- הוסף לסימניות
אני שאלתי על פורמייקותלנו יש מטבח לבן.
וזה פשוט שעבוד!!!!!!!!!!!!
לפחות פעם בשבוע אקנומיקה על כל השייש והכיורים!!!
ברור לי שלא אקח שיש לבן
זה נראה לי סיוט
אני שאלתי על פורמייקותלנו יש מטבח לבן.
וזה פשוט שעבוד!!!!!!!!!!!!
לפחות פעם בשבוע אקנומיקה על כל השייש והכיורים!!!
וואו,ארונות למעלה בצבע לבן פריזמה יהלום של חברת פורמקס אמנם יקר יותר מפרומיקה רגילה אבל שווה כל שקל הוא לבן מבריק עם נצנצים מתקבל מקסים ולא רואים עליו שום לכלוך וקל מאוד לניקוי
וואו,
יש לך אולי תמונה של הפורמייקה? (אפ' חלק קטן, בשביל לראות)
אודה לך מאוד
יש לך שם של דגם פורמייקה?יש לי מטבח שמנת בהיר ומבריק ואנחנו משפחה גדולה בע"ה וכל היום מבשלים בלי הפסקה ולא חסר בלגן כשמבגר רעב מסתער על המטבח באמצע הלילה
קודם כל המטבח פתוח ונמצא אצלי באזור חשוך והחלפתי ממטבח כהה לבהיר וזה הוסיף המון אור
דבר שני מתנקה ממש בקלות כמעט לא רואים סימנים, מספיק לנקות יסודי מבריק פעם בחודש וזה נשמר. גם אם מתלכלך זה בקלי קלות מתנקה אפילו הקטנים שלי מעבירים סמרטוט
עושה מראה שיק ועדכני גם כשהבית לא הכי מסודר. תשקלי שוב אם שווה אפור. אולי תשלבי במקומות שהכי קשה לנקות אבל בהיר מאיר
תודה בכיף
או בצבע לבן (שאני לא מוכנה בשום אופן, למרות שאני אוהבת)
לי יש מטבח לבן פורמייקה מט ולא מרגישה שיעבוד כללרק רוצה לומר שלבן מחומר קל לניקוי (כמו פורמייקה מבריקה)
זה ממש אבל ממש לא השתעבדות. ואני טיפוס פרקטי.
לי יש פורמייקה בהירה מבריקה
באופן כללי המראה נקי בזכות הברק
אצלי אין ממש ידיות אלא פרופיל במה
איש השיש טען שכדי שאוכל לפתוח בקלות את המגירות, יש לסיים את השיש כמעט מקביל לעומק המגירות
כנראה לכן בהחלט המגירות מתלכלכות לפעמים, וגם הידים הקטנות של הילדים מלכלות
אם מדובר בלכלוך בולט אני מעבירה סמרטוט שמנקה ומשאיר מעט סימנים מן הסתם
אבל בשביל יומיום זה בסדר מבחינתי, כי המראה הכללי נקי
(אגב באופן אישי, לא אוהבת את המראה המבריק בכלל- לקחתי כי אמרו לי שנותן מראה יותר נקי, וקל לניקוי)
ביום שישי בקביעות מנקה בסנו קליר וסמרטוט את כל הארונות, כולל הארונות העליונים שכמובן אינם מתלכלכים, אך בהחלט מתאבקים, זה לוקח בערך 10 דקות עד רבע שעה, אבל מבחינתי מאסט (יש לי הרבה ארונות)
כפי שכתבו למעלה- ברגע שלוקחים מבריק- טביעות אצבעות עלולות להיות יותר בולטות על כהה (אבל בהחלט נראות גם על בהיר, צריך קצת להתעלם, היה לי מאד קשה בהתחלה...)
טיפ מעולה לניקוי פורמייקה מבריקה- משתשמת כסמרטוטים רק בחצאיות ישנות וקרועות מבד דמוי זמש/ דמוי עור הפוך
מנקה כמובן בתנועות מעגליות, עם סנו קליר
מוכנה לכתוב לי דגם?יש לי מטבח שמנת בהיר ומבריק ואנחנו משפחה גדולה בע"ה וכל היום מבשלים בלי הפסקה ולא חסר בלגן כשמבגר רעב מסתער על המטבח באמצע הלילה
מטבח מהמם!צפה בקובץ המצורף 778289
צפה בקובץ המצורף 778271
צפה בקובץ המצורף 778290
תמונה מקרוב של הפורמייקה למעלה(במציאות נראה הרבה יותר יפה)
צפה בקובץ המצורף 778287
בטח שיש הבדל מפורמייקה בהירה לפורמייקה אפורה.אני עוברת כאן על האשכולות של המטבחים
העלו פה תמונות של מטבחים מהממים!!!
רק מה
או בצבע לבן (שאני לא מוכנה בשום אופן, למרות שאני אוהבת)
אין לי כח להשתעבד לנקיון המטבח
או בצבע עץ (שאני באופן אישי לא מתחברת, למרות שיש מטבחים יפיפיים)
יש כאן מישהי שעשתה מטבח אפור , מפורמייקה
עדיף קצת מדוגם (מה לעשות רוצה פרקטי עד הסוף)
ומוכנה לעשות חסד ולהעלות תמונה
תודה רבה
הארון למעלה מחולק ל 2, ונראה מחולק ל3 בחלק למטה זה קלפה שעולה למעלה והיא מתקפלת ל 2 והחלק למעלה זה קלפה עם טאצ' - ארון לאיחסוןמטבח מהמם!
לגבי הארונות עליונים מעל השיש, תוכלי לפרט לי איך בדיוק הארון מחולק בגובה? זה דלת אחת גבוהה עד למעלה? מחולק לדלת סטנדרטית ועוד ארון עליון והחיתוך בדלת היא רק דמי?
תודה.
חחחח
מקובל..חחחח
היה משהו על הרצפה אז מחקתי אותו - לא עבדתי על זה....
באי יש שיש גרניט וזה יורד בצד לרצפהמקובל..
זה שיש או פורמייקה בתמונה ההיא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים