את יכולה להעלות את הכתבה?הבוקר פורסם בכלכליסט גובה משכורתם של בכירי ההנהלה של הרשתות החנוך החרדיות שנעים בין 540000 ל690000 שח לשנה
רק המורים נשארו מאחור
כדעה לא פופולרית - זה השכר של מנהלי רשת שמחזיקה מאות מוסדות ואלפי עובדים, וזה אפילו לא שכר גבוה.
השכר גם מאושר ומפוקח באופן ישיר על ידי החשב במשרד האוצר. זה לא שגנבו כסף מהעובדים.
את דעותי על שאר ההתנהלות והקומבינות בחינוך העצמאי אתם מכירים, את הכישלון המהדהד שלהם ושל החכי"ם בהעלאת שכר המורות כולנו מכירים, ספציפית כאן לא מבין מה המסר.
זה כמו משכורת של ראש ממשלה באזור ה50000 לחודש סכום לא רע בכללדעה לא פופולרית - זה השכר של מנהלי רשת שמחזיקה מאות מוסדות ואלפי עובדים, וזה אפילו לא שכר גבוה.
השכר גם מאושר ומפוקח באופן ישיר על ידי החשב במשרד האוצר. זה לא שגנבו כסף מהעובדים.
את דעותי על שאר ההתנהלות והקומבינות בחינוך העצמאי אתם מכירים, את הכישלון המהדהד שלהם ושל החכי"ם בהעלאת שכר המורות כולנו מכירים, ספציפית כאן לא מבין מה המסר.
ברור שזה סכום לא רע.זה
כ
זה כמו משכורת של ראש ממשלה באזור ה50000 לחודש סכום לא רע בכלל
לי נראה שבסכום כזה הוא צריך להילחם עד חורמה למען עובדי ההוראה זה אומר בענין שעות התנדבות שעת תפילה ולא לתת לנציגים החרדים לנוח וכן הלאהברור שזה סכום לא רע.
אבל זה המשכורת של מנהלים של אירגון כזה.
בשוק החופשי הסכום הרבה יותר גבוה.
מנכלי משרדי ממשלה גם כן מרויחים סכומים של עשרות אלפים. זה אותו הדבר.
מבין שהזה מעצבן שאנחנו לא והוא כן, אבל לא מבין מה המסר בלחפור על זה. אם המשכורת שלו תרד המדינה תרויח כמה שקלים, לא אתה. זה לא יחזור אליך
אם כבר, אני בעד שהוא ירויח יותר ויעבוד יותר קשה שהמורות ירוויחו יותר, מה שהם נכשלו בענק, והרבה באשמת הניהול בעבר.
ואגב, ראש ממשלה מרויח ממש קצת ביחס למה שאמור לקבל. ממש לא דוגמא.
נישא בית משפט עליון ראש שבכ רמטכל וכדו' מרויחים יותר מכפול.
מתוך הרב גוגל;מוזר , יוצא שבעצם כל המחאה של הסתדרות המורים וההישג של ההסכם עם האוצר ,
הכל בלוף ? וחזות עיניים ?
מי הורה למורות לעבוד את שעות אופק הגם שלא אושרו?היום שוחחתי פנים מול פנים עם סורוצקין על שהחינוך העצמאי חייבים לנו הרבה כסף ענה לי חיוך העצמאי לא חייבים לכם כלום תפנה למדינה
שהסברתי לו שמדובר בגמול פיצול אמר לי שחודש הבא ישולם הכל אחורה .
בקשר ל3.3%ירד כבר ב1 לחודש הקרוב הוא ציין בפני שגם בכללי יקוצץ הסכום הזה רק ממקורות אחרים
ואם הכל בלוף,מוזר , יוצא שבעצם כל המחאה של הסתדרות המורים וההישג של ההסכם עם האוצר ,
הכל בלוף ? וחזות עיניים ?
התפרסם בפורום מורות,היום שוחחתי פנים מול פנים עם סורוצקין על שהחינוך העצמאי חייבים לנו הרבה כסף ענה לי חיוך העצמאי לא חייבים לכם כלום תפנה למדינה
שהסברתי לו שמדובר בגמול פיצול אמר לי שחודש הבא ישולם הכל אחורה .
בקשר ל3.3%ירד כבר ב1 לחודש הקרוב הוא ציין בפני שגם בכללי יקוצץ הסכום הזה רק ממקורות אחרים
מקריאת ההסכם הסופי באתר הסתדרות המורים נראה שלרוב המורים עדיף להקטין את הקיצוץ ל0.95% ולא להשאיר את הקיצוץ המלא על כנו, איפה הבלוף נמצא?ואם הכל בלוף,
למה עדיין, הם נלחמים ומקוים להצליח להצטרף לשם???????
לפחות זהענה לי חיוך
ככל הידוע לי לכל המורות שיש להם רכיב של השלמה למינימום הגבוה מסכום הגמול פיצול, לא אמור להיות תוספת מקבלת הגמול, משום שזה מוריד במקביל מהשלמה למינימום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים