אני מקפיצה. יש למשהי רעיון לשיר חדש לחתונה בלשון הקודש?
ל לחם ומצה משתמש מקצוען 26/10/25 הוסף לסימניות #41 אני מקפיצה. יש למשהי רעיון לשיר חדש לחתונה בלשון הקודש?
א אחות ברפואה משתמש רשום 27/10/25 הוסף לסימניות #43 שהשמחה במעונו אבל לא הכי יפה אבל בלשון הקודש של שלמה גובי
G GITARIST משתמש מקצוען 27/10/25 הוסף לסימניות #44 נכתב ע"י לחם ומצה: אני מקפיצה. יש למשהי רעיון לשיר לריקוד לחתונה? לחצ/י כדי להרחיב... בזמן האחרון יש יותר מידי שאלות בנושא אולי נקפיץ את הזמרים שיוציאו משהו לעינין?? הגיע הזמן !!! אנשים מחפשים כל הזמן
נכתב ע"י לחם ומצה: אני מקפיצה. יש למשהי רעיון לשיר לריקוד לחתונה? לחצ/י כדי להרחיב... בזמן האחרון יש יותר מידי שאלות בנושא אולי נקפיץ את הזמרים שיוציאו משהו לעינין?? הגיע הזמן !!! אנשים מחפשים כל הזמן
מ מייטי משתמש פעיל 28/10/25 הוסף לסימניות #45 שלום , אנחנו עושות ריקוד בחתונה של הדוד הצעיר לכל הנכדות ומכוון יותר לסבתא, יש לכם שיר מתאים ( משפחה חסידית) בנושא יותר של הודיה ופחות על חתן וכלה? תודה מראש לכל העוזרות
שלום , אנחנו עושות ריקוד בחתונה של הדוד הצעיר לכל הנכדות ומכוון יותר לסבתא, יש לכם שיר מתאים ( משפחה חסידית) בנושא יותר של הודיה ופחות על חתן וכלה? תודה מראש לכל העוזרות
G GITARIST משתמש מקצוען 28/10/25 הוסף לסימניות #48 נכתב ע"י אחות ברפואה: אומנם לא הכי יפה אבל נתמד לחצ/י כדי להרחיב... למה? זה מרגש וגם מקפיץ אהבתי
G GITARIST משתמש מקצוען 28/10/25 הוסף לסימניות #50 נכתב ע"י אחות ברפואה: למה? כי זה נעבעכדיג לחצ/י כדי להרחיב... אני לא יודעת אידיש
א אחות ברפואה משתמש רשום 28/10/25 הוסף לסימניות #51 זה השיר קבצים מצורפים שלמה גובי - שהשמחה במעונו.mp3 9.8 MB
G GITARIST משתמש מקצוען 28/10/25 הוסף לסימניות #55 נכתב ע"י אחות ברפואה: זה השיר לחצ/י כדי להרחיב... שמעתי קודם באינטרנט . היה לי נשמע לי מאד יפה. על טעם וריח אין להיתוכח.
נכתב ע"י אחות ברפואה: זה השיר לחצ/י כדי להרחיב... שמעתי קודם באינטרנט . היה לי נשמע לי מאד יפה. על טעם וריח אין להיתוכח.
א אחות ברפואה משתמש רשום 28/10/25 הוסף לסימניות #56 נכון אבל בני דודים שלי עשו את זה בחתונה וזה היה מגיללללללללללללל
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת