התייעצות כל היום בוכה, אני משתגעת!

• הוסף לסימניות
הבת של השכנים החדשים.(ילדה בת 6 לפחות)
שהחלון שלהם חצי מטר ליד החלון שלי (כי הם הרחיבו את הבית על חשבון ההול שליד הדלת, וככה אני שומעת הכל והם שומעים ורואים הכל, כולל את הארוחת ערב שלי, לא השגת גבול? לא יודעת)
לעניינינו, היא רב היום פשוט בוכה בקול, וזה פשוט נמאס ומעצבן, אני מרגישה שיש לי בבית ילד שכל היום צורח ובוכה!!
זה נשמע פשוט פינוק, לא איזה התעללות או משו..
מה אני יכולה לעשות חוץ מלסגור את החלונות ואז אין לי אוויר?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תנסי לבקש בנימוס ובנחת רוח שישתדלו להמנע מלהרעיש בחלון הסמוך לדירתך, מכיוון שאת סובלת ממיגרנות. יתכן שתהיה תועלת אלא אם כן זו משפחה פרטיזנית.
בנוגע להיזק ראייה יש להתייעץ עם דיין מומחה מה אפשר לעשות באופן שבדיעבד התגלה שהחלון החדש מזיק.
וככלל תמיד עדיף לחשוב על השלכות הבנייה של השכן לפני ביצוע הבניה (עוד בשלב החתימה על ההיתר) ע"מ למנוע מקרים מעיין אלו לאחר מעשה. ואין בכך צרות עיין או מידת סדום שאדם שומר על זכויותיו (לא באופן קטנוני אלא באופן שהדבר נעשה ע"פ דין).

• הוסף לסימניות
הבת של השכנים החדשים.
שהחלון שלהם חצי מטר ליד החלון שלי (כי הם הרחיבו את הבית על חשבון ההול שליד הדלת, וככה אני שומעת הכל והם שומעים ורואים הכל, כולל את הארוחת ערב שלי, לא השגת גבול? לא יודעת)
לעניינינו, היא רב היום פשוט בוכה בקול, וזה פשוט נמאס ומעצבן, אני מרגישה שיש לי בבית ילד שכל היום צורח ובוכה!!
בת כמה הילדה?
אם היא תינוקת- לא תמיד זה בשליטה

• הוסף לסימניות
הבת של השכנים החדשים.
מכירה משהיא כזו , איזה שכנה מהעבר....
מה שהסתבר בסוף,
שהיתה לבת שלה בעיה רצינית, בהתפתחות או משהו כזה...
ואני ממש הרגשתי נורא על העצבים שלי....
מבינה אותך לגמרי!!
זה מחרפן....

• הוסף לסימניות
כמה שאני מבינה את השכנה..
התינוקת שלי סבלה מכאבי בטן קשים.
היא היתה בוכה המוןןןן גם כשהיא היתה בידיים, ורוב היום היא היתה על הידיים.
כמובן שבדקתי אצל רופא וניסיתי הרבה דברים להרגיע אבל שום דבר לא ממש עזר.
וכל הזמן הרגשתי לא נעים מהשכנים שהם שומעים תינוקת צורחת כל כך הרבה :(
אחרי כמה חודשים זה ברוך השם עבר.

• הוסף לסימניות
כמה שאני מבינה את השכנה..
התינוקת שלי סבלה מכאבי בטן קשים.
היא היתה בוכה המוןןןן גם כשהיא היתה בידיים, ורוב היום היא היתה על הידיים.
כמובן שבדקתי אצל רופא וניסיתי הרבה דברים להרגיע אבל שום דבר לא ממש עזר.
וכל הזמן הרגשתי לא נעים מהשכנים שהם שומעים תינוקת צורחת כל כך הרבה :(
אחרי כמה חודשים זה ברוך השם עבר.
צודקת צריך להבין גם את הצד השני

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לבקש בנימוס ובנחת רוח שישתדלו להמנע מלהרעיש בחלון הסמוך לדירתך, מכיוון שאת סובלת ממיגרנות. יתכן שתהיה תועלת אלא אם כן זו משפחה פרטיזנית.
בנוגע להיזק ראייה יש להתייעץ עם דיין מומחה מה אפשר לעשות באופן שבדיעבד התגלה שהחלון החדש מזיק.
וככלל תמיד עדיף לחשוב על השלכות הבנייה של השכן לפני ביצוע הבניה (עוד בשלב החתימה על ההיתר) ע"מ למנוע מקרים מעיין אלו לאחר מעשה. ואין בכך צרות עיין או מידת סדום שאדם שומר על זכויותיו (לא באופן קטנוני אלא באופן שהדבר נעשה ע"פ דין).
זהו שאני בדירה שכורה ולא ממש עקבתי אחר הבנייה..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכירה משהיא כזו , איזה שכנה מהעבר....
מה שהסתבר בסוף,
שהיתה לבת שלה בעיה רצינית, בהתפתחות או משהו כזה...
ואני ממש הרגשתי נורא על העצבים שלי....
מבינה אותך לגמרי!!
זה מחרפן....
היא ילדה גדולה
אם זו היתה תינוקת עוד הייתי מגלה סבלנות..

• הוסף לסימניות
תגידי תודה שזה לא הבת שלך.
כשזה בבית שלך - זה קשה יותר...
מה את רוצה שהם יעשו?
שישימו לה מחסום על הפה?
עד החתונה (שלה :p ) זה יעבור....
אני ממש לא חושבת שזה תקין, במחילה.
ילד בגיל כזה לא אמור לבכות ולצרוח כל היום כי לא מביאים לו מה שרוצה או לא משנה מה (זה נשמע מסיבה כזו)
וזה חייב בדיקה וטיפול.
אני מציינת שוב, אם היה מדובר בתינוק, אז לא הייתי פותחת שיח, כי זה תינוקות..

• הוסף לסימניות
אם ביקשתם ולא עזר, תלמדו אותם.
כאשר אתם יוצאים מהבית תדאגו שהם יבינו שרעש זה דבר לא נעים.
ודי לחכימא ברמיזא !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה