דרוש מידע כל הזכויות שמורות: יש כזו המצאה/פטנט?

• הוסף לסימניות
שנים חשבתי, למה ההורים צריכים לעבוד קשה ולנדנד את העריסה/עגלה של התינוק/תינוקת???
למה שלא ימציאו מין יד חשמלית כזו, שמתחברת לקיר, או לכל דבר אחר, או בברגים, או בכל סוג חיבור זמני/קבוע אחר.
ופשוט יהיה שם כמה מצבים ודרגות של נדנוד, לאט, מהיר, בינוני, וכו'.
ופשוט מחברים את העגלה לידית החשמלית, וחסל סידור פסח.
האם יש כזו המצאה כבר בעולם??
או שבקעה הניחו לי להתגדר בה...

• הוסף לסימניות
אבל זה עולה הון עתק, 1000 ש"ח.
אני רוצה שיהיה מין יד חשמלית, שתעלה מקסימום 150-200 ש"ח, ותהווה פתרון לבעיית הנדנוד של כל הורה צעיר...

• הוסף לסימניות
שנים חשבתי, למה ההורים צריכים לעבוד קשה ולנדנד את העריסה/עגלה של התינוק/תינוקת???
למה שלא ימציאו מין יד חשמלית כזו, שמתחברת לקיר, או לכל דבר אחר, או בברגים, או בכל סוג חיבור זמני/קבוע אחר.
ופשוט יהיה שם כמה מצבים ודרגות של נדנוד, לאט, מהיר, בינוני, וכו'.
ופשוט מחברים את העגלה לידית החשמלית, וחסל סידור פסח.
האם יש כזו המצאה כבר בעולם??
או שבקעה הניחו לי להתגדר בה...
רעיון ממש טוב!!!
לא נראה לי שיש משהו כזה היום.
מוזמנת להיות הראשונה...

• הוסף לסימניות
הכי קל להרגיל את התינוק להירגע בלי נדנודים
והכי- לא רק בחדר שקט

• הוסף לסימניות
לפני כ30 שנה , כשנולדו לנו תאומים קבלנו מתנה כמין קופסא חשמלית כזו שמניחים אותה בעריסה של התינוק, והיא מתנועעת וגורמת לנדנוד לעריסה...
לא נראה לי שיש את זה היום...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צר לי על האכזבה.
אני חושבת שיש את זה היום, ראיתי את זה בעבר
קוראים לזה רוקיט
איזה אכזבה??? שמחה!!!
א] שיש כזה דבר באמת. ב] שלא עבדתי לחינם לנסות לייצר כזה דבר...

• הוסף לסימניות
השאלה רק אם הרוקיט הזה מנדנד את העגלה, כמו התנועה המקובלת לנדנד, שהעגלה כאילו נוסעת לאט לאט קדימה, אחורה, קדימה, אחורה. שזה תנועה מרגיעה מאד את התינוק. או שהרוקיט הנ"ל רק מקפיץ ומרקיד את העגלה, מה שגורם לתינוק להיבהל ולצווח....

מישהו התנסה עם זה פעם? יש לו את זה?

• הוסף לסימניות
אבל זה עולה הון עתק, 1000 ש"ח.
אני רוצה שיהיה מין יד חשמלית, שתעלה מקסימום 150-200 ש"ח, ותהווה פתרון לבעיית הנדנוד של כל הורה צעיר...
יש לך רעיון זה מעולה
אבל להכניס את המחיר כבר בשלב הרעיון זה פרויקט הרבה יותר מורכב...

• הוסף לסימניות
לפני שמתקדמים - צריך קודם לשמוע ממישהו שיש לו בבית "רוקיט", איך זה עובד, נח להפעלה, מביא את התוצאה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה