כל כך מהר התרגלנו לחסרונה??.

• הוסף לסימניות
יש מצב שעלתה לפה בשם חדש?
יש מישהי/ו חדש/ה בשם @*יקוואל* .
(לי יש תחושה שזו הגיבן...)

• הוסף לסימניות
ש מצב שעלתה לפה בשם חדש?
יש מישהי/ו חדש/ה בשם @*יקוואל* .
(לי יש תחושה שזו הגיבן...)
אין סיכוי ..
כשהיא בשטח מרגישים את זה טוב מאד :)
אולי היא רצתה להיכס לפורום הנשים אז החליפה שם אבל פה -באומנות ויצירה אני לא מרגישה מישהי בסגנון שלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אותי לי היתה ניקית חכמה, נדיבה, שופעת ידע בתחומי היצירה (ולא רק) ונכונות אינסופית לעזור בכל ולכל. חפשי הדעות שהיא חתומה עליהן - מתכונים מעולים, יצירות חמודות לילדים, הרבה ידע טכני, והתנדבות בכל מקום שבו נזקקו לסיוע או תרומה.

• הוסף לסימניות
אהה, נשמע מעניין בהחלט!
תודה על התקציר:)
עכשיו יש לי שאלונת..מי אמר לכם ש @*יקוואל* לא @אות לי ??
בגלל שתי מילים שלו, פסקתם כך??
מה זה משנה?

אנחנו מתגעגעים לאות לי
היא היתה הכי נחמדה ומסורה לנו בעולם. תמיד רצתה לסייע ולעזור.
אני חושבת שחלק מהענין של הפרישה היתה הגבלת פרוג שלא להיות יותר מאדם אחד על ניק ואות לי היתה ניקית שמאחוריה עמד מפעל.

והלוואי שתחזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה