דרוש מידע כלקוחות- לאיזה מס' טלפון של עסק הייתם מעדיפים להתקשר- נייח או נייד?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כעזרה למקים עסק, אני שואל:
כשאתם רואים פרסומת לעסק עם מספר הטלפון שלו, למה הייתם יותר מעדיפים להתקשר, למספר נייח או נייד?
נייד מראה יותר על זמינות, אך גם על קלילות ופחות ממסדיות.
נייח מראה על ממסדיות מקצועית ולא "עוד" נייד של איזה מתלהב שיענה גם בשתיים בלילה...
מאידך אולי דווקא הממסדיות שבנייח מרתיעה יותר ופחות זורמת ונעימה מנייד.
אני מודע שבמציאות אין כמעט הבדל, אך וודאי שיש משהו ביניהם, ואת זה אני מעוניין לשמוע ממכם את דעתכם בזה.
נייח.

• הוסף לסימניות
אולי תתפלאו לשמוע
לפעמים בחברות גדולות שאני כבר יודעת עליהם שהם אמינים
אעדיף מס' נייד ישיר
פחות את המרכזייה שחצי מהזמן אני במרדף אחרי השלוחה המבוקשת

• הוסף לסימניות
אולי תתפלאו לשמוע
אעדיף מס' נייד ישיר
בד"כ אין מענה בכלל בנייד

• הוסף לסימניות
נייח.

(אבל המציאות היא שבד"כ המחשבה הראשונה שעולה כשרואים מס' נייח זה שבנייח לא עונים.) למה?
או
כמעט תמידה עולה "קונטציה" שלילית? בטח לא יענו. ואולי יחזרו עוד יומיים אם בכלל)

• הוסף לסימניות
אולי תתפלאו לשמוע
אעדיף מס' נייד ישיר
כבר ציינתי שכאן הקו נייח הוא בלי שלוחות. אוטומטי עובר לנייד של בעל העסק.
אך במחשבה של אדם שרואה את המספר הנייח ואינו יודע שהוא אוטומטי מפנה לנייד העסק- יתכן השיקול הזה, שאין לו עצבים לשלוחות וכו'.

• הוסף לסימניות
כשאתם רואים פרסומת לעסק עם מספר הטלפון שלו, למה הייתם יותר מעדיפים להתקשר, למספר נייח או נייד?
נייח מראה על ממסדיות מקצועית ולא "עוד" נייד של איזה מתלהב שיענה גם בשתיים בלילה...
אני מודע שבמציאות אין כמעט הבדל, אך וודאי שיש משהו ביניהם, ואת זה אני מעוניין לשמוע ממכם את דעתכם בזה.
אולי תפתח סקר בעניין?
אני חושב שזה יעשה לך יותר סדר.

• הוסף לסימניות
לגמרי נייח
אני יותר רגוע שהוא איתי ולא עושה קניות בסופר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה