כל העולם כולו

• הוסף לסימניות
למשהו יש אולי שיר שמבטא את העולם שלנו וזה שהוא נברא בשבילנו כמו כל העולם כולו גשר צר... לא משנה לי באיזה גירסא...
זה דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
דחוף להערב

למי יש בבקשה את הניגון תחיית המתים?

• הוסף לסימניות
איזה ניגון זה???

• הוסף לסימניות
ריקוד ירושלמי מיוחד על ניגון זה.

• הוסף לסימניות
זה ניגון תחיית המתים!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

למשהו יש אולי שיר שמבטא את העולם שלנו וזה שהוא נברא בשבילנו כמו כל העולם כולו גשר צר... לא משנה לי באיזה גירסא...
זה דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
למישהו יש? או אפילו שם של שיר יפה שמבטא את הרעיון שהחיים שלנו צריכים להיות לפי מסלול מסוים...
אני אשמח....

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל לא ברור איזה שיר את מחפשת.
בינתיים דיברת על שלושה סגנונות:
1. העולם נברא בשבילנו
2. שיר כמו ''כל העולם כולו'' - להבנתי, האומץ להתגבר על המכשולים שמזומנים לנו בעולם.
3. החיים שלנו צריכים להיות לפי מסלול מסוים (כלומר? מסלול שה' קובע או שאנחנו צריכים לבחור דרך בחיים?)
כדאי שתכווני בצורה מדויקת יותר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אז זהו שגם אני לא מדיוק סגורה על משהו מדיוק...
אבל ההקראה שיש לי לפני זה על העולם והמסלול שלנו פה...
אז חשבתי שהשיר יהיה כל אחד מהרעיונות
רק תביאו....
ותודה מראש

• הוסף לסימניות
אווווווווווווו תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט התייאשתי
זה מצוין אם הייתי עושה לסגנון אחר, אני צריכה משהו בסגנון חסידי!!

• הוסף לסימניות
אולי keep climbing של אברהם פריד יתאים, אם לא אכפת לך האנגלית.
או ואפילו בהסתרה של יואלי קליין.

קבצים מצורפים

• ואפילו בהסתרה יואלי קליין.mp3
    5.7 MB · צפיות: 53
  • 07 Keep Climbing.mp3
    5 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
יש את השיר "כל העולם" של ליפא מהדיסק 24/6
משום מה לא מעלה לי אותו.....

• הוסף לסימניות
טובב אז דבר ראשון תודה לכם!!!!!!!!!
אבל אם נדייק יותר, הנושא הוא נעימות המצוות. (ככה אמא שלי טוענת, אני גם מסכימה) כלומר המצגת על: כל העולם הענק שלנו נברא רק בשביל המצוות שאנחנו נעשה... ואנו צריכים לעשות את המצוות לפי ספר החוקים בלי לזייף כי אם מזייפים לא מגיעים אל היעד....
ואח"כ יש איזה סיפור של הסוחר שעבד שלו סחב לו את המזוודה שלו ונאנח מהכובד, אז הזדעק הסוחר ואמר לא שלא לקח את המזוודה שלו כי אם היה לוקח את המוודה שלו היה לו קל - יש שם רק יהלומים. הנמשל הוא על נעימות המצוות ואם קשה לנו משהו שם לא בסדר...
מקווה שהבנתם למה אני חותרת.....
ושוב תודה על כל המאמץ והנסיונות לעזור לי (הערות גרמו לי להתמקד יותר בזכותכם!)
:):):)

• הוסף לסימניות
נראה לי שיהיה לך יותר קל לכתוב על זה שיר מאשר לחפש משהו קיים...
(השאלה אם יש לך כסף לבצע אותו :))

• הוסף לסימניות
למישהו יש??????????
אני לפני סיום ומחפשת בדחיפות משהו עם הנתונים שכתבתי למעלה......

• הוסף לסימניות
יש לי את השיר כל העולם כולו (ליפא)
תכתבי את המייל שלך ואצרף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה