יועץ ארגוני פדגוגי
מהמשתמשים המובילים!
- הוסף לסימניות
- #6,961
אולי הכוונה שהמנהלים משלמים שכר מינימום למלמדיםלא חושב שהסיפור הוא המנהלים בדווקא אלא בעיקר המורים... (בכל אופן לפי אחוז המורים מול המנהלים בסיפור)
מקווה שהשיקולים גם לטובת המורים...
אולי הכוונה שהמנהלים משלמים שכר מינימום למלמדיםלא חושב שהסיפור הוא המנהלים בדווקא אלא בעיקר המורים... (בכל אופן לפי אחוז המורים מול המנהלים בסיפור)
מקווה שהשיקולים גם לטובת המורים...
המנהל שלך צריך לפנות לגב' רות אוזן מהרשתשלום וברכה
התחלתי השנה ללמד ברשת בני יוסף כמורה חדש (אין שום ותק)
עשיתי רישום בפורטל משרד החינוך לפני חודש
יש לי תעודת הוראה מוסמך בכיר
אין לי נתוני העסקה בפורטל
מה שקורה עכשיו, שבשביל להירשם לרשת (לקבל את השעות) המנהל דורש ממני נתוני העסקה כדי שיוכל לשבץ אותי
ובפורטל אומרים שצריך קודם כל שהרשת ישבצו אותי ואח"כ יהיה לי נתוני העסקה
אני מתקשר למשרד החינוך וכל נציג אומר דבר אחר מה צריך לעשות. ובינתיים אני עדיין לא רשום
מה עושים?
מי שיודע איך לעזור אשמח מאד
תודה רבה
שהמנהל ישבץ אותך במשכית ואחרי יופ יומיים תוכךל להפיק נתוני העסקהובפורטל אומרים שצריך קודם כל שהרשת ישבצו אותי ואח"כ יהיה לי נתוני העסקה
אני מתקשר למשרד החינוך וכל נציג אומר דבר אחר מה צריך לעשות. ובינתיים אני עדיין לא רשום
מה עושים?
דרך הפורטל זה מיידישהמנהל ישבץ אותך במשכית ואחרי יופ יומיים תוכךל להפיק נתוני העסקה
כתוב לכם ששום דבר לא הולך להיפגע, ואתם מחפשים משמעויות נסתרות?מה התכוון המשורר , שלא יהיו הרעת תנאים בימי היעדרויות של מורות? או לדברים סמויים נוספים.....?
מעניין למה מפחדים לכתוב דברים ברורים שחור ע"ג לבן...?
אלו לא שמועות חסרות בסיס. כל מי שמסתובב במסדרונות בתי הספר יודע שיש הנחיות חדשות בנוגע לימי מחלה והקשחה בהכרה בשעות של טיפול בילד נכהכתוב לכם ששום דבר לא הולך להיפגע, ואתם מחפשים משמעויות נסתרות?
הסתובבו שמועות חסרות ביסוס שהולכים להשתנות תנאי ימי מחלה ומילויי מקום ועוד, ואת זה הוא בא לבטל ולהרגיע.
זה לא נכון.אלו לא שמועות חסרות בסיס. כל מי שמסתובב במסדרונות בתי הספר יודע שיש הנחיות חדשות בנוגע לימי מחלה והקשחה בהכרה בשעות של טיפול בילד נכה
היה נסיון לקצץ את שעות ילד נכהזה לא נכון.
זה רק במקומות מסוימים החליטו להפיץ שמועות כאלו, לי ידוע לפחות על בית ספר אחד גדול מאד שלא קושקש בו כלום על נושאים אלו והכל כרגיל שם גם בדיבורים.
ובכל מקרה אתם יכולים לקחת את המכתב הזה לכל בית משפט אם מישהו אכן ישנה לכם את הכללים, ולהראות שהובטח שלא יהיה שינויים.
וזה עצמו סיבה שאכן אין שום שינויים.
למה לקרוא שמועות חסרות ביסוס להודעה רשמית שהמנהלות התבקשו להעביר למורות בהקשר של ימי מחלה ועוד?כתוב לכם ששום דבר לא הולך להיפגע, ואתם מחפשים משמעויות נסתרות?
הסתובבו שמועות חסרות ביסוס שהולכים להשתנות תנאי ימי מחלה ומילויי מקום ועוד, ואת זה הוא בא לבטל ולהרגיע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים