דרוש מידע כל הגוף עקיצות! מה עושים???

• הוסף לסימניות
א יודעת אם זה בגלל זה אבל ישבתי לכמה שניות לפני ספר ימים על הדשא
ומאז
כל הגוף שלי גירודים!!!
מה עושים?

• הוסף לסימניות
א יודעת אם זה בגלל זה אבל ישבתי לכמה שניות לפני ספר ימים על הדשא
ומאז
כל הגוף שלי גירודים!!!
מה עושים?

תמרחי פנסטיל משחה.

• הוסף לסימניות
או פניסטיל דרך הפה
טיפה אחת לכל ק"ג

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע עקיצות.
מכמה דקות לפני מס' ימים?
נגיד שהיה שם איזה יצור, איך העקיצות מופיעות עכשיו?
יותר נשמע התפרצות של אורטיקריה. (סרפדת, התפרצות של דלקת עור אלרגית, עם 'בליטות' קטנות על העור).
מטפלים בדרך כלל בשילוב של משחות קורטיזון עם כדורי סטרואידים דרך הפה.
כדאי גם למרוח קרם לחות, כדי שהעור לא יינזק מעודף קורטיזון.

• הוסף לסימניות
יותר נשמע התפרצות של אורטיקריה. (סרפדת, התפרצות של דלקת עור אלרגית, עם 'בליטות' קטנות על העור).
מה זה?? נשמע מלחיץ
תכלס אבל זה מה שישי לי על העור...

• הוסף לסימניות
מה זה?? נשמע מלחיץ
תכלס אבל זה מה שישי לי על העור...
זה בדיוק מה שזה: התפרצות של דלקת עור אלרגית (אולי ישבת על צמח מסוים שאת אלרגית אליו בלי לדעת).
תקבעי תור לרופא משפחה, תצאי מן הסתם עם מרשמים לטיפול הנ"ל.
בעזרת ה' ,כמה ימים וזה עובר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה