסימניות
אני פשוט בהלם
אני רוצה לקבל חוו"ד מרופא מסויים
סגן מנהל מחלקה באחד מהמרכזים הרפואיים כאן בארץ
עולה הרבה מאוד
אבל כללית טוענת שהוא לא ברשימת הרופאים שלהם
לכן לא רוצים לתת לי שקל
מוכר?
יש פתרון?
(אני זוכרת בעבר שהיה צריך לתת קבלה וזה היה נקרא מסלול החזר)

• הוסף לסימניות
יש לכם ביטוח עם סעיף של ייעוץ אמבולוטורי?

• הוסף לסימניות
יש לנו כללית מושלם+פלטיניום
הכולל בתוכו חו"ד שניה
רק עכשיו אומרים לי בקופה
שאני חייבת מתוך רשימה
הגיוני?
ניסיתם לערער?

• הוסף לסימניות
יש לנו כללית מושלם+פלטיניום
הכולל בתוכו חו"ד שניה
רק עכשיו אומרים לי בקופה
שאני חייבת מתוך רשימה
הגיוני?
ניסיתם לערער?
https://www.kolzchut.org.il/he/חוות_דעת_רפואית_נוספת
לא מכיר את כללית, אבל באופן כללי פניה לפניות הציבור/מתאם קשרי קהילה עם הסבר משכנע יכולה להועיל.

• הוסף לסימניות
בכל הקופות זה רק מתוך רשימה, לא לכל רופא בארץ.

• הוסף לסימניות
בכל הקופות זה רק מתוך רשימה, לא לכל רופא בארץ.
אכן זה כך לפחות מלפני שנה.
הקופות עשו על זה פרסום נרחב.
יש כאלו שאפשר לאחר מכן עם קבלה, גם זה צריך תיאום מראש עם הקופה.
אם זה כבר אחרי מעשה - מישהו הציע למעלה לפנות לנציג קהילה בקופה שיעזור - זה רעיון טוב.

כך זה בכללית, ובעוד.
בריאות שלימה

• הוסף לסימניות
ממתי?
בעבר נתתי קבלה וקיבלתי החזר
ולא בדקתי רשימה
הלך לך והרופא שהלכת היה ברשימה.
אבל לפני כל ביקור בשר"פ צריך לבדוק אם הרופא ברשימה.
לי יש ביטוח בריאות פרטי ולפי הפוליסה שלי ניתן ללכת לכל רופא ומקבלים החזר עד תקרה מסוימת.
בכל אופן שיהיה בהצלחה רבה
ורק בבריאותֱ

• הוסף לסימניות
ברור שמתוך הרשימה.

לי זכור העניין הזה הרבה יותר מלפני שנה,

לפני כמעט ארבע שנים היינו צריכים לשלם כמעט אלפיים שקל על חו''ד של רופא מסוים בגלל שלא היה ברשימה (כללית) אבל הסכמנו לעשות את זה כי היה לנו יותר חשוב הרופא הזה מההחזר וב''ה הוא זה שבאמת עזר בסוף אחרי שנים של סבל ללא פתרון..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה