כל הזכויות שמורות

• פותח הנושא GTV
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי צורך דחוף בתמונות של מירון, של העומס, של הבלאגן וכו' שיהיה בולט ההבדל בין מירון של כל השנה למירון של ל"ג בעומר.

עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי תמונות רבות, אבל אני לא יודעת מימיני ומשמאלי בעניין זכויות יוצרים, ולכן אני שואלת, איך יש לי דרך לדעת על איזה תמונות יש זכויות יוצרים ומה אפשר להשתמש לשימוש חופשי? האם רק תמונה שכתוב עליה כל הזכויות שמורות היא בעייתית?

ואולי תדעו לומר לי, איפה אני יכולה למצוא את מבוקשי בלי הסיבוך של זכויות יוצרים?

זה ממש דחוף לי! ואשמח לתגובות בהקדם!!!

• הוסף לסימניות
אולי משהו יכול לענות לי? זה ממש דחוף לי ואני תקועה באמצע עבודה!!!

• הוסף לסימניות
טוב שאת שואלת ולא משתמשת ככה, זה חשוב מאוד
על כל התמונות ברשת יש זכויות יוצרים אלא אם צויין אחרת, גם אם מישהו שם תמונה באופן לא חוקי באתר והפר את זכויות היוצרים שלה יש לה זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה שענית!

אין סיכוי למצוא תמונות לשימוש חופשי?

• הוסף לסימניות
תבקשו לניק הזברה הסגולה פרסמו סרט מרהיב עין של ל"ג בעומר אולי יתן לך תמונות.

• הוסף לסימניות
כדאי לנסות בפלאש 90

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה