כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

לא נעים לי להתל בציבור החשוב, אך כנראה המציאות שונה ממה שהרבה אנשים חושבים כולל החכי"ם,
רק היום שמעתי מגורם שמעורה בעניין חזק זמירות אחרות לחלוטין, ע"כ אני מסתייג מההודעה הקודמת ובכדי לא להתל בציבור יתר על המידה לא נעדכן כאן כל יוממים דברים אחרים,
רק לתשומת לב הציבור מה שאמר השר ביטון שהוא שר החינוך והוא יודע יותר מכולם,
נקוה מאוד לבשורות טובות בקרוב וככל הנראה יהיה, רק להמשיך להתפלל,
בשורות טובות

לא יודע איך כולם פה בקשר עם חכי''ם וגורמים בכירים [שלא לציטוט!!!}
שכל אחד אומר משהוא אחר שהוא שמע בשם הח''כ הבכיר...שסותר את דברי הבכיר שהובא מניק אחר....
ורק אני אין לי קשר .עם שום ח''כ אפילו לא בכיר...

לשאלתי מה קורה עם האופק בחינוך עצמאי ענה ח"כ יצחק פינדרוס:
יש התקדמות מאחורי הקלעים. הדגש בראשונה יהיה על הרשתות וזה יחל משנת הלימודים הבאה.
כששאלתי שוב האם זה אומר שבתשפ"ד חינוך עצמאי יהיה באופק?
ענה:
כך אמור להיות, לפי התשובות של העוסקים בדבר.

לא יודע איך כולם פה בקשר עם חכי''ם וגורמים בכירים [שלא לציטוט!!!}
שכל אחד אומר משהוא אחר שהוא שמע בשם הח''כ הבכיר...שסותר את דברי הבכיר שהובא מניק אחר....
ורק אני אין לי קשר .עם שום ח''כ אפילו לא בכיר...
אני איתך!!!!

ללא ספק יש אינדקציות מאוד ברורות שאכן עוברים לאופק. גם עמותות הגנים הגדולות..

מה שכן יש ספק האם יקבלו את אותם התנאים בדיוק כמו בחינוך הרשמי. או שיגלחו פה ושם .. וכן יכירו בכל הזכויות או לא יכירו ... זה לא ברור

ללא ספק יש אינדקציות מאוד ברורות שאכן עוברים לאופק
כבר בשנה''ל הקרובה?
המנהלות למיטב ידיעתי לא מודעות לכך...
אדרבה, אם יש למישהו מידע אמין לגבי האם יסיימו את יום הלימודים כל יום (החל מכיתה א') בשעה 14:30 כמו בממלכתי.
מתוך ויקיפדיה:

1687903551604.png

מישהוא יודע האם הפגישה שהיתה השבוע עם רבי משה הלל הירש היתה בקשר לאופק חדש, או לחלק של בעלז' ...?

מישהוא יודע האם הפגישה שהיתה השבוע עם רבי משה הלל הירש היתה בקשר לאופק חדש, או לחלק של בעלז' ...?
לא ולא
דנים בהקמת בתי ספר עם לימודי חול שיהיו תחת הפיקוח של החינוך עצמאי כתחליף לממ"ח

לבנות או לבנים?
לבנות יש כבר חינוך עצמאי
לבנים זה מוסדות פטור שלא לומדים כלום חוץ מחשבון וכתיבה?

יש פה בשורה אדירה לכל הסייעות ברשתות חינוך החרדיות
רק צריך לקוות שמנהלי העמותות באמת יתנו לסייעות...

יש פה בשורה אדירה לכל הסייעות ברשתות חינוך החרדיות
רק צריך לקוות שמנהלי העמותות באמת יתנו לסייעות...
אני חושב שהחינוך העצמאי הודיע שאופק חדש ייכנס בפעימות וקודם רק הרי הפריפריה יכנסו לאופק חדש
וזאת למרות שלכאורה הם מתוקצבים על כל הארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה