התייעצות כל היום את מנקה את המטבח? או שיש לך מטבח אפור פרקטי?

• הוסף לסימניות
בבית שלי יש מטבח חדש לפני שנה וחצי
ארונות למעלה בצבע לבן פריזמה יהלום של חברת פורמקס אמנם יקר יותר מפרומיקה רגילה אבל שווה כל שקל הוא לבן מבריק עם נצנצים מתקבל מקסים ולא רואים עליו שום לכלוך וקל מאוד לניקוי
בלמטה יש גוון אפור של חברה אחרת דורש יותר נקיון
שיש גרניט פורצלן בצבע בהיר עם גידים אפורים נראה מקסים ב"ה
המראה נראה מאוד חלק נקי ויפה

• הוסף לסימניות
ארונות למעלה בצבע לבן פריזמה יהלום של חברת פורמקס אמנם יקר יותר מפרומיקה רגילה אבל שווה כל שקל הוא לבן מבריק עם נצנצים מתקבל מקסים ולא רואים עליו שום לכלוך וקל מאוד לניקוי
וואו,
יש לך אולי תמונה של הפורמייקה? (אפ' חלק קטן, בשביל לראות)
אודה לך מאוד

• הוסף לסימניות
וואו,
יש לך אולי תמונה של הפורמייקה? (אפ' חלק קטן, בשביל לראות)
אודה לך מאוד

1.jpg

2.JPG

3.JPG

תמונה מקרוב של הפורמייקה למעלה(במציאות נראה הרבה יותר יפה)
IMG_20201205_222015.jpg

• הוסף לסימניות
יש לי מטבח שמנת בהיר ומבריק ואנחנו משפחה גדולה בע"ה וכל היום מבשלים בלי הפסקה ולא חסר בלגן כשמבגר רעב מסתער על המטבח באמצע הלילה
קודם כל המטבח פתוח ונמצא אצלי באזור חשוך והחלפתי ממטבח כהה לבהיר וזה הוסיף המון אור
דבר שני מתנקה ממש בקלות כמעט לא רואים סימנים, מספיק לנקות יסודי מבריק פעם בחודש וזה נשמר. גם אם מתלכלך זה בקלי קלות מתנקה אפילו הקטנים שלי מעבירים סמרטוט
עושה מראה שיק ועדכני גם כשהבית לא הכי מסודר. תשקלי שוב אם שווה אפור. אולי תשלבי במקומות שהכי קשה לנקות אבל בהיר מאיר
יש לך שם של דגם פורמייקה?

• הוסף לסימניות
או בצבע לבן (שאני לא מוכנה בשום אופן, למרות שאני אוהבת)

רק רוצה לומר שלבן מחומר קל לניקוי (כמו פורמייקה מבריקה)
זה ממש אבל ממש לא השתעבדות. ואני טיפוס פרקטי.

• הוסף לסימניות
רק רוצה לומר שלבן מחומר קל לניקוי (כמו פורמייקה מבריקה)
זה ממש אבל ממש לא השתעבדות. ואני טיפוס פרקטי.
לי יש מטבח לבן פורמייקה מט ולא מרגישה שיעבוד כלל
והבחירה שלי בכל פריט בבית היא שהמוצר ישרת אותי ולא אני אותו
וקשה לי להאמין שיש ארונות מטבח כאלה שאפשר לוותר על ניגוב שבועי
בחדרי שינה מספיק לי ניגוב פעם בשנה לפני פסח , אבל מטבח כל יום חמישי - הכרחי
אבל דווקא בגלל שזה פורמייקה ולא עץ או פורניר , אני מעבירה סקוץ' עם אקונומיקה ומסיימת ב 2 דקות
אולי על פורמייקה מט מקושקשת בטקסטורות/נימים לא רואים לכלוך

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי במעבר בדירות שכורות
ארונות בהירים ושיש צבע אמצע= הכי פרקטי שיש
ארונות כהים ושיש בהיר= הכי לא פרקטי שקיים (רואים טביעות אצבעות על ארונות כהים!)
שיש כהה מדי גם לא פרקטי רואים סימני אבנית

יש לי נסיון עם מט ולא עם מבריק.

• הוסף לסימניות
לי יש פורמייקה בהירה מבריקה
באופן כללי המראה נקי בזכות הברק
אצלי אין ממש ידיות אלא פרופיל במה
איש השיש טען שכדי שאוכל לפתוח בקלות את המגירות, יש לסיים את השיש כמעט מקביל לעומק המגירות
כנראה לכן בהחלט המגירות מתלכלכות לפעמים, וגם הידים הקטנות של הילדים מלכלות
אם מדובר בלכלוך בולט אני מעבירה סמרטוט שמנקה ומשאיר מעט סימנים מן הסתם
אבל בשביל יומיום זה בסדר מבחינתי, כי המראה הכללי נקי
(אגב באופן אישי, לא אוהבת את המראה המבריק בכלל- לקחתי כי אמרו לי שנותן מראה יותר נקי, וקל לניקוי)

ביום שישי בקביעות מנקה בסנו קליר וסמרטוט את כל הארונות, כולל הארונות העליונים שכמובן אינם מתלכלכים, אך בהחלט מתאבקים, זה לוקח בערך 10 דקות עד רבע שעה, אבל מבחינתי מאסט (יש לי הרבה ארונות)

כפי שכתבו למעלה- ברגע שלוקחים מבריק- טביעות אצבעות עלולות להיות יותר בולטות על כהה (אבל בהחלט נראות גם על בהיר, צריך קצת להתעלם, היה לי מאד קשה בהתחלה...)

טיפ מעולה לניקוי פורמייקה מבריקה- משתשמת כסמרטוטים רק בחצאיות ישנות וקרועות מבד דמוי זמש/ דמוי עור הפוך
מנקה כמובן בתנועות מעגליות, עם סנו קליר

מכיוון שהלייק הקפיץ לי את האשכול רק מציינת-
בד"כ ההבדל בין מי שטוען שיש לו מבריק וכמעט אין צורך לנקות לבין מי שאומר שכן צריך - הוא האור הטבעי במטבח

אצלי המטבח מואר מאד ולכן בהחלט רואים טביעות ידים (לכלוך אחר פחות שכיח)
אבל כמו שכתבתי וכתבו אחרות, קל מאד לנקות והמראה הכללי נקי

בתחילה זה מאד מפריע, וההרגשה משעבדת, עד שלומדים להתיייחס למראה הכללי שמשדר המטבח ולא לרדוף אחרי כל טביעת אצבע ביומיום

לנקות לשבת זה בין כה וכה ברוטינה

• הוסף לסימניות
לחברתי יש פורמייקה גלוס אפורה , היא אורמת שזה ממש שיעבוד גם הנקיון, צריך לדעת איך לנקות שלא יראו סימנים של נקיון
דוקא בלבן שמעתי שהנקיון כיף תוך דקות, רק אוליאכן נראה לכלוך עליו מהר יותר.

לי יש פולימר צבע אבן (קשמיר) לא נראה עליו בכלל לכלוך ולא סימני ידיים וכו.

• הוסף לסימניות
מטבח מהמם!
לגבי הארונות עליונים מעל השיש, תוכלי לפרט לי איך בדיוק הארון מחולק בגובה? זה דלת אחת גבוהה עד למעלה? מחולק לדלת סטנדרטית ועוד ארון עליון והחיתוך בדלת היא רק דמי?
תודה.

• הוסף לסימניות
אני עוברת כאן על האשכולות של המטבחים
העלו פה תמונות של מטבחים מהממים!!!
רק מה
או בצבע לבן (שאני לא מוכנה בשום אופן, למרות שאני אוהבת)
אין לי כח להשתעבד לנקיון המטבח
או בצבע עץ (שאני באופן אישי לא מתחברת, למרות שיש מטבחים יפיפיים)

יש כאן מישהי שעשתה מטבח אפור , מפורמייקה
עדיף קצת מדוגם (מה לעשות רוצה פרקטי עד הסוף)
ומוכנה לעשות חסד ולהעלות תמונה

תודה רבה
בטח שיש הבדל מפורמייקה בהירה לפורמייקה אפורה.
אני אישית לא הייתי מוכנה לאפור. ראיתי הרבה מידי מטבחים אפורים ולא הייתי מסוגלת עם הצבע הזה.
עשיתי מטבח צבע קרם ושיש יותר כהה- קשה לי להגדיר את הצבע... וחיפוי זכוכית מנטה (ממליצה ממליצה ממליצה על חיפוי זכוכית. זה מטורף הן פרקטית והן עיצובית)
אני אומנם רואה כל נגיעה בארונות אבל ישלי סמרטוטים עם קצת אקנומיקה ולכן ממש בקלות לנקות.
לא מתחרטת!
גם דלתות אני יעשה כהות כדי לא להיות משועבדת? אין מצב...זה הרי ייראה גרוע ממש... אז יש סמרטוטים בכמה מוקדים ועם אקנומיקה זה מתנקה יופי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מטבח מהמם!
לגבי הארונות עליונים מעל השיש, תוכלי לפרט לי איך בדיוק הארון מחולק בגובה? זה דלת אחת גבוהה עד למעלה? מחולק לדלת סטנדרטית ועוד ארון עליון והחיתוך בדלת היא רק דמי?
תודה.
הארון למעלה מחולק ל 2, ונראה מחולק ל3 בחלק למטה זה קלפה שעולה למעלה והיא מתקפלת ל 2 והחלק למעלה זה קלפה עם טאצ' - ארון לאיחסון

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה