כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

זה נראה לי לא חוקי להקצות סל של שעות מ"מ- מה אשמה מורה חולה שחברותיה באותה כיתה ניצלו את ימי המחלה שבסל?
בכל מקרה- נראה לי שמורה צריכה לעשות ראש קטן- בעיתה של ההנהלה עם הסל- כשאת חולה/ילדייך חולים- זכותך החוקית לקחת ימי מחלה, ואסור "לחפור" בסיבות אם הבאת אישור רופא (מה שכן המנהלות יתחילו לשבת למורות על הראש על כל יום היעדרות, וכבר לא יהיה נעים לקחת יותר מדי ימים כאלה...)
יפה כתבת.
שהמנהלות תשבורנה את הראש.
מה זה העסק של המורות?
חוקית, יש להן ימי מחלה וזכותן לנצלן ע"פ חוק.

מעבר לזה, מכתב מנותק לחלוטין,
ללא הכרה בזה שהגענו עד הלום הרבה בזכות התנהלותו של החינוך העצמאי עצמו.
מענין אם את טבלת ההשואה היפה שהגיש בין זכויות עובדת החע"צ לזכויות עובדים במקומות אחרים בימי מחלה,
הוא רוצה לערוך בעוד נתוני השוואה- זכויות שלא שולמו לעובדים, שעות שלא שולמו באופן לא חוקי (שהות, תפילה),
כספים שנלקחו שלא בדין (תרומות ושות),
ועוד.
ענין ימי המחלה עד היום נשאר בערך היתרון היחידי של עבודה בחינוך העצמאי.
יחד עם זה, וההרעה בתנאי המ"מ -תוהה איזו אישה צעירה תלך להיות מ"מ במקום כזה עם כל ההרעות האחרונות, ומה זה אומר שיישאר מאיכות עולם ההוראה שגם כך בירידה ובצדק.

ובכלל ההשוואה היא אינה נכונה כי זה לא הטבות של הח"ע אלא של כל עובדי המדינה ולענין זה עובדי ח"ע נחשבים עובדי מדינה. אולי הפריץ רוצה שנודה לו על כך שהוא לא אכל לנו עוד פרוסה ממעט העוגה שנשארה לנו, כי באמת הוא היה יכול...

מה המשמעות של 30 ימי מחלה אם אי אפשר לנצל אותם?
איך אפשר לכתוב את זה כיתרון בעוד השורות הבאות שוללות את זכות היישום של הנתון הזה?
בחישוב גס שערכנו בבי"ס ראינו שכל מורה תוכל לנצל במשוער 20-30 אחוזים מימי המחלה שלה

מה המשמעות של 30 ימי מחלה אם אי אפשר לנצל אותם?
איך אפשר לכתוב את זה כיתרון בעוד השורות הבאות שוללות את זכות היישום של הנתון הזה?
בחישוב גס שערכנו בבי"ס ראינו שכל מורה תוכל לנצל במשוער 20-30 אחוזים מימי המחלה שלה
מורות
אתן יכוולת להמשיך לנצל את ימי המחלה שלכן.
הבעיה היא של המנהלת,
הבעיה היא של החינוך העצמאי.
אל תגענה חולות למערכת.
אל תגענה מצוננות.
שהיחנוך העצמאי יסתדר עם ההמצאות שלו בעצמו...

מורות
אתן יכוולת להמשיך לנצל את ימי המחלה שלכן.
הבעיה היא של המנהלת,
הבעיה היא של החינוך העצמאי.
אל תגענה חולות למערכת.
אל תגענה מצוננות.
שהיחנוך העצמאי יסתדר עם ההמצאות שלו בעצמו...
יורידו לה ימי העדרות .המורה תפסיד

זה קביל בבית משפט?
אם מנהלת מפרגנת למורה אחת חופשה במלון ולאחרת היא לא מאפשרת לשהות עם בן משפחה חולה?

יורידו לה ימי העדרות .המורה תפסיד
שיעיזו!!!!
במלוא הכנות, אני אשאל רב ואלך ואתבע אותם בבית הדין לעבודה.
זכותי החוקית להשתמש בימי מחלה!
אין לי בעיה עם הדרך שבה המנהלת תסתדר עם זה.

מורות,
ממליצה לכולנו לעמוד בתוקף על זכויותינו.
צר לי, אם אנחנו לא נשמור עליהן, הן לא תשמרנה.

ומה עם זה שיום חופשה של מורה שווה ל4 שעות עבודה בלבד? ובכל יום שמחסירה מנצלת יותר מיום חופשה?
הם מתרברבים בכך שנותנים כפול ימי חופשה מהמשק...
כנראה שכחו עובדות בסיס

להוי ידוע שבכוונת האוצר לקצץ לכלל עובדי המדינה ובכללם לשכר המורים 3% החל מ1.5.25 וזה מה שמוביל לשביתה בחינוך הכללי בהדרגה החל מיום א הקרוב

למעשה-
מה קורה למורה שמביאה אישור ימי מחלה בסמוך לחופשת לידה? לא מקבלת משכורת?

בתלושים האחרונים נעלמה ספירת ימי המחלה. לא כתוב כלום לגבי צבירת ימי מחלה, רק אצלי?

מקווה שזה לא קשור אלינו:
גזל כבשת הרש...

החל משכר חודש אפריל, כלומר מ-1 עד ה-10 במאי) שכר עובדי השירות הציבורי יופחת ב-3.3% וזאת עד לסוף השנה. בשנה הבאה הפחתת השכר תצומצם והיא תעמוד על 1.2% "בלבד" עד לסוף 2026. (ישראל היום)

למישהו נכנסה משכורת בבני יוסף?
לא נכנס לי...

היום לא יום עסקים, כך שאולי יעבירו מחר.
החינוה"ע הכניס כבר עם ערך של ה30/4!

אז איך משרד החינוך כן הכניסו?
יש כאילו תנועות מהיום, וגם בני יוסף יכלו להכניס.
אבל זה בכל מקרה ייחשב ע"ע 2/5, כך שגם אם בני יוסף יכניסו רק מחר ויראו רק ביום ראשון, זה אותו דבר.

אני בחינוך העצמאי ולא נכנס לי.
חוץ ממי שכתבה למעלה עוד מישהי קבלה?
או שיש למישהו מושג מה יכול להיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה