כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

התייעצות דרמטית במעון מרן הגאון רבי דוב לנדו ובהשתתפות מרן הגאון הרב משה הלל הירש: יו"ר דגל התורה ח"כ הרב משה גפני עם הנהלת החינוך העצמאי הרב אליעזר סורוצקין הרב אריה דביר והרב מרדכי קרליץ
10110.jpg

כאן המקום למי שיש מידע אמין על השינויים הצפויים בחינוך העצמאי,
הרבה שמועות מסתובבות ללא ביסוס....

פגשתי חבר השבוע מורה בבני יוסף .סיפר לי שפגש את חיים ביטון ביום חמישי האחרון בכנס בוגרים .שאל אותו תגיד לי יהיה אופק או לא אל תשלה אותי .ענה לו שכן יהיה בסוף

פגשתי חבר השבוע מורה בבני יוסף .סיפר לי שפגש את חיים ביטון ביום חמישי האחרון בכנס בוגרים .שאל אותו תגיד לי יהיה אופק או לא אל תשלה אותי .ענה לו שכן יהיה בסוף
אפרופו ההנחה שחברים דוברים תמיד אמת.
השאלה אם ביטון הוא חבר של אותו חבר.

שמעתי מגורם המעורה שפגישה אצל גדולי ישראל לא דובר כלל על אופק...

האופק כרגעהוא יותר אינטרס של החכי"ם (נותרו ללא השגים מהכניסה לקואליציה)
ולא של ראשי החינו"הע שיש להם צרות דחופות ולוחצות יותר

חוץ מהגרעון והתביעות הם מפטרים עכשיו מסה גדולה של מורות מבוגרות
ועלות פיצויי פיטורים כאלו היא גבוהה מאד- הרבה מעבר לנצבר בקרן הפיצויים של המורות
האם יש להם כיסוי לזה???

טעות גמורה
החינוך העצמאי נכנס לאופק בגלל שכבר היום יש מחסור במורות,
והדבר עלול להחריף
ולכן לא היתה ברירה אלא להכנס לאופק

טעות גמורה
החינוך העצמאי נכנס לאופק בגלל שכבר היום יש מחסור במורות,
והדבר עלול להחריף
ולכן לא היתה ברירה אלא להכנס לאופק
לא הבנתי
אין פיטורים?
בתי ספר קטנים לא נסגרים?
לא הכריזו שאין הרחבת משרות לשנה הבאה?

חוזרת לשאלה קודמת מאיפה ישלמו את הפיצויים???

לא הבנתי
אין פיטורים?
בתי ספר קטנים לא נסגרים?
לא הכריזו שאין הרחבת משרות לשנה הבאה?

חוזרת לשאלה קודמת מאיפה ישלמו את הפיצויים???
אנחנו קבלנו הודעה מהפיקוח שבחודש הקרוב נקבל במשכורת רק יסוד משולב (בערך 50 אחוז)
כמובן ללא הבראה, פנסיה וכו
את ההודעה הזו שלחו לכל בתי הספר של החנ"ע

אנחנו קבלנו הודעה מהפיקוח שבחודש הקרוב נקבל במשכורת רק יסוד משולב (בערך 50 אחוז)
כמובן ללא הבראה, פנסיה וכו
את ההודעה הזו שלחו לכל בתי הספר של החנ"ע
מה??? בית ספר רגיל??? מה הפירוש הרי זה חלק מחוק התקציב שבבסיס התקציב מימון עולם ישן?

מה??? בית ספר רגיל??? מה הפירוש הרי זה חלק מחוק התקציב שבבסיס התקציב מימון עולם ישן?
את היסוד המשולב בוודאי יקבלו
כל השאר זה תוספות והסכמים שצריך לבחון מה מתוכם מתאים להגדרה של החנ"ע כעת כשיש מצב שהוא עובר להגדרת מוסד פטור
ולכן זה בינתיים בהשהייה
בנוסף, גם העניין שכבר חודשיים לא הועברו עבורינו כספי פנסיה (לדברי הפיקוח) גם זה לא חוקי
אבל כשארגון עומד בפני חדלות פרעון לכאורה כבר אין מה להפסיד

את היסוד המשולב בוודאי יקבלו
כל השאר זה תוספות והסכמים שצריך לבחון מה מתוכם מתאים להגדרה של החנ"ע כעת כשיש מצב שהוא עובר להגדרת מוסד פטור
ולכן זה בינתיים בהשהייה
בנוסף, גם העניין שכבר חודשיים לא הועברו עבורינו כספי פנסיה (לדברי הפיקוח) גם זה לא חוקי
אבל כשארגון עומד בפני חדלות פרעון לכאורה כבר אין מה להפסיד
משכורת אפריל כן הפרישו פנסיה, ורק של החודש האחרון מאי לא הפרישו,
העמותה לא בחדלות פרעון זה רק איום של קרויזר
ה' יעזור

לפני כמה דקות שוחחתי עם קרלינשטיין ושאלתי אותו אם נכונות השמועות הנל ?
ענה לי הכל סיפורי בובמייסס ושנמאס לו מכל השמועות האלה
אסור על פי חק לעשות את זה וכן לגבי הוצאת החשבת הכחיש הכל ושאין אפשרות לעשות זאת ללא החלטת ממשלה .אלה פקידים בלבד

אפשר להבין במדויק על מה הכל קם ונופל?
כלומר תיאורטית, אם החינוך עצמאי יסכים לקבל את מרות החשבת הכללית,
לא ייפגעו המשכורות ולא התנאים (של עולם ישן, אני לא מדברת על אופק חדש)?

לפני כמה דקות שוחחתי עם קרלינשטיין ושאלתי אותו אם נכונות השמועות הנל ?
ענה לי הכל סיפורי בובמייסס ושנמאס לו מכל השמועות האלה
אסור על פי חק לעשות את זה וכן לגבי הוצאת החשבת הכחיש הכל ושאין אפשרות לעשות זאת ללא החלטת ממשלה .אלה פקידים בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה