תבדקו אם לא מדובר בכאבי ורידים.לבדוק תורשה ויש לי עוד כמה הצעןת אם תצטרכיהאמת המדרסים הקודמים מאייזלר, כבר 3 שנים מנסה פה ושם ועוד לא הגיע למדרסים המתאימים.
מדובר על נערה בת 16 שכל הזמן עם כאבי רגליים והאורטופד אמר שצריכה מדרסים.
הייתי.אייזלר.
באגריפס.
מכון נווה בכנפ"ש.לחנות שעושה מדרסים איכותיים, מנסיונכם האישי.
??בכאבי ורידים
אני צריך.ויש לי עוד כמה הצעןת אם תצטרכי
לא תמיד הילדים מצליחים להגדיר את סוג הכאב, אם יש לכם במשפחה גנטיקה של ורידים הייתי חושדת שזו הבעיה ומדרסים לא יעזרו.??
אני צריך.
מה עוד ניתן לעשות?
תודה על המידע החשוב!פינגקנולוד שידוע מאוד בעזרה לכאבי ורידים ואם הכאבים יעלמו סימן שעליתם על הבעיה.
איך/דרך מי הצלחתם להגיע להבנה הזו?כשלבסוף הבנתי שכאבי הרגליים נבעו מורידים פנימיים .
בבית הספר של החייםאיך/דרך מי הצלחתם להגיע להבנה הזו?
שחיה לא עזר?האמת המדרסים הקודמים מאייזלר, כבר 3 שנים מנסה פה ושם ועוד לא הגיע למדרסים המתאימים.
מדובר על נערה בת 16 שכל הזמן עם כאבי רגליים והאורטופד אמר שצריכה מדרסים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים