דרוש מידע כל העדכונים על מתקפת הסייבר על פרוג!!!

נראה שהסתדר
מקודם לא נתן להגיב בכלל

כל אחד פתח אשכול חדש... ;)
1733404831118.png

בוקר טוב.
אין במערכת של פרוג באף מקום שום כרטיס אשראי שמור.
גם כאשר משלמים לנו בכרטיס אשראי (לדוגמא, תשלום על קורס בפרוג וכו') המידע של הכרטיס מהמספר אינו נשמר אצלנו.
אכב, כשמבצעים חיובים חוזרים של הוראות קבע וכו' זה ע"י טוקן. 😊
רציתי לשאול איך אני אוכל לפרסם בפרוג מופעים לצפייה נדירים בנושא נוסטלגיות ובנושאים של הזמרים כמו מרדכי בן דוד פריד וכו'?
הרי אין לי הרשאה כבר כמעט ארבעה חודשים להגיב שם. מה עליי לעשות? ביקשתי להצטרף לקהילה של מוזיקה, ושום דבר לא קרה. אשמח אם תוכל לסדר לי כניסה. תודה רבה! (כמובן תמחק את ההודעה אחרי הקריאה שלך. אני פשוט חדש ולא יודע איך פונים למנהלים. תודה רבה!).

רציתי לשאול איך אני אוכל לפרסם בפרוג מופעים לצפייה נדירים בנושא נוסטלגיות ובנושאים של הזמרים כמו מרדכי בן דוד פריד וכו'?
הרי אין לי הרשאה כבר כמעט ארבעה חודשים להגיב שם. מה עליי לעשות? ביקשתי להצטרף לקהילה של מוזיקה, ושום דבר לא קרה. אשמח אם תוכל לסדר לי כניסה. תודה רבה! (כמובן תמחק את ההודעה אחרי הקריאה שלך. אני פשוט חדש ולא יודע איך פונים למנהלים. תודה רבה!).
אני מציע לתייג אחד מחברי הנהלה כמו @הכלבויניק

יותר פשוט לפנות
1735769588840.png

שלחתי המון פעמים כולל עכשיו ושום דבר לא קורה. לא יודע מה לעשות זה כבר כמעט שלושה חודשים ככה!

איפה אתם רוצים להגיב וזה לא נותן
למשל כאן: https://www.prog.co.il/threads/איזה-זמר-הכי-מאוד-חסר.1014705/#post-14331328 בסה"כ רציתי לשים קטעי צפייה ישנים ונדירים, פלוס פריד ועוד זמרים מפעם וכמובן הנושא של הנוסטלגיות שאני לא מוצא פתאום (ואז אולי אצטרך לפתוח נושא חדש? אני לא יודע).

למשל כאן: https://www.prog.co.il/threads/איזה-זמר-הכי-מאוד-חסר.1014705/#post-14331328 בסה"כ רציתי לשים קטעי צפייה ישנים ונדירים, פלוס פריד ועוד זמרים מפעם וכמובן הנושא של הנוסטלגיות שאני לא מוצא פתאום (ואז אולי אצטרך לפתוח נושא חדש? אני לא יודע).
האם מילאתם את בקשת הצטרפות
יש קהילות שפתוחת לכתיבה רק לחברים בקבוצה

מילאתי, וכעת אמלא פעם שנייה תודה רבה!

איך מפרסמים מודעה בפרוג? עשיתי משהו מקודם ומחקו לי. אני מסתבך כבר חודשים!
א"א לפרסם פה כלום: https://www.prog.co.il/threads/הקליפים-הנוסטלגיים.883708/ מה כן אפשר לעשות באתר הזה? אני מבקש שאנשים יעזרו לי! אני חודשים לא מצליח לעשות פה כלום.

איך מפרסמים מודעה בפרוג? עשיתי משהו מקודם ומחקו לי. אני מסתבך כבר חודשים!
א"א לפרסם פה כלום: https://www.prog.co.il/threads/הקליפים-הנוסטלגיים.883708/ מה כן אפשר לעשות באתר הזה? אני מבקש שאנשים יעזרו לי! אני חודשים לא מצליח לעשות פה כלום.
הייתי ממליצה לך לקרוא בויקי פרוג. יש שם הסברים לניקים חדשים.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה