כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

אני צריכה לבדוק משנה שעברה (אשנה עבדתי מעל 100%)

כמה פרונטלי? כמה פרטני וכמה שהיה?
וכמה אחוזי שכר מופיע לך בתלוש?

עד היום עבדתי 22 שעות כמורה בבית ספר יסודי והייתי רכזת ולימדתי 7 כיתות שונות עכשיו אצטרך ללמד 29 שעות?זה המממווןןן כמה יעלה לי משכורת של 8500?

עד היום עבדתי 22 שעות כמורה בבית ספר יסודי והייתי רכזת ולימדתי 7 כיתות שונות עכשיו אצטרך ללמד 29 שעות?זה המממווןןן כמה יעלה לי משכורת של 8500?
22 שעות ללא אם בא-ו זה 73%
באופק 20+4+4 זה 73%

האם את שעות השהיה עושים בפועל בביה"ס? זו השאלה הגדולה
בכל מקרה רק 20 פרונטלי

יש לי משרת אם וכתוב לי 90 אחוז משרה מה יהיה תוספת התשלום וכמה אצטרך לעבוד?

מישהוא יודע כמה שעות בפועל יתווספו למורה מחנכת במשרת אם 90 אחוז משרה?

היום האסיפת מנהלות בחינוך עצמאי, נהיה יותר חכמים מחר אחרי שנשמע את כל הפרטים

אשמח לדעת כמה תוספת יש על ריכוזים? מקצוע/ חברה/ תקשוב/ פדגוגי? מה הכי משתלם??

האם מחנכת בז' צריכה לעבוד סה"כ 20+4 כמו בדף המצורף או שזה שונה???

קבצים מצורפים

• טבלת-שבוע-עבודה-מורה-אם-חטב-עד-50-.pdf
    KB 176.3 · צפיות: 65
היום האסיפת מנהלות בחינוך עצמאי, נהיה יותר חכמים מחר אחרי שנשמע את כל הפרטים
נכון,
אכן נכנסים ל"אופק"
ומקוים שהאופק והעתיד יבשרו לכולם רק טוב...
מי שיש לו מידע אמין - נשמח לעדכונים.

מישהי יודעת?
האם 76% משרה במעיין החינוך + 5% במוכר שאינו רישמי מצטרף ביחד למשרת אם?
אשמח מאד למידע אמין.

מקודם דברתי עם חברתי-מורה בביס חנוך עצמאי באחת הפריפריות של בני ברק שספרה לי שהמנהלת שלה התקשרה ואמרה לה להביא אישור שסימה בכיר כי אחרת לא תוכל להכנס לאופק חדש..
אני מניחה שאנחנו והמנהלות נלמד "תוך כדי ריצה"....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה