דרוש מידע כל הזמן רעבה... או: איך אוכלים פחות?

• הוסף לסימניות
כשהראש תפוס במשהו אוכלים פחות, נקודה.
ישיבת צוות חשובה, פגישות, הכנות לאירוע וכו'.
אני לימדתי את עצמי להיות עסוקה בפרויקט כלשהו בשעות המועדות שלי, זה לא אמור להיות משהו גרנדיוזי, אלא עניין שדורש את הריכוז שלך, וממילא פחות חושבים על אוכל.
במקרים כאלו אני לפעמים צריכה תזכורות כדי לזכור לאכול משהו...

• הוסף לסימניות
בתור אחת שמכירה את זה ממש מקרוב אני רוצה להוסיף לך משהו שלא עונה על השאלה שלך, ולא לגמרי מן הענין-
הצורך לאכול הוא קשה בפני עצמו,
חשוב מאוד שלא תאשימי את עצמך ותדעי שזאת תופעה אנושית שקורית הרבה!
מאחלת לך שזה יעבור

ממליצה לך גם לבדוק איך תפקוד בלוטת התריס. חוסר תפקוד אפילו קל גורם לרעב מוגבר ממש

• הוסף לסימניות
בתור אחת שמכירה את זה ממש מקרוב אני רוצה להוסיף לך משהו שלא עונה על השאלה שלך, ולא לגמרי מן הענין-
הצורך לאכול הוא קשה בפני עצמו,
חשוב מאוד שלא תאשימי את עצמך ותדעי שזאת תופעה אנושית שקורית הרבה!
מאחלת לך שזה יעבור
תודה נשמה!!
ממליצה לך גם לבדוק איך תפקוד בלוטת התריס. חוסר תפקוד אפילו קל גורם לרעב מוגבר ממש
איך בודקים?

• הוסף לסימניות
האמת שהשעה אצלי עכשיו רק 11 בלילה:)
אבל כן אני ישנה בשעות הזויות
נראה לך זה קשור? אבוד עליי אם כן
מעניין מי את… ואיפה את מלמדת.
אולי אנחנו בכלל שכנות :p
קשורה לרב בן חמו?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה