כללי כל התמונות נעלמות לי -אילוסטריטור

• הוסף לסימניות
כל המודעות באילוסטריטור שיש להם תמונות בפנים וכשאני פותחת אותם התמונות נעלמות
לא הזזתי שום מיקום של התמונות במחשב!

זה ממש כל הקבצים ככה
מישהו יודע מה יכול להיות קרה?
זה די דחוף לי!
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
איך?
לא הבנתי
תודה

• הוסף לסימניות
יש משיהו שיכול להסביר לי איך?
זה ממש דחוף :confused:

• הוסף לסימניות
לא "השארת" את התמונות בקובץ רק ייבאת...
בשורת הבקרה(למעלה) יש לחצן שנקרא Embed
לחצי על כל תמונה ועל הלחצן הנ"ל
הוא משאיר את התמונות במסמך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מליון תודות!

ממש עזרת לי!

• הוסף לסימניות
התשובות שניתנו למעלה יכלו להיות פתרון אם כשהיו התמונות בקובץ היית עושה אקספנד, אבל כעת התמונות כבר נעלמו...

אקספנד הכוונה היא להטמיע את התמונה במסמך, כשאנחנו מביאים תמונה לאילוסטרייטור היא לא נמצאת במסמך, היא רק מקושרת לתמונה שנמצאת במקום אחר, ולכן כשעושים אקספנד, התמונה כעת מוטמעת כבר בתוך המסמך והיא תיפתח, גם אם התמונה תיעלם מהמקום שבו היא הייתה.

הסיבה לכך שנעלמו התמונות היא, או בגלל שפתחת את הקבצים במחשב אחר, ושם אין את התמונות הנ"ל, או בגלל שמחקו או העבירו את התמונות למיקום אחר.

הפתרון: כשפותחים את המסמך, המחשב אומר משהו באנגלית, שהוא לא מוצא את התמונות המקושרות, יש אפשרות ללחוץ בצד שמאל אופציה לחפש את התמונה, ושם בוחרים מחדש את התמונה הנ"ל, והכל על מקומו יבוא בשלום...

גם אם יש כמה תמונות מקושרות וכולם מאותה התקיה, ברגע שימצאו לאילוסטרייטור תמונה אחת, הוא כבר ימצא את כולם.

יש גם אפשרות במקום אקספנד, כשמעלים תמונה לאילוסטרייטור בצורה רגילה (פלייס), למטה בשמאל, יש V על המילה 'לינק', צפה בקובץ המצורף 215826אם מורידים את הוי, התמונה תהיה מוטמעת ולא מקושרת.

קבצים מצורפים

• לינק.PNG
    KB 1.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אין שום סיבה להטמיע תמונות בכל הקבצים באילוס
מלבד אם את מעבירה את הקובץ הפתוח למחשב אחר שבו אין את תיקיית התמונות
שימוש בקישור (לינק) מומלץ הרבה יותר משתי סיבות:
1. משקל הקובץ קל יותר כי הוא לא "סוחב" עותק של התמונות, גם בדיסק שלך יש יותר מקום כתוצאה מכך.
2. כל שינוי שתעשי בתמונה המקורית - יתעדכן אוטומטית בקובץ האילוס (במקום לבצע מחדש PLACE). אם את מטמיעה תמונות הוא מנתק את הקשר למקור.

ככל הנראה היתה לך איזו הודעת שגיאה בפתיחת הקבצים?
לפעמים צריך לעשות קישור מחדש
כתבת שלא הזזת תמונות במחשב, אבל אולי היה משהו אחר שבלבל את הסדר.
בכל אופן לינק מחדש תמיד אפשר לבצע (גם אחרי שפתחת קובץ והתמונות "נעלמו", יש לך ריבוע ריק עם X במקום שהייתה אמורה להיות תמונה - את בוחרת אותו ויש לך אפשרות לקשר מחדש את התמונה - באפשרויות למעלה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההסבר המפורט! אני לא הזזתי כלום ולא זז כלום במחשב זה הקבצים שהיו לי -אני לא יודעת מה קרה שזה פתאום התחיל לעשות לי את זה עשיתי את "אמבנד" שאמרו פה לעשות ועזר לי לשחזר את התמונות בקבצים -אבל כל קובץ שאני פותחת ומביאה תמונה -כמו שעשיתי תמיד -עכשיו, בפעם השניה שאני פותחת (אחרי דקה) שוב פעם אין את התמונות ואני צריכה לעשות אמבנד שוב איך אני מחזירה את המצב למצב הרגיל? ז"א שכל תמונה תישאר בקובץ בלי שום צורך לעשות אמבד כל פעם אני פותחת.... תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
לא היתה לי שום הודעת שגיאה כשאני פותחת את הקובץ -פשוט התמונות אינם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה