אין קשר למחנכת/ מקצועיתלפי 86 אחוז אמרו לנו שכמחנכת אעבוד 21 שעות
הודיעו בעל פההאם יש בי"ס שכבר קיבל את טבלאות היקפי המשרה המדוברות???
נדמה לי שכבר ב20 שעות ישנה תוספת אם, אם כי תוספת חלקית. כך זה היה עד לא מזמן, אבל יתכן וחל בזה שינוי.22 שעות זנ המינימום לקבל משרת אם
אני וכמוני רב המורות בבית הספר (משה״ח) אנחנו עובדות 100% ואף יותר עד 120%
(מחסור בצוות מורות)
מנסיון של חברותי לעבודה שניסו להוריד שעותנדמה לי שכבר ב20 שעות ישנה תוספת אם, אם כי תוספת חלקית. כך זה היה עד לא מזמן, אבל יתכן וחל בזה שינוי.
חינוך עצמאי טענו שאפשר לקבל הפחתת אם על 20 שעותמנסיון של חברותי לעבודה שניסו להוריד שעות
מינימום זה 21 שעות ע״מ לקבל תוספת אם
יש כאלו שהיו צריכות 22 (החלטה שרירותית של פקיד כ״א)
על 20 שעות אין תוספת אם (זה על הגבול של 79%)
מה שאני כותבת אלו תשובות של הסתדרות המוריםחינוך עצמאי טענו שאפשר לקבל הפחתת אם על 20 שעות
אל תחתומנהממקור מוסמך לא לחתום על ההסכמה ל 86 אחוז
כי זה לא חוקי ומי שיחתום איבד את זה
חתימה על משהו לא חוקי לא תעמוד בבית משפטאל תחתומנה
אבל, ממה שאני יודעת
א"א להחתים על משהו לא חוקי.
תודה.חתימה על משהו לא חוקי לא תעמוד בבית משפט
היא קבילה רק לדין תורה
לאשתי היתה משרת אם חלקית גם על 20 שעות זה היה לפני כ5 שנים. אולי חלו שינויים.מנסיון של חברותי לעבודה שניסו להוריד שעות
מינימום זה 21 שעות ע״מ לקבל תוספת אם
יש כאלו שהיו צריכות 22 (החלטה שרירותית של פקיד כ״א)
על 20 שעות אין תוספת אם (זה על הגבול של 79%)
משרת אם, תלויה גם במקומות עבודה נוספים.לאשתי היתה משרת אם חלקית גם על 20 שעות זה היה לפני כ5 שנים. אולי חלו שינויים.
עם העו"ד של אגו"י בהסתדרות המוריםואוו
איך הם הסכימו, ומי ומי בפגישה?
בהסתדרות של אגו"י?בקשר להורדת חלקיות משרה קבעו לנו פגישה בהסתדרות המורים עם העורך דין
התקשרנו אליהם והם קבעו לנו פגישהבהסתדרות של אגו"י?
איך עשיתם את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים