- הוסף לסימניות
- #4,801
אתה צריך לפנות למגדל ולדרוש בתוקף להתנתק מהסוכן שלך, והם ידריכו אותך מה אתה צריך לעשות בשביל זה.אני רוצה להתנתק מהסוכן וללכת למגדל בצורה עצמאית איך עושים אתת זה??? מגדל לא משתפים איתי פעולה...
אתה צריך לפנות למגדל ולדרוש בתוקף להתנתק מהסוכן שלך, והם ידריכו אותך מה אתה צריך לעשות בשביל זה.אני רוצה להתנתק מהסוכן וללכת למגדל בצורה עצמאית איך עושים אתת זה??? מגדל לא משתפים איתי פעולה...
יש חברות שאמנם עושות את זה.אתה צריך לפנות למגדל ולדרוש בתוקף להתנתק מהסוכן שלך, והם ידריכו אותך מה אתה צריך לעשות בשביל זה.
אין דבר כזה.יש חברות שאמנם עושות את זה.
בגדול הם חתומים עם הסוכנים שהם לא יעשו את זה, ובצדק.
נישאר חלוקים..אין דבר כזה.
יש לי שאלה אולי היא קשורה יותר להשקעות ואולי היא טפשית (אני ממש לא מבינה בשוק ההון)
אבל טראמפ עם כל ה"רעיונות" שלו לא יכול להביא לקריסה של הS&P פשוט העברתי את הפנסיה ממסלול הלכה ואני קצת חוששת
למעט אינפלציה..יישר כוח לכל המשיבים,
האם מסלול שיקלי הוא המסלול הכי פחות סיכונים,???
הוא מושקע באג"ח ולכן יש לו בעיות הלכתיות.והאם צריך הכשר למסלול שיקלי??? כי למיטב ידיעתי הוא לא מושקע במניות
מס' החשבון זה מס' תעודת הזהות שלך.אפה רשום מספר החשבון שלי בקרן הפנסיה (לצורך ניוד)
בכל מקרה אם תבחרו לשים את הכסף במסלול שקלי לא יתאפשר לכם לעשות זאת למשך יותר משנתיים, תצטרכו לבחור לאיזה מסלול להעביר את הכסף בתום התקופה.יישר כוח לכל המשיבים,
האם מסלול שיקלי הוא המסלול הכי פחות סיכונים,???
והאם צריך הכשר למסלול שיקלי??? כי למיטב ידיעתי הוא לא מושקע במניות
בהנחה שאתם מתחת גיל 50-60, מדובר בכספים שתמשכו רק עשרות שנים קדימה. כדאי לחשוב רגע האם יש השפעה היום למה שעשו ניקסון ורייגן בשנות ה-70 וה-80... כדאי להתנתק רגע מהכותרות ולחשוב רציונאלית.יש לי שאלה אולי היא קשורה יותר להשקעות ואולי היא טפשית (אני ממש לא מבינה בשוק ההון)
אבל טראמפ עם כל ה"רעיונות" שלו לא יכול להביא לקריסה של הS&P פשוט העברתי את הפנסיה ממסלול הלכה ואני קצת חוששת
אין מקום שיהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, וזה חייב להיות מותאם לנתונים הספציפיים.איפה הכי שווה לפתוח קרן פנסיה?
וכן באיזה מסלול?
איך אפשר ללמוד?אין מקום שיהיה הכי מתאים ורווחי לכולם, וזה חייב להיות מותאם לנתונים הספציפיים.
ויש לכם 2 אפשרויות:
- שתלמדו היטב את הנושא ותבינו מה יהיה הכי מתאים ורווחי בשבילכם.
- שתפנו לעזרה של מישהו מקצועי בלתי תלוי. [כזה שהוא אובייקטיבי, ולא מרוויח את משכורתו מהחברות שאליהם הוא מפנה את לקוחותיו]
יש פה בפורום הרבה מאד מידע.איך אפשר ללמוד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים