כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

כל המורות 86.1 ובפועל: 21 שעות.
אצלנו ספציפית יתכן שמורות יקבלו יותר, כי לא היו לנו אחוזים מיותרים הואיל וכבר כמה שנים אין אצלנו שעות תפקיד.
אבל אין חובת העסקה.
חובת העסקה היא 86.1 בלבד.

פה קיבלו את הטבלה עם אחוזי המשרה והשעות לכל מורה
רב המורות שהיו להן 90 אחוזי משרה עברו ל86 ועליהן לעבוד 21 שעות פרונטלי 4 שהייה ו4 פרטני

4 שהיה יכול לרדת ל3, אם יש לך פעמיים תפילה בשבוע.
וסיבה קבילה - יש לי הורים מבוגרים/ילד חריג וכו...
ואני כותבת את זה על דעת עצמי, כי לא קבלנו דוגמא.

למחנכות נשאר לעבוד אם היו ב90 אחוזי משרה רק 2 שהייה
כי יורד להן על תפילה

על תפילה יורד, אכן.
אין ניהול כיתה.
בשלב זה מחנכות נותנות סך שווה של פרטני ושהיה כמו מקצועיות, חוץ מנושא התפילה שמוריד עוד שעת שהיה.
הן נותנות 2 שהיה ו4 פרטני.

ככה מורידים שעות בכיף ואנחנו בשאנטי?
מה עושים?
הייתה משהי שנפגשה עם קרלנשטיין מה הוא אמר?

רוצה - קחי
לא רוצה - לכי...
אם את מספיק מבוגרת כדי לזכור את המשך השיר המכוער הזה, זה הולך כך:
פחות אחד - יותר נחמד!!

ואין לאן.
וזה עצוב שאחרי 27 שנים שנתתי את כולי למערכת - זו התגובה.
אבל בכנות, אני לרגע לא נפגעת
זה הפרצוף האמיתי של המערכת וחבל.
מעליב במיוחד.
כאלו אנחנו גרגירים

קשה לי להאמין שאם תהייה הרעת תנאים משמעותית זה לא יגיע לבית משפט...
אני מאמינה שהדרך עוד ארוכה, ארוכה עד שנגיע לשורת הסיכום.

אני לא מבין על מה כל המהומה
בדקתי במדריך המלא משרת אם במשרד החינוך וכתוב שם במפורש מורה אם בכיתות א.ו. משרתה היא 86.1% ומורה אם בכיתות ז.ח. זכאית ל91% משרה
אז למי שיש הרעת תנאים זה רק למורות בז.ח בלבד
קשה לי להאמין ש

תוספת אם היתה בערך 10% במשכורת.
היא היתה תוספת.
כך שחינוך עצמאי מחויב רק לנתוני העסקה שהם 86% ואין להם מחויבות לתוספת שסופקה ע"י משרד החינוך.
זה ההסבר שאנחנו קבלנו.

תכל'ס, למה מחכים?
לאישור תקציב המדינה או לאישור התקנות מתישהוא?

תוספת אם היתה בערך 10% במשכורת.
היא היתה תוספת.
כך שחינוך עצמאי מחויב רק לנתוני העסקה שהם 86% ואין להם מחויבות לתוספת שסופקה ע"י משרד החינוך.
זה ההסבר שאנחנו קבלנו.
באופק חדש תוספת אם שווה ל5.5 אחוזי משכורת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה