כל העולם כולו...

• הוסף לסימניות
גשר צר... ומפותל... פעמים שהוא מואר ופעמים...

• הוסף לסימניות
למה למה למה לע... העלית את התמונה השניה ??? לא חבל דוד??

• הוסף לסימניות
חסרה לי דמות בתמונה הראשונה
זה היה משדרג לך אותה וחסר חדות !
השניה מיותרת
:)

• הוסף לסימניות
שתי תמונות שהן סט באופן ברור, וזהו! ברכותי!
התמונות יפות מאד, אבל חסר שם רגש, משהו שיגע, שיזיז. אולי באמת דמות של איזה מתבודד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;766227:

לא מספיק כדי לשדרג
הדמות נבלעת לגמרי ורק מושכת תשומת רב
בפעם הבאה אם אתה שם עם חצובה תשמש אתה כדמות
יושבת (אולי עם עיתון) או עומדת או הולכת קרוב ממש לכביש בצורה בולטת
כאן תזהר ממרכוז הדמות
:)

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שלמדתי (ואני עדיין לומדת)מחברי הפורום המקצועיים: לדעת לסנן תמונות, יש לך 4, תבחר את האחת.
כנ"ל בסט של 7 או 20.
זה קשה אבל שוווה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;766245:
אחד הדברים שלמדתי (ואני עדיין לומדת)מחברי הפורום המקצועיים: לדעת לסנן תמונות, יש לך 4, תבחר את האחת.
כנ"ל בסט של 7 או 20.
זה קשה אבל שוווה!
יש לך 200 תבחר את האחת ! :)

• הוסף לסימניות
תעלה אחת אחת... למה העלית שניים................
מעניין מה הייתם אומרים אם זה היה מישהו אחר:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;766245:
כנ"ל בסט של 7 או 20.
זה קשה אבל שוווה!

תגידי, את רצינית?!
התמונות האלו הן סט, חד משמעי! יש הגיון צרוף והרבה טעם בהעלאתן יחד.
אין אחד נוסף כאן שהיה מקבל ממך את ההערה הזאת כאן. מה זה אומר על ההערה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה