כל המשפוחה

• הוסף לסימניות
מה זה העיגול הצבעוני למטה?

קבצים מצורפים

• אחרי שבועות (12)_402x600.JPG
    KB 68.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אהההה זה אתתתתתם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צפופים צפופים.
בלעה"ר.
הרב נחת!

• הוסף לסימניות
2 הגדולים- כל אחד סגנון אחר, והקטנה עדיין לא ברור למי היא דומה. אולי היא מפתחת סגנון שלישי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1010073:
צפופים צפופים.
בלעה"ר.
הרב נחת!

כן, שנתיים עוד לא וחצי, שנה וחצי ו11 שבועות.

נכתב ע"י רות מיכל;1010076:
2 הגדולים- כל אחד סגנון אחר, והקטנה עדיין לא ברור למי היא דומה. אולי היא מפתחת סגנון שלישי?

הגדול חצי חצי השני של הצד השני, השלישית-עוד לא ברור... (בהתחלה טענו ה'מבינים' שהיא דומה לי (...) ועכשיו כולם תוהים)
נעדכן בהמשך בהתפתחויות...

יעלה, לענייננו העלתי כדי לקבל חו"ד על התמונה ולא על הילדים והגילאים...:D

• הוסף לסימניות
ואיך זו?
אהבתי את הבהיה...

קבצים מצורפים

• אחרי שבועות (7)_402x600.JPG
    KB 78.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אני חושב שבפורום צילום צריך לערב את המועצה לשלום הילד :eek::)

• הוסף לסימניות
זה לא לכלוך על הפילטר?

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת. אבל משום מה התמונות הללו נראות לי סתם תמונות מתוך אלבום התמונות המשפחתי. (ומשום כך הן מזמנות דיון על הילדים וגילאיהם ולא דיון מקצועי )

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;1010158:
אני לא צלמת. אבל משום מה התמונות הללו נראות לי סתם תמונות מתוך אלבום התמונות המשפחתי. (ומשום כך הן מזמנות דיון על הילדים וגילאיהם ולא דיון מקצועי )

לא אהבתי את הירידה:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1010217:
זה במצלמה מיקצועית?
יש אקסיף:)
התמונה צולמה נגד האור, מכאן מגיע הפלאר/אובך וכיו"ב.
אם היה רפלקטור או פלש מילוי, היה הרבה יותר "בשר" לתמונה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 169 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1010235:
לא אהבתי את הירידה:(
מצטערת אם זה היה נשמע סתם כ"ירידה".
כיוון שכבר יצא לי לראות תמונות מקצועיות של ששיה, וציפיתי למשהו כזה, כשפתחתי את האשכול הזה התאכזבתי...
ומכיוון שהיא תהתה מדוע לא מגיבים על התמונות אלא רק על הילדים הבנתי שחשוב להבהיר. ואני מאמינה שהיא לקחה את הדברים ברוח טובה ולא חלילה כרצון לפגוע. (לכן גם ציינתי שאינני צלמת. כי ייתכן שיש בתמונות הללו משהו שמי שאינו צלם לא מבין, ואז היא תוכל להבהיר לי מה הטעות שלי. וממילא יתפתח דיון מקצועי כמו שהיא מבקשת.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1010237:
מזה פלאר??
לא ניתקלתי בו מעולם...
פלייר = flare = הבהק

"סינוור" של המצלמה בגלל קרני אור שמגיעות אליה בזווית מסנוורת...

• הוסף לסימניות
אני לא מגיבה (גם סוג של תגובה) וראו אשכול זה כסגור!

(האמנתי שידעו לכוון אותי במקצועיות ולא שיקטלו, קשה לכם? עמכם הסליחה!
אינני מתכוונת לאלו שעזרו כדוגמת הניקים דוד דנברג, שלמה ורבקה...)

אה, יש לכם במה לכוון? אשמח, לא ביקשתי חו"ד על הילדים אלא על הקומפוזיציה, חדות, תאורה, ואיך אפשר לסדר אותה בתנאי שדה (תרתי משמע).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה