- הוסף לסימניות
אין לי מושג מה שמעת.שמעתי לאחרונה שהשירות של אלטשולר גרוע בלשון המעטה האם זה נכון? ועד כמה זה נוגע לגבי קרן פנסיה?
אבל ע"פ הבדיקות של האוצר הם מס' 2 בשירות אחרי הראל.
אין לי מושג מה שמעת.שמעתי לאחרונה שהשירות של אלטשולר גרוע בלשון המעטה האם זה נכון? ועד כמה זה נוגע לגבי קרן פנסיה?
חיפשת את התגובות גם על החברות האחרות?תראי את התגובות שיש עליהם באינטרנט זה נשמע מזעזע
,,,
מהניסיון שלי איתם יש להם שירות מצוין. [גם מהתקופה האחרונה]ראשית תודה על תגובתך המהירה
אני ניסיתי כמה פעמים לצור עמם קשר בטלפון ובאינטרנט ואף פעם לא עלתה בידי.
בנוסף שוחחתי עם סוכן ביטוח בעל נסיון שעד לפני חודשיים היה ממליץ על אלטשולר לכל מי שהיה פונה אליו מהטעמים שפירטת באשכול, ועכשיו לאחר שעבד עמהם תקופה הוא טען שהשירות מתחת לכל ביקורת ואף נעשים שם טעויות על ימין ושמאל ולכן היום לא ממליץ עליהם כלל למרות הטעמים הנ"ל.
לא ידוע לי על קרן פנסיה כשרה כזאת.מה לגבי מחכה מדד S&P500?
אני לא יועץ השקעות, אבל ראשית בדר"כ ההמלצה היא לאחד הכל.אם יש לי פנסיה בארבעה מקומות (מאחר ואני עובדת ב4 מקומות )
במגדל שיעור דמי ניהול מהפקדות 2.00% ומהצבור 0.20%
במיטב דש שיעור דמי ניהול מהפקדות 1.31% ומהצבור 0.01%
בהראל שיעור דמי ניהול מהפקדות 3.00% ומהצבור 0.25%
מנורה שיעור דמי ניהול מהפקדות 3.50% ומהצבור 0.00%
רציתי לדעת אם כדי לי לאחד למקום אחד את כולם? ואם כן לאיזה מהם? או למקום אחר?
תודה מראש
סטיית התקן בשירות של אלטשולר גבוהה במיוחד...שמעתי לאחרונה שהשירות של אלטשולר גרוע בלשון המעטה האם זה נכון? ועד כמה זה נוגע לגבי קרן פנסיה?
מנסיון שלי מהחודשים בכמה תיקים יש חברות הרבה יותר גרועותסטיית התקן בשירות של אלטשולר גבוהה במיוחד...
בסוף 2018, אחרי שהם נבחרו כברירת מחדל הם גייסו מאות עובדים, והיה להם את השירות הכי טוב בארץ.
היו עוניםצלטלפונים תוך 2 דקות, ומגיבים למיילים תוך שעתיים...
בתחילת 2018, וגם עכשיו, המצב מזעזע.
סיפור טרי:
עסק מסוים הפקידו כספים דרכי (אני מתפעל את הפנסיות במפעל ההוא) לעובדים על חודשי 11.19 ו12.19.
הכסף לא שויך.
אחרי טרטורים במיילים ובטלפונים שרובם הגדול לא זכה להתייחסות. מצאתי סוף סוף לפני חודשיים נציג שבדק ומצא שבטעות שייכו את זה לעובדים האלו אבל תחת מעסיק עם שם דומה (הזוי. מי משייך על סמך שם ולא על סמך ח.פ?).
שלשום (אחרי 8 חודשי טרטור, חלק העובדים פוטרו ולא יכלו להוציא טופס עזר ל161) כתבו לי שזה 'סודר'.
בדיקה קטנה העלתה ש12.19 סודר, אבל תחת חודש 03.19... וכבר יצאה דרישת ריבית. ו11.19 לא סודר.
שוב טלפונים שלא נענים, עד שהגיבו למייל 'נכון צודק, נודיע לכם כשזה יטופל'...
אותו דבר יש לי עם לקוח עם תביעת אכ"ע. מדברים לקירות. לא לחינם יש להם איזון אקטוארי גבוה. הם פשוט לא משלמים תביעות...
למרות זאת , אני עדיין ממליץ ברוב המקרים על אלטשולר. השירות עוד יכול להשתפר. ואדם שיש לו מקום עבודה יציב, המשדר את כספי העובדים בממשק, כדאי לו לשים את כספו שם.
עיקר הייעוד של הפנסיה הוא 'פנסיית הזקנה' ולא ה'נכות' או ה'שאירים', ובעיני הבשר שלנו תתקבל מאלטשולר הקצבה הגבוהה ביותר.
אי שיוכים וכדו' היו לי כבר לפני שנים בחברות אחרות.סטיית התקן בשירות של אלטשולר גבוהה במיוחד...
בסוף 2018, אחרי שהם נבחרו כברירת מחדל הם גייסו מאות עובדים, והיה להם את השירות הכי טוב בארץ.
היו עוניםצלטלפונים תוך 2 דקות, ומגיבים למיילים תוך שעתיים...
בתחילת 2018, וגם עכשיו, המצב מזעזע.
סיפור טרי:
עסק מסוים הפקידו כספים דרכי (אני מתפעל את הפנסיות במפעל ההוא) לעובדים על חודשי 11.19 ו12.19.
הכסף לא שויך.
אחרי טרטורים במיילים ובטלפונים שרובם הגדול לא זכה להתייחסות. מצאתי סוף סוף לפני חודשיים נציג שבדק ומצא שבטעות שייכו את זה לעובדים האלו אבל תחת מעסיק עם שם דומה (הזוי. מי משייך על סמך שם ולא על סמך ח.פ?).
שלשום (אחרי 8 חודשי טרטור, חלק העובדים פוטרו ולא יכלו להוציא טופס עזר ל161) כתבו לי שזה 'סודר'.
בדיקה קטנה העלתה ש12.19 סודר, אבל תחת חודש 03.19... וכבר יצאה דרישת ריבית. ו11.19 לא סודר.
שוב טלפונים שלא נענים, עד שהגיבו למייל 'נכון צודק, נודיע לכם כשזה יטופל'...
אותו דבר יש לי עם לקוח עם תביעת אכ"ע. מדברים לקירות. לא לחינם יש להם איזון אקטוארי גבוה. הם פשוט לא משלמים תביעות...
למרות זאת , אני עדיין ממליץ ברוב המקרים על אלטשולר. השירות עוד יכול להשתפר. ואדם שיש לו מקום עבודה יציב, המשדר את כספי העובדים בממשק, כדאי לו לשים את כספו שם.
עיקר הייעוד של הפנסיה הוא 'פנסיית הזקנה' ולא ה'נכות' או ה'שאירים', ובעיני הבשר שלנו תתקבל מאלטשולר הקצבה הגבוהה ביותר.
שבוע טוב,אני חדשה בשוק העבודה,
וצריכה להחליט על חברת ביטוח.
רפרפתי קצת על האשכול ולא מצאתי המלצה גורפת.
אשמח לדעת איזו חברת ביטוח מומלצת כיום.
(משכורת לא גבוהה כרגע...)
1. המעסיק מחוייב לשאול את העובד, אם לא הצליח לשאול או שהעובד לא ענה, המעסיק חייב לפתוח באחת מקרנות ברירת המחדל (חפשו בגוגל פרטים).שבוע טוב,
אני צריכה לפתוח חודש הבא את הקרן,
1. אשמח להחכים וללמוד - האם המעסיק פותח איפה שהוא רוצה או שהוא צריך לשאול אותי איפה?
האם אני זאת שאומרת לו איפה לעשות את זה?
2. מסלול כשר? מה זה אומר?
3. וכן איפה באמת מומלץ לפתוח כיום?
4. והאם זה קשור לגודל המשכורת?
מי שיש לו תשובה גם על חלק מהשאלות אמשח מאד לשמוע.....
תודה רבה!!!
תודה רבה!!1. המעסיק מחוייב לשאול את העובד, אם לא הצליח לשאול או שהעובד לא ענה, המעסיק חייב לפתוח באחת מקרנות ברירת המחדל (חפשו בגוגל פרטים).
2. מסלול שלא משקיע במניות של חילול שבת או חמץ בפסח, ומונע בעיות ריבית כל הכשר לפי דרכו.
3. תשאלו יועץ פנסיוני, כאן בפרוג ממליצים על אלטשולר.
4. באופן עקרוני לא.
ממליצה לקרוא את ההודעה השניה באשכול הזה.תודה רבה!!
אם יש עוד מישהו , אשמח להחכים!
ממליצה לקרוא את ההודעה השניה באשכול הזה.
לעצמאיים יש את המינימום המחויב בחוק, אבל ההמלצה היא להפריש 16% לפחות מהשכר לפנסיה.אני מעוניינת להצטרף למסלול פנסיה של אלטשולר, מה הההבדל בין:
שיעור התגמולים הקובע ואופן חישוב ההכנסה הקובעת יהיו כדלקמן:
16%- ברירת מחדל
או 12.5 % ?
ומה הסכום המומלץ להפקדה בחודש?
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים