- הוסף לסימניות
- #7,081
כןנכנס משכורת מהחינוך העצמאי ?
כןנכנס משכורת מהחינוך העצמאי ?
אבל מה עם גמול פיצול ריבון העולמים?נראה שנכנס גם גמול ריכוז
הסתדר!מה קרה לתלוש של בני יוסף, חזרו לימי קדם??
זה ירד כבר ל2 מילים להחלטה, אם אין אפשרות של חצאים, אז יש לנו עוד 2 ארכות
רוצים להראות כאילו אכפת להם אופק חדשמרדכי הלפרין: כעת בלשכת משה גפני בכנסת: ישיבת סיעה 'שלא מן המניין' של ח"כי דגל התורה. ידונו על הכספים הקואליציוניים שעברו אמש בממשלה והדרישות מראש הממשלה בין היתר בעניין 'אופק חדש'.
12:10 כל רגע
למה נראה לכם שהם לא רוציםרוצים להראות כאילו אכפת להם אופק חדש
אם הם היו רוצים היה נכנס בתקציב
מי זה נתנאל גפני?בעקבות מכתב של הסתדרות המורים של יפה בן דוד שפורסם לפני שנה שלפיו שמכיוון שבהסכם שהיה בשנת 2022 הוחלט על מתן גמול פיצול למורות מקצועיות אבל עקב המלחמה לא הצליחו לאסוף את הנתונים אז הוחלט על מענק חד פעמי בגין שנת תשפה בלבד שינתן במשכורת מרץ וכל המאוחר בשל אפריל
שלחתי את המכתב הנל לנתנאל גפני והוא אמר לי שכך צריך להיות גם בחינוך העצמאי על המענק הזה והוא צריך להינתן והם יעודכנו על זה ממשרד החינוך
בכל מקרה הוא הקריא לי מכתב שבאפריל ידונו במשרד החינוך על מתן גמול פיצול הלאה
עוזרו האישי של המנכלמי זה נתנאל גפני?
בין ההישגים המרכזיים:פורסם היום בתקשורת על ההישג של המפלגות החרדיות לתקציב 2025 5 מליארד שח .ומתוכם מליארד יכנס לבסיס התקציב
מענין האם כלול בתקציב ה600 מליון?
תוכל לכתוב לי כאן את המייל שלו?עוזרו האישי של המנכל
תוכל לכתוב לי כאן את המייל שלו?<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים