עו"ד נתן רוזנבלט
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אתה צודק לחלוטין רק טועה בדבר אחד: ב"ש לא תוכננה לחרדים, אני זוכר את המאבק המשפטי שהיה שם כשחדרנו שםכל תוכניות הדיור שתוכננו לחרדים למעט בית שמש
היו בתור בשר תותחים
אתה צודק לחלוטין רק טועה בדבר אחד: ב"ש לא תוכננה לחרדים, אני זוכר את המאבק המשפטי שהיה שם כשחדרנו שםכל תוכניות הדיור שתוכננו לחרדים למעט בית שמש
היו בתור בשר תותחים
למה רק להגיב? שיגידו מראש על מה לכתוב, יש כל כך הרבה נושאים וכל פעם צריך להכריע מה הכי דחוף.למה באמת עדיין אין אשכול שבו יעלה כל שבוע הטור של הרב @עו"ד נתן רוזנבלט וחכמי הפורום יוכלו להגיב לו ולהציע הצעות חדשות לטובת כלל ישראל
אגב הצעתי פעם פה להקים קבינט דיור חרדי ו @יעקב הרמתי הסכים לכהן כיו''ר בתנאי שיקבל שכר
רק מוסיף הערה קטנה: באותם ימים כל הבנייה בארץ התאימה מבחינה תכנונית לחרדים! (בנייה נמוכה) שאלתי את סבא שלי למה לא הלך לגור במבשרת ציון? אז הוא אמר לי, שהחרדים הוסיפו כסף ורכשו דירות בירושלים עצמה.אתה צודק לחלוטין רק טועה בדבר אחד: ב"ש לא תוכננה לחרדים, אני זוכר את המאבק המשפטי שהיה שם כשחדרנו שם
נתת רעיון, אבל קח בחשבון שבד"כ איני יודע על מה אכתוב, כל יום אני כותב כמה טורים וא"א לדעת מראש איפה להדגיש
נו אז איך כותבים לך ?למה רק להגיב? שיגידו מראש על מה לכתוב, יש כל כך הרבה נושאים וכל פעם צריך להכריע מה הכי דחוף.
1 כאן או במייל, 2 אנו צריכים להתמקד יותר במה כתוב מאשר במי כתב, 3 לא הבנתי את הרעיוןנו אז איך כותבים לך ?
2. עדיין לא מצאתי פתרון לזה שלא כל שבוע אני מוצא את הטור שלך וצריך אשכול פה בפרוג (מעניין למה אתה מתנגד)
3. ולא הגבת לגבי רעיון הקבינט
תודה בכל מקרה לכל ההתייחסות שלך לכל אדם פשוט ובפרט לטובת כלל ישראל!
חם שם מאודאם כבר רוצים לנצל אותנו כבשר תותחים, אז למה לא לנצל א''ז עד הסוף ולבקש שהעיר תהיה ארוכה לאורך ולכלול 50 אלף דירות, אולי @עו"ד נתן רוזנבלט יודע
יש לי שאלה שלא ממש קשורה לדיור עצמולמה רק להגיב? שיגידו מראש על מה לכתוב, יש כל כך הרבה נושאים וכל פעם צריך להכריע מה הכי דחוף.
ובאופקים קר? בנתיבות קפוא? ובית שאן נמצאת בקוטב הצפוני? אין מה לעשות, ארץ ישראל נקנית עם מזגן על 16 טורבוחם שם מאוד
הרעיון טוב, יש לפנות לאנשים הנכונים, בסלבודקה יש את מומחי הגנרטורים, וכעת הזמן כשהם בראש העולם החרדי.יש לי שאלה שלא ממש קשורה לדיור עצמו
אחת הבעיות בכל מקום חרדי היא הקמת בתי כנסת ומוסדות ציבור
והבעיה השניה לרבע מהציבור היא חשמל כשר
ואיך שהבנתי כיום אפשר להקים בתוך הקצאה מעיריה
מתקן אגירת חשמל משמעותי שבשונה מגנרטור מכניס כסף במשך כל השבוע
אז אולי כדאי לחבר את שני הדברים האלה ודרך מימון מתקן אגירת חשמל
לממן את תחילת השלד וגם הכנסה מינימלית למוסדות ציבור
מצרף כאן טבלה מחוק תכנון ובניה הנכון להיום
צפה בקובץ המצורף 2181349
ראיתי שיש את זה בהרבה מקומות מחוץ לציבור החרדיהרעיון טוב, יש לפנות לאנשים הנכונים, בסלבודקה יש את מומחי הגנרטורים, וכעת הזמן כשהם בראש העולם החרדי.
הם מתכוונים לזה ברצינות, שאלתי את הגרי לנדו אם פיקוח ריבית על פיננסים דיו לחתן ילדים - הוא ענה שלא לוקח שקל!ראיתי שיש את זה בהרבה מקומות מחוץ לציבור החרדי
והתאגדות כזו מראש תוכל לעזור למנוע קרוואנים ולהכניס כסף במקום להוציא
אז לדעתי בסלבודקה יש מומחים לגנרטורים ובמקומות אחרים יש מומחים איך להרוויח כסף
אולי צריך לשתף את שתי הצדדים
מה המייל?1 כאן או במייל,
הרב רוזנבלט רוצה להתיעץ איתך אישית במיל יש אפשרות ??הם מתכוונים לזה ברצינות, שאלתי את הגרי לנדו אם פיקוח ריבית על פיננסים דיו לחתן ילדים - הוא ענה שלא לוקח שקל!
רק לגבי נחליאל התייחסת שזה מוקדם מידיולמעשה מה מתקדם מכל שלושת התוכניות שלך, חיבור הר יונה-חלק טבריה לעיר ענקית לחרדים , נחליאל, חיבור מעלה עמוס-מיצד לעיר ענקית לחרדים ?תעדכן אותנו!!!
שום דבר לא נגוז גם אם כרגע הוא חלום, בכל אחד המקומות שציינת מתגורר ריכוז חרדי משמעותי@עו"ד נתן רוזנבלט
שאלתי פה בעבר ועדיין לא קיבלתי תשובה ולכן אני חוזר ושואל
רק לגבי נחליאל התייחסת שזה מוקדם מידי
ומה לגבי השאר האם זה חלום שנגנז ???
העתיד מעניין אותנו, רבבות ולא מאות בכל מקוםשום דבר לא נגוז גם אם כרגע הוא חלום, בכל אחד המקומות שציינת מתגורר ריכוז חרדי משמעותי
לא נראה לי שזה ישים לחבר מונציפלית את הריכוזים האלו ולבנות כ"כ הרבה יחי"ד:שום דבר לא נגוז גם אם כרגע הוא חלום, בכל אחד המקומות שציינת מתגורר ריכוז חרדי משמעותי
בשורה טובה! התוכנית הופקדה השבוע להתנגדויות!רובע הראשונים- שכונה ראשונה עם 5000 יחי"ד, לפני הפקדה. https://mavat.iplan.gov.il/SV4/1/6000991561/310
לגבי יו"ש שתדעו שכל דבר לוקח שם המון זמן הרבה יותר מהרגיל
ולכן שמדברים על בניה שם זה לפחות עוד 10 שנים
גם עמנואל שיו"ר המועצה עובד לקדם חזק בכינוס זה היה נשמע שיקח עוד הרבה זמן לישוב להתרחב הרבה (וגם לתל ציון המבוקשת מעל 7 שנים שלא התקדם כלום ויש שם תוכניות גם ל2000 יח"ד ובקרוב יתחילו רק 600 יח"ד)
ה18,000 יח"ד שרוזנבלט דיבר זה על הר יונה וזה לא ממש יגיע לטבריה אבל די קרוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דוד פרידמן השני, ספרא אמר ספרא יודע!, בריסקער תלמיד ועוד 6 משתמשים9 //