- הוסף לסימניות
דחיית סיפוקים
התמכרות לאכילה מופרזת היא התמכרות ככל ההתמכרויות ואין שוני מהותי בין אכילה מופרזת לצריכת אלכוהול וכדו'אני מוצאת את עצמי רעבההה כל היום
יש ימים שזה מוצדק (כי בדרך כלל אני לא אוכלת צהרים כי יוצאת מוקדם לעבודה)
אבל בימים שאני כן איכשהו מספיקה לאכול לפני- עדיין יש לי איזה ג'וק בראש שמאותת לי שאני חייבת לאכוללל ואז אני קונה לעצמי ג'אנקס או חוזרת הביתה ויורדת על המקרר...
תכלס כל הזמן מרגישה שאני לא אוכלת מספיק
והמשקל מתחיל לעלותתת
מה עושים???
הלוואי היה לי זמן לזה... אני מקבלת במייל אבל לא מספיקה לפתוח אפילואבל אם בראש שלנו זה שזה רעל שהורס לנו את החיים, זה לא קשה.
בקיצור תקראי כל יום חומר על בריאות (לא על דיאטה...) לאט לאט תראי שפשוט את לא רוצה לאכול זבל, ותלמדי איך אפשר לשבוע לטווח ארוך מאוכל איכותי, ולא שאת צריכה להתגבר.
חשבתי על זה האמתהכי פשוט וקל אם את כל היום רעבה, כל משהו הכי קטן
שאת מכניסה לפה תרשמי לך על דף מה את אוכלת,
ואז כל פעם שתרצי להכניס משהו לפה - תחשבי פעמיים...
רעיון טוב! מקווה ליישםאחד הדברים שסותמים תאבון זה לשתות מים
תכיני לך במקום נגיש כמה כוסות מים וכל פעם שתעברי תישתי
זה באמת מצליח לגרום לתחושת שובע
אני בחורף... לא עושה מידי חשק לשתותנכון, במיוחד בקיץ הרותח!!!
השיטה שעבדה אצלי בנתיים זה לא לקחת עליי כסףלהגיד לעצמך: עוד מעט אני אלך לקנות... ולא להגיד: די! תפסיקי כבר לאכול...
כשדוחים את זה - קל יותר להתגבר ופתאום את קולטת שהנה... עבר כמה שעות ושכחתי...
זה סוד ענק להרזיה מנסיון!מסטיקים
דווקא מקפידה מתוך הכתוב...לת''ק
לא יודעת לומר לגבי דיאטות וצרכים כלשהם.
מה שכן ידוע מחז''ל שאדם שרעב כל הזמן, שיבדוק מה קורה עם ברכה אחרונה שלו, בעיקר ברכהמ''ז.
לא שח''ו אני באה לזלזל, אבל לפעמים מרוב עומס עבודה ולחץ אנחנו מנשנשים ולא תמיד זוכרים או שמים לב שבעצם התחייבנו בברכה אחרונה מעיקר ההלכה.
אפשר לאכול תוך כדייש לי רעיון
פותחים ע''ז אשכול ועסוקים בתגובות במקום לאכול
מממ נכון...וברצינות-
כנראה שאת אוכלת מאוחר מאוד וככה האוכל לא מתעכל טוב או לא מתעכל בכלל (...)
גם קמים רעבים
וגם משמינים![]()
אחד הדברים שסותמים תאבון זה לשתות מים
תכיני לך במקום נגיש כמה כוסות מים וכל פעם שתעברי תישתי
זה באמת מצליח לגרום לתחושת שובע
אני אישית הייתי מקיאה אם הייתי עושה את זה
כמה מים אפשר לשתות???
כמה מים אפשר או צריך לשתות?
זה באמת בהתחלה עושה בחילות ולכן צריך להגדיל כמויות לאט אבל ברגע שמתרגלים זה הופך להיות הרגל מעולה ומועיל.
בתקופה האחרונה ירדתי מזה 5 ק"ג!אדם רגיל צריך לשתות בין 2 ל2.5 ליטר מים ביום
בהנקה לפחות שלוש ליטר
לא בריא בעליל!מסטיקים וקולה...
א. הורס את השיניים.זה סוד ענק להרזיה מנסיון!
בגללך כתבתי פוסט עכשיו
מסטיקים הורסים את השיניים???????????הורס את השיניים.
איזה מסטיקים את לועסת????מוציא מיצי קיבה ורוק, למרות שלא צריכים.
את הזמן שאנחנו מבזבזות כאן... נמיר בספרים...הלוואי היה לי זמן לזה... אני מקבלת במייל אבל לא מספיקה לפתוח אפילו
כן!!!מסטיקים הורסים את השיניים???????????
מסטיקים רגילים לחלוטיןאיזה מסטיקים את לועסת????![]()
כן!!!
סתם דוג' כדי להמחיש את העניין:
פעם עלתה בדעתך השאלה: מדוע עכברים מכרסמים כל הזמן???
אז בדעתי היא עלתה וחקרתי את העניין.
מה גיליתי?
השיניים של עכבר צומחות מהר, באיזשהו שלב הן כ"כ צומחות עכ"כ שהוא אינו יכול לאכול (אם תשים לב השיניים לא עומדות בדיוק אחת על השנייה, תחשוב מה יקרה אם השיניים העליונות יצמחו ממש הרבה... הן תחסומנה את האפשרות לאכול!), לכן העכבר מכרסם, ע"מ לשייף את השיניים כדי שלא תצמחנה יותר מידי.
גם אנחנו, כשאנו לועסים השיניים משתייפות, כאשר אנחנו לועסים יותר מידי, הן משתייפות יותר מידי, זו הסכנה של מסטיק.
(ואל תרצה לי שגם ככה אנחנו כל היום לועסים, אחד החסרונות הגדולים שלנו זה שאנחנו לא לועסים את האוכל מספיק.
ואל תרצה לי שהלעיסות של המסטיק משלימות כיוון ש:
א. יש להם עוד חסרונות (עיין לעיל).
ב. זה כבר יותר מידי...)
מסטיקים רגילים לחלוטין
תכל'ס, משתדלת ללא ללעוס, כי:
א. ע"ע הנ"ל...
ב. חוסר נימוס משווע!
גועל נפש.לעיסת המסטיק עוזרת בניקוי השיניים משאריות מזון ומחיידקים, והיא יעילה מאוד כאשר אנו נמצאים בעבודה או בכל מקום אחר אשר לא מאפשר לנו לצחצח שיניים.
בא לך לקרוא את זה?פעולת הלעיסה מסייעת בהגברת הפרשת הרוק (ראה פרק "הרוק") אשר מכיל חומרים קוטלי חיידקים, וכך מתקיימים שטיפה "אוטומטית" של חלל הפה וניקוי השיניים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים