כל הזמן מתבצע ריסטרט באמצע העלאת ווינדוס!!!!

• הוסף לסימניות
קבלתי. איזה דיסק לקנות?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה?
חברה, WD עולה כמה שקלים יותר ונחשבת בעיני ההמון עוד יותר,
בכל מקרה, כל חברה צריכה לתת שלוש שנים אחריות וצריך חנות שיכולה לכבד את זה כמו שצריך, חברה מתחרה מוכרת זה נראה לי בסדר.
נפח, תלוי בך כמובן.

• הוסף לסימניות
כנסיון אחרון

חבר אמר לי שאצלו קרה בדיוק אותו מקרה אחרי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל (בדיוק מה שאני עשיתי לקראת שבת), ובסוף טכנאי גילה שהגדרה מסוימת בביוס התאפס.

יש אפשרות שתעזרו לי לבדוק את הגדרות הביוס??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;513814:
כנסיון אחרון

חבר אמר לי שאצלו קרה בדיוק אותו מקרה אחרי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל (בדיוק מה שאני עשיתי לקראת שבת), ובסוף טכנאי גילה שהגדרה מסוימת בביוס התאפס.

יש אפשרות שתעזרו לי לבדוק את הגדרות הביוס??
לעניות דעתי אחרי שכתוב unformated, זה לא יכול להיות הגדרת ביוס (יש לך עוד דיסק קשיח על אותו מחשב?).

• הוסף לסימניות
אז לדעתי אין פקפוק בכך שהדיסק קשיח נדפק (לא בטוח הלך). יכול מאוד להיות שהוא עובד מצויין, אבל קודם צריך לשחזר ואח"כ לפרמט, לכן כתבתי שתקנה.

• הוסף לסימניות
סיפור בהמשכים..

אז היום התחדשתי בדיסק חדש סמסונג והחלפת אחד מהזכרונות של ג'יגה אחד לשניים, סכ"ה 3ג' זכרון.
פירמטתי והתקנתי עליו ווינדוס XP.
הכונן במחשב הזה עושה בעיות ואני לא מצליח להפעיל את הדיסק עם הדריוורים של אינטל, ובכלל אני חושב שעדיף דריוורים מעודכנים. לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות באתר של אינטל. מישהו יכול לעזור לי בדחיפות?? תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
הא.. איך שכחתי.
הדיסק שלם (לכאורה) וכל החומר נמצא!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;517840:
סיפור בהמשכים..

אז היום התחדשתי בדיסק חדש סמסונג והחלפת אחד מהזכרונות של ג'יגה אחד לשניים, סכ"ה 3ג' זכרון.
פירמטתי והתקנתי עליו ווינדוס XP.
הכונן במחשב הזה עושה בעיות ואני לא מצליח להפעיל את הדיסק עם הדריוורים של אינטל, ובכלל אני חושב שעדיף דריוורים מעודכנים. לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות באתר של אינטל. מישהו יכול לעזור לי בדחיפות?? תודה מראש!!!!
דומני שרצוי ששני הזכרונות יהיו בגודל זהה. אפילו שMS של 32B לא מזהה יותר מ3.78G RAM עם כל זאת זה נחשב ליותר כדאי.

• הוסף לסימניות
מעניין, קניתי בחנות מוכרת מאוד ולא אמרו לי כלום.

בנתיים הסתדרתי פחות אותר.

האם כדאי לחפש עדכון דריוורים ללוח והכרטיסים, או לא לגעת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה