כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

לפי ההסכם, שנחתם בין שר החינוך יואב קיש לבין יו”ר הסתדרות המורים יפה בן דויד, הופחת הקיצוץ בשכר המורים מ־3.3% ל־0.95% בלבד. אלא שההסכם חל רק על מורים המשתייכים לארגון יציג - דבר שלא קיים כיום במוסדות החינוך החרדיים,
כל מורי החינוך העצמאי משלמים כל חודש
וחברים בהסתדרות המורים של אגודת ישראל?!

גם בצלאל קאהן לא מאמין להבטחות האוצר...
דקה 00:45

אז מי כן מאמין?
שורה תחתונה- עבר קיצוץ משמעותי לחרדים בלבד בוועדת העבודה והרווחה בראשות הרב אייכלר ולאחמ''כ בתמיכת כלל הסיעות החרדיות, פשוט הזוי.

יש חלופה לחינוך העצמאי שהוא מוכר ולא רישמי?
ת"ת לבנים.
הבנתי שיש אי סדרים וגירעון - נשמע לא טוב ויותר גרוע בעייה של יראת שמיים.

יש חלופה לחינוך העצמאי שהוא מוכר ולא רישמי?
ת"ת לבנים.
הבנתי שיש אי סדרים וגירעון - נשמע לא טוב ויותר גרוע בעייה של יראת שמיים.
מוכר שאינו רשמי מתוקצב 75% (שזה הרבה פחות בפועל כי זה מהבסיס וכו')
לעומת חינוך עצמאי ובני יוסף שנקראים אמנם מוכר שאינו רשמי אבל בקטגוריית רשתות ומתוקצבים כביכול 100%

מוזר אבל הקונטציה שעלתה לי - אם אני צריך לבחור בין איסתרק ויוסף דיאלידאן (למי שמכיר את הספר איסתרק)
אבחר באיסתראק ולא ביוסף.

איזה רשתות יש חוץ מהחינוך העצמאי?

אבל בקטגוריית רשתות ומתוקצבים כביכול 100%
לא מדויק, רק רשתות החינוך העצמאי ובני יוסף מוחרגות בחוק ומקבלות (כביכול) 100%.
ולכן אין מקום לשאלה:
איזה רשתות יש חוץ מהחינוך העצמאי?
כל שאר הרשתות (אם ישנם) מקבלות 75%.

אתם בוחרים מוסד לפי שם הרשת?
מה בדיוק הקריטריונים שלכם למוסד חינוך רצוי (וגם מה הקשר לאשכול הזה??)
רצית רק לדעת איזה עוד רשתות יש, חוץ מהחינוך העצמאי הבנתי שיש חובות ואי סדרים ולא מעוניין להגיע לרשת עם בעיות בהנהלה ויראת שמיים.

מבחינת קריטריון קודם כל יראת שמיים בהנהלה של הרשת וניהול תקין - אני אוהב להתחיל מלמעלה.

אני פשוט לא מכיר , אין ממש קשר לאשכול, אבל נראה שיש פה יותר מומחים בנושא.

רצית רק לדעת איזה עוד רשתות יש, חוץ מהחינוך העצמאי הבנתי שיש חובות ואי סדרים ולא מעוניין להגיע לרשת עם בעיות בהנהלה ויראת שמיים.
מבחינת קריטריון קודם כל יראת שמיים בהנהלה של הרשת וניהול תקין -
את/ה לא יכול לכתוב בפורום ציבורי שיש להנהלה חוסר ב'יראת שמים' מבלי שהעמדת אותם למבחן ביראת שמים.
וגם לאחר שבחנת והגעת עם ציון, את/ה לא יכול לכתוב את זה בפורום ציבורי מבלי לבדוק קודם בספר חפץ חיים אם מותר לפרסם את זה בפורום ציבורי.
זה אפעס, קצת חוסר ב'יראת שמים'.

את/ה לא יכול לכתוב בפורום ציבורי שיש להנהלה חוסר ב'יראת שמים' מבלי שהעמדת אותם למבחן ביראת שמים.
וגם לאחר שבחנת והגעת עם ציון, את/ה לא יכול לכתוב את זה בפורום ציבורי מבלי לבדוק קודם בספר חפץ חיים אם מותר לפרסם את זה בפורום ציבורי.
זה אפעס, קצת חוסר ב'יראת שמים'.
נכון, צודק זה באמת נשמע ככה.
אז סליחה ומחילה מכולם.

התכוונתי שיש חובות ואומרים וכנראה אי סדרים.
אבל זה לא מעיד דווקא על יראת שמיים אז מחילה.
אני רציתי להגיד חשש יראת שמיים , אבל גם זה לא נכון, יכול להיות שזה פשוט ניהול לא תקין ותמים.

בכול מקרה ארצה רשת עם ניהול תקין מבחינה פיננסית לפחות.

שלום שטיין
הושגו הסכמות: החרדים יתמכו הערב בהארכת המועד שתאפשר לעגן את הסכם השכר שנחתם עם הסתדרות המורים. באוצר התחייבו שעד הראשון לחודש גם המורים החרדים יהיו בהסכם.

מאמינים לאוצר? סמנו שכוייח. לא מאמינים? סמנו וואו
שימו לב: 0 סימנו שכוייח..
אז למה החכי"ם כן מאמינים????
מענייין אם להם יש תשובה..

קיבלתי היום מכתב מהחינוה"ע ששנה הבאה מבטלים לי את שעת התפקיד כולל חינוך כיתה, ובמקומם שעות ההוראה שלי יהיו בפועל.
אני מבינה נכון? אין יותר שעות חינוך רק מה שהוא פרונטלי?

קיבלתי היום מכתב מהחינוה"ע ששנה הבאה מבטלים לי את שעת התפקיד כולל חינוך כיתה, ובמקומם שעות ההוראה שלי יהיו בפועל.
תוכלי להעלות את המכתב?
זו רעידת אדמה
זליגה מהירה לממחים ולממדים.
מקווה מאוד שיש פה חוסר הבנה

אשמח גם לראות שחור על גבי לבן אם הדבר הזה אכן אמיתי!!!

קראתי אותו שוב,
אני לא בטוחה לגבי זה ששעות חינוך יומרו בהכרח לשעות עבודה בפועל,
אבל יש שם הודעה שאין שום התחייבות ששעות ההוראה יהיו כפי שהן השנה
1747995791681.png

קראתי אותו שוב,
אני לא בטוחה לגבי זה ששעות חינוך יומרו בהכרח לשעות עבודה בפועל,
אבל יש שם הודעה שאין שום התחייבות ששעות ההוראה יהיו כפי שהן השנה
צפה בקובץ המצורף 1971949
כתוב כאן שהם לא מתחייבים שתהיי מחנכת
או רכזת
או סגנית
וכו'
אבל היקף המשרה נשמר. בגדול הם אומרים לך את המובן מאליו.
בהנחה שזה לא מכתב אישי, זה נראה כמו התנחששות קשה, נחכה לראות מה ההכשה המתוכננת.

(אם יסתבר שזה מכתב אישי אז המשמעות היא שהם חושבים להוריד איתך מחינוך)

זה נשמע שהם מנסים לכסות את עצמם במקסימום ע"פ החוק, לחסוך לעצמם תביעות עתידיות. כי הם יצטרכו לשאת בנטל הזה בעצמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה