- הוסף לסימניות
- #7,181
קבלתיאני בחינוך העצמאי ולא נכנס לי.
חוץ ממי שכתבה למעלה עוד מישהי קבלה?
או שיש למישהו מושג מה יכול להיות?
קבלתיאני בחינוך העצמאי ולא נכנס לי.
חוץ ממי שכתבה למעלה עוד מישהי קבלה?
או שיש למישהו מושג מה יכול להיות?
אנחנו כן קיבלנו (ח"ע)לא קבלתי
חודש שעבר ירד לי, והחודש הזה השלימו את הפערהאם למישו ירד החודש כמה מאות שח בשכר ביחס לחודשים קודמים?
כי הרי הודיעו שמורידים בשכר 3.3% החל ממשכורית אפרילחודש שעבר ירד לי, והחודש הזה השלימו את הפער
לא מצליחה להזכר בוודאות.חינוך עצמאי, וקיבלנו
אלו שלא קיבלו - מילאתם טופס 101?
הודיעו ----?כי הרי הודיעו שמורידים בשכר 3.3% החל ממשכורית אפריל
יש בחינוך הכללי הפחתה של זכויות בימי מחלה, כחלק מקיצוצים בתקציב 2025 ומנהלים על זה כעת מאבק. הקיצוץ הוא לא בעצם השכר אלא בימי מחלה.
התכוונתי כמובן שלא הודיעו בבתי ספר החרדיים על הפחתה![]()
עדכונים בשכר המשולם ב 1.5.25 - אתר הסתדרות המורים
עובדי הוראה יקרים שלום רב, בתאריך ה- 1.4 נכנס לתוקפו החוק, אשר נוגע לקיזוז השכר בשיעור של 3.3% בשכרם של כל עובדי המגזר הציבורי. הקיזוז יבוצע החל ממשכורת ה- 1.5. הסתדרות המורים יצאה למאבק כדי למנוע את אפליית עובדי ההוראה ביחס ליתר עובדי המגזר הציבורי, שקיבלו תמורה בשל הקיזוז. ביום שישי האחרון...www.itu.org.il
עובדי הוראה יקרים שלום רב,
בתאריך ה- 1.4 נכנס לתוקפו החוק, אשר נוגע לקיזוז השכר בשיעור של 3.3% בשכרם של כל עובדי המגזר הציבורי. הקיזוז יבוצע החל ממשכורת ה- 1.5. הסתדרות המורים יצאה למאבק כדי למנוע את אפליית עובדי ההוראה ביחס ליתר עובדי המגזר הציבורי, שקיבלו תמורה בשל הקיזוז.
ביום שישי האחרון (ה- 25.4.25) שופטת בית הדין לעבודה קיבלה את עמדת הסתדרות המורים, לפיה עובדי ההוראה הופלו לרעה. לאור זאת, ביקשה השופטת, כי האוצר ינהל עם הסתדרות המורים משא ומתן אינטנסיבי ורציף כדי לגבש תמורה מתאימה. למרבה הצער, מאז ראשית השבוע האוצר מתנהל בחוסר אחריות, בחוסר תום לב ובידיים לא נקיות. הוא גורר רגליים, מזלזל ומבזה את החלטת בית הדין.
שר החינוך הזמין היום את הסתדרות המורים והאוצר לישיבה משותפת, לצורך קידום המשא ומתן וגיבוש פתרון כפי שהנחה בית הדין לעבודה. הממונה על השכר באוצר לא הגיע לישיבה. לנוכח זאת, הודיע שר החינוך באופן נחרץ וחד משמעי, כי הוא עומד לצד הסתדרות המורים. הוא ציין כי במקום לקדם פתרון –הם דוחים, מושכים זמן, ומתנהלים באי־אחריות.
בהתאם להחלטת בית הדין, נעדכן אותו בדבר מצב המשא ומתן שנכשל. נדאג ליידע אתכם מיד לאחר יום העצמאות על שיבושים ועיצומים במערכת החינוך.
השיבושים כבר החלו...
![]()
עשרות גנים סגורים: הגננות הודיעו "שביתת מחלה" - אמס
גננות עירוניות מוחות על קיצוץ בשכרן והבוקר מאות גנים נסגרו לאחר שגננות יצאו ל"שביתת מחלה"www.emess.co.il
בכמה ערים ברחבי הארץ, בעיקר באזורים השרון והשפלה, גני הילדים לא נפתחו הבוקר (שישי) כמתוכנן, בעקבות מחאת גננות שלקחו "חופשת מחלה" קולקטיבית – זאת על רקע קיצוץ בשכרן בעקבות המלחמה.
בין הערים שנפגעו: רחובות, הוד השרון ורשויות נוספות שבהן לא נמצאו גננות מחליפות בכמות מספקת. בהוד השרון, לדוגמה, הודיעו 88 גננות על חופשה מחלה, מה שגרם להשבתת פעילות בלא פחות מ-77 גנים.
https://www.emess.co.il/radio/1705113
במשרד האוצר הגיבו בחריפות להתנהלות הגננות, וביקשו ממשרד החינוך להבהיר כי מדובר בצעד מחאתי מאורגן – ולכן מי שלא התייצבה לעבודה לא תקבל שכר על היום. "אין מקום לשביתות איטלקיות במערכת החינוך," נמסר מהמשרד. "גננת שתיעדר מהעבודה מסיבה זו – היעדרותה תיחשב לבלתי מוצדקת, עם כל ההשלכות הכרוכות בכך".
המחאה הנוכחית מגיעה לאחר שעובדות הוראה רבות גילו ירידה של 3.3% בשכר אפריל – ללא שקיבלו התראה מוקדמת. האכזבה גברה כשגם הסתדרות המורים, שהודיעה על צעדי מחאה, טרם נקטה בפעולות ממשיות.
ברשתות החברתיות נשמעו תגובות נזעמות מצד גננות. אחת מהן כתבה: "החל מיום שישי צריך להרעיד את המערכת, להמשיך את החופש מיום העצמאות". אחרת הוסיפה: "חוצפה. שיורידו מהשכר של בכירים עם 80 אלף בחודש – למה מהגרושים שלנו מורידים?"
נדמה לי שרק את מוסדות הפטור. אני חושב שכתוב בחוק ההסדרים שמחריגים אתי משתוקצב בפחות מ40 אחוזהודיעו ----?
לא הודיעו שום דבר.
יש בחינוך הכללי הפחתה של זכויות בימי מחלה, כחלק מקיצוצים בתקציב 2025 ומנהלים על זה כעת מאבק. הקיצוץ הוא לא בעצם השכר אלא בימי מחלה. (ובחינוך העצמאי כבר הופחת בכל מקרה מסיבות אחרות)
ובכל מקרה, זה לא קשור לחינוך החרדי. אייכלר החריג את החינוך החרדי מהקיצוץ בטענה שהוא מופלה גם כך.
יכול להיות.נדמה לי שרק את מוסדות הפטור.
אכן, מתוך אתר הכנסת:נדמה לי שרק את מוסדות הפטור. אני חושב שכתוב בחוק ההסדרים שמחריגים אתי משתוקצב בפחות מ40 אחוז
אני התכוונתי בחינוך הכללי וגם הוציאו מכתב בנוגע לעניןהתכוונתי כמובן שלא הודיעו בבתי ספר החרדיים על הפחתה
הוא כתב הודיעו על זה שירד במשכורת החודש ועל זה עניתי שלא הודיעו
הסתדרות המורים מתכננת בשבוע הבא כנראה לשבש את הלימודים.אני התכוונתי בחינוך הכללי וגם הוציאו מכתב בנוגע לענין
למיטב ידיעתי
מה שאייכלר החריג זה מוסדות שלא מתוקצבים ב100%
בחינוך העצמאי לא מודיעים כל דבר
לכאורה היה אמור להיות קיזוז גם לנו גם אנחנו נחשבים עובדי מדינה
האם ידוע לעובד הוראה בחרדי שקוזז לו 3.3% ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים