כל הסיבות למה לצייר טיוטה ביד, וגם למה לא

• הוסף לסימניות
כל הסיבות למה לצייר טיוטה ידנית:
העין תופסת את כל מרחב הדף ומוצאת דרכים מקוריות יותר איך למלא אותו.
לא מאבדים מתחושת ההנאה כשהעפרון חורק או נמרח על הדף.
מתרגלים איך זה לחיות בלי קונטרול Z.
לפעמים יוצא יפה ואותנטי יותר מרעהו הממוחשב.
זה משחרר.

כל הסיבות למה לא לצייר טיוטה ידנית:
יש סיכויים טובים שמישהו יזרוק אותה לפח בטעות.

זה מה שקרה לי. :(

לא ייאמן, תוך כדי כתיבה נשלתה המציאה מן הפח הצפרדעי המשותף.
עוד סיבה למה לא לצייר ביד:
לפעמים הטיוטה שלך עלולה לקבל ריח של טיטול מלוכלך.
:)
העיקר סוף טוב!!!
:):):)

• הוסף לסימניות
אוי ווי! איזו הרפתקה!

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך ושמחתך המעורבים.
אגב, את ה"לשחרר" כבר קיימת, בשבילו לא נורא אם התוצר נשלח לפח...

• הוסף לסימניות
את רואה שירי, זו עוד סיבה בשבילי להיות ממתנגדות השיטה העתיקה והפרימיטיבית...:rolleyes:
שבינתיים אני נאלצת להשתמש בה בציורי ה'שערים' למחברותיה של בתי (והשכנות....)

אבל העיקר, איך אומרים, סוף טוב הכל טוב.

• הוסף לסימניות
This user does not have permission to use the HTML BB code.

צריך להסתכל על הציורים ולא להריח אותם :):):)

• הוסף לסימניות
דווקא אותי לימדו, שמה שצירת פעם אחת, בפעם השניה תציירי יותר טוב....
נכון שזה מעצבן:mad:, אבל איך אמרת? בשביל השחרור וההנאה...;)

• הוסף לסימניות
כן, גם אותי לימדו את זה!
אלא שזו היתה כבר טיוטה שניה!

לא כתבתי את זה בתשפוכת הנ"ל כדי לא לחשוף את מידת האי-יוצלחיות, אבל את כבר שואלת.... (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה