כללי כל הבעיות שניתקלתם בCS4 אוCS3

• פותח הנושא maya
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקראת יציאתה החדשה של CS5 אודה לכם מאוד אם תוכלי לכתוב בבקשה את החסרונות של הגרסאות הקודמות תודה

• הוסף לסימניות
:)
לא חסר. השאלה מה זה יעזור הרשימה?
(יש כבר כמה רשימות כאלו כאן בפרוג, בינתיים זה לא עזר לנו...)

• הוסף לסימניות
על איזו תוכנה מדובר?

אם כוונתכם לאינדיזיין - אצלי בCS4 יש באג מעצבן, שבהגדרות תיבת הטקסט לא ניתן לקבוע הזחה פנימית נפרדת לכיוונים השונים. גם אם אני מגדירה למעלה בלבד, לדוגמה - או שהוא מחיל על כל הכיוונים, או שהוא לא עושה כלום, או שהוא זורק אותי מהאינדי להכין כוס קפה. הסדר רנדומאלי.

• הוסף לסימניות
כשמשתמשים בפוטושופ בסמארט פילטר ושמים עליו מסכה לא ניתן להזיז את המסכה יחד עם האפקט (לא מקושר בינהם)

• הוסף לסימניות
בפוטושופ יש מצב שקובץ עולה מעל הכלים והסרגלים וזה מעצבן

• הוסף לסימניות
הנה נזכרתי במשהו מעצבן
בפוטושופ CS4 בעברית
באפשרויות כניסה וריווח טקסט בכדי להכניס ערך חיובי
מספיק ללחוץ על החלונית של המספר ולגלגל את הגלגלת של העכבר
אך משום מה אם רוצים ערך שלילי אפשר רק עם כותבים את המס' המדויק

• הוסף לסימניות
באינדיזיין, past into אפשר להכניס רק אובייקט אחד, או כמה בגרופ.
בניגוד לפריהנד שמאפשר כמה אובייקטים שרוצים.

• הוסף לסימניות
באילוס' CS4 - באג מעצבן ברמה - כל הגדרה ושינוי של מספרים מחייב לכתוב אותו מחדש, ללא אפשרות להשתמש בחיצים. אחרת הוא כותב שזה ערך לא חוקי.
כשמחילים אפקט הצללה למשל, א"א להגדיל ולהקטין עם החיצים, או כשרוצים לשנות את גודל המסמך , חייבים למחוק את הערך הקיים ולרשום אותו מחדש, וכך בכל מקום.

אמר לי חבר, (בדרך הלצה...) שבכל גרסה הם יוצרים באגים חדשים כדי שנקנה את הגירסה הבאה...

• הוסף לסימניות
נזכרתי בעוד משהו חלק מהתוכנות הוא לא נותן לרשום את כל השם של הפונט אלא רק את האות הראשונה. באות השניה הוא קופץ לפונטים שמתחילים באות של האות השניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;347966:
בפוטושופ יש מצב שקובץ עולה מעל הכלים והסרגלים וזה מעצבן
מצטרפת.... מאוד מעצבן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;348082:
נזכרתי בעוד משהו חלק מהתוכנות הוא לא נותן לרשום את כל השם של הפונט אלא רק את האות הראשונה. באות השניה הוא קופץ לפונטים שמתחילים באות של האות השניה.
מצטרפת

• הוסף לסימניות
באינדיזיין 4:
מצב של לראות עמודים צמודים יחד, נותן אותו הפוך. דהיינו: מס' 3-2 הופך ל-2-3. מאוד מעיק בתצוגה.

בשאר התוכנות - ממש לא מעניין אותי. הן מאופסנות בבוידעם של המחשב כמעט ללא שימוש. קורל עולה על כולנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;348057:
באילוס' CS4 - באג מעצבן ברמה - כל הגדרה ושינוי של מספרים מחייב לכתוב אותו מחדש, ללא אפשרות להשתמש בחיצים. אחרת הוא כותב שזה ערך לא חוקי.

בגירסה המתורגמת!

(הנה עוד סיבה למה לא כדאי לעבוד על תוכנות "מגויירות")

כשמחילים אפקט הצללה למשל, א"א להגדיל ולהקטין עם החיצים, או כשרוצים לשנות את גודל המסמך , חייבים למחוק את הערך הקיים ולרשום אותו מחדש, וכך בכל מקום.

אמר לי חבר, (בדרך הלצה...) שבכל גרסה הם יוצרים באגים חדשים כדי שנקנה את הגירסה הבאה...

זה אולי נכון, רק תיזהר מתביעת דיבה :)!
..

• הוסף לסימניות
בפריהנד יש פקודה - טרנספורם - הגדלה/הקטנה/העתקה, הזזה, וניתן להגדיר את מספר העותקים שרוצים להעתיק את האובייקט, מה שלצערי אין באילוסטרייטור. הלוואי שבגרסה הבאה זה יהיה.
מקווה שההערה שלי ברורה.
בנוסף משהו משונה אולי זה רק אצלי שלא ניתן להגדיר במסמך חדש את גודל מסמך, ולא ניתן בכלל לבחור את הקטגוריה של התאמה אישית

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;348171:
בפריהנד יש פקודה - טרנספורם - הגדלה/הקטנה/העתקה, הזזה, וניתן להגדיר את מספר העותקים שרוצים להעתיק את האובייקט, מה שלצערי אין באילוסטרייטור. הלוואי שבגרסה הבאה זה יהיה.
בשביל זה יש אפקט טרנספורם. הוא מבצע זאת מצוין, ובנוסף לכך - כיון שהוא אפקט - מאפשר שינוי בטרנספורמצית האובייקטים גם לאחר הביצוע.

מקווה שההערה שלי ברורה.
בנוסף משהו משונה אולי זה רק אצלי שלא ניתן להגדיר במסמך חדש את גודל מסמך, ולא ניתן בכלל לבחור את הקטגוריה של התאמה אישית
זה בודאי באג אצלך - תפנה לקוויקסופ!
..

• הוסף לסימניות
עוד משהו מעצבן בפוטושופ cs4
אהבתי להשתמש באפשרות של לחצן ימני על הכותרת ושם יש אופציות של אימג' סייז, קנווס סייז ושכפל
ומשום מה מcs4 אין כזו אפשרות, כל פעם אני נאלצת להכנס לאימג ולבחור את האפשריות הנ"ל, או בקיצורי דרך ארוכים למדי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה