כל הזמן מתבצע ריסטרט באמצע העלאת ווינדוס!!!!

• הוסף לסימניות
ישר כשאני מדליק את המחשב מופיע לי הרשימה עם הסייוו מוד, לא חשוב מה אני לוחץ, ווינדוס מתחיל לעלות ואז בשלב מסוים הוא מבצע ריסטרט, ככה בלופ.

המחשב לא חם, ולא בצעתי שום עדכון דריוורים. אני מנסה להוריד את הזכרון.

מה אפשר לעשות??

בנוסף, הבאתי מחשב נוסף ע"מ לחבר אליו את הארדיסק, הבעיה היא שהחיבורים במחשב שלי קטנים הרבה ותר.
מה אפשר לעשות בנדון???

• הוסף לסימניות
בטח ניסית את הLast Configrution, ואם כך אני חושב שאתה חייב להתקין מחדש, בלי לפרמט.

החיבורים עליהם אתה מדבר הם כנראה SATA, אם תרצה לגבות ע"י מחשב אחר תצטרך מחשב חדש יותר או מתאם, אבל לדעתי אין צורך: תתקין XP מחדש בלי פירמוט אפי' באותה מחיצה.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
תודה.

יש לי דיסקים מקוריים של התקנת XP אך הוא לא מצליח להעלות אותו, כותב ארור 4 באיזה קובץ.
אבל יש מצב שהדיסק נשרט.
אנסה לחפש.

יש מצב להוריד מאנשהו? אני כרגע בלי חסימה.

• הוסף לסימניות
קשה ומעצבן להוריד. תנסה להשאיל ממישהו, יש את זה בכל בית יהודי...
(תסביר שיש לך רישיון חוקי).

• הוסף לסימניות
ווינדוס נותן רק אפשרויות של פרמוט.

• הוסף לסימניות
זה כי אתה כנראה עם גרסה מוגבלת של ווינדוס

• הוסף לסימניות
כשמגיעים למסך הכחול הראשון של ההתקנה יש רשימה של הדיסקים/מחיצות הקיימות במחשב.
אם כתוב בצד הדיסק שהוא בפורמט NTFS או FAT32, במסך שאחרי חייבת להיות אפשרות לא לפרמט (נדמה לי שורה אחרונה משהו כמו No Change).
אם כתוב בצד הדיסק unformated, אז המצב חמור מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;513408:
כשמגיעים למסך הכחול הראשון של ההתקנה יש רשימה של הדיסקים/מחיצות הקיימות במחשב.
אם כתוב בצד הדיסק שהוא בפורמט NTFS או FAT32, במסך שאחרי חייבת להיות אפשרות לא לפרמט (נדמה לי שורה אחרונה משהו כמו No Change).
אם כתוב בצד הדיסק unformated, אז המצב חמור מאוד.

אני יודע בדיוק מה צריך להיות כתוב, מצאתי מדריך עם צילומים ברשת.
אני מריץ שוב את הדיסק לבדוק אם רשום unformated.

• הוסף לסימניות
TREW, עכשיו הפוך, בC הוא כותב unformated וD הוא כותב NTFS.
גודל המחיצה לא קרוב למציאות, ויש שם מדי הרבה אפסים (DISK 0 AT ID 0 ON BUS 0)

• הוסף לסימניות
תגידו, יש אפשרות לחבר ארדיסק בקבל של ה-CD-ROM?

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
ואז איך אני בוחר שהמחשב ישתמש במערכת הפעלה מהדיסק החדש שאכניס?

• הוסף לסימניות
צריך לג'מפר אותו כדי שהוא יהיה מאסטר או סינגל
אם כי יכול להיות שכשתכניס אותו הוא יהיה כבר מוגדר טוב

• הוסף לסימניות
לדעתי עשה כך:
קנה מייד דיסק קשיח חדש.
התקן עליו הכל
התקן תוכנת שיחזור רצינית של קבצים שתעשה מה שהיא יכולה,
אפשר לנסות גם לשחזר את המחיצות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אגב, לפי מה שדיברתם פה אני מבין שיש לך חיבור ישן (לא כבל אדום SATA) בשם IDE,
אם אתה קונה תאמר זאת למוכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;513450:
אגב, לפי מה שדיברתם פה אני מבין שיש לך חיבור ישן (לא כבל אדום SATA) בשם IDE,
אם אתה קונה תאמר זאת למוכר.

הארדיסק שלי מחובר לאדום קטן וכונן הדיסקים מחובר לחוט האפור הרחב ההוא כמו שהיה מימים ימימה. לשם אני רוצה לחבר את הארדיסק שנמצא במחשב של החבר ממנו אני מתכתב עכשיו.

• הוסף לסימניות
אגב, הדיסק שלי מחברת WD

נראה לי אני באמת הולך לחפש דיסק קשיח.

• הוסף לסימניות
ובכן אתה כן עם חיבור חדש, ומה עם הארדיסק של החבר?
אם הוא ג"כ חדש, הכל טוב.
אם לא, צריך לחבר אותו לכבל רחב אפור (לא של דיסקטים, יותר רחב) ושם לפעמים צריך לג'מפר וכנ"ל בtrew, אח"כ יש עוד משהו שצריך להגדיר בביוס בוט מIDE לפני הSATA, אא"כ זה כבר מוגדר.

לו אתה שומע לי, חבל על העצבים והלחץ (אם הכל יפעל כשורה, יש מספיק מקום לגיבוי בארדיסק של החבר? ועוד שלושים צרות), קנה ב230 ש"ח בערך דיסק SATA חדש,
ואתה רגוע לשבת בבית לשחזר, תוך כדי שיש לך פרוג לייעוץ וכל התוכנות האחרות לעבודה.

בהצלחה רבה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה