דרוש מידע כל מי שזכה בדירה בהנחה בחיפה או /ויש לו מידע לכאן

אתה בטוח שזה לא אותה קבוצה ? כי המייל שקיבלתי שדרשו הרבה פרטים היה מאותה כתובת שהעלית פה ...
אכן אח"כ ראיתי ומסתבר שזה כן אותה קבוצה.
בכל אופן במייל הנ"ל שולחים בקשת הצטרפות ולא צריך למלאות טופס.

נ.ב.
( שלחתי להם מייל וכתבתי להם למה אני לא מקבל עדכונים וענו לי שטרם נפתח הקבוצה, כרגע מגבשים את כולם וכו')
מקווה שיהיה לנו מזה תועלת.

היי אנחנו זכינו גם בהגרלה מס 2180
אשמח לדעת האם יש התקדמות
קבוצת ווצאפ שאפשר להיכנס
או כל מידע בנושא :)
תודה רבה .

לתועלת הזוכים אני מפרסם פה קישור (שפורסם באתר זה).
[
נ.ב. מכל ההרשמות לקבוצות עוד לא קיבלתי שום עדכון...
אמנם זה מאגד את כלל הזוכים... אבל קחו בערבון מוגבל...
והם חופרים בפרטים האישיים עוד יותר מכולם!
/ISPOILER]

נערך לאחרונה ב:
תגידו יש התקדמות?
באתר של מחיר למשתכן כתוב שמעת קבלת היתר או היתר בתנאים יתחילו להזמין לבחירת הדירות
בינתיים לא קיבלתי שום הודעה

תגידו יש התקדמות?
באתר של מחיר למשתכן כתוב שמעת קבלת היתר או היתר בתנאים יתחילו להזמין לבחירת הדירות
בינתיים לא קיבלתי שום הודעה
ממה שדיברתי לפני איזה חודשיים עם החברת בקרה ,

יצא שמפרסמים את שם הקבלן אחרי היתר מלא ,

וזה אירוע של בערך 4 חודשים מהיתר בתנאים להיתר מלא .

לא יודע משהו עדכני , אשמח גם לשמוע עוד מידע .

מאיפה התעדכנת על הזום בזמנו ?

לא זוכר .
נקווה שיהיה בהקדם
אני מבין שלא קיבלת פרטים בקבוצה במייל ?

לא זוכר .
נקווה שיהיה בהקדם
אני מבין שלא קיבלת פרטים בקבוצה במייל ?
אכן.
אני חושב עכשיו אולי אני ישלח מייל למנהל הקבוצה של הזוכים בחיפה.
יש לי את המייל שלו,
עריכה; שלחתי לו עכשיו מייל.

נערך לאחרונה ב:
ואם בפרוייקט שלי הסטטוס הוא הוגשה בקשה, מה הצפי המשוער לקבלת היתר מלא?

ואם בפרוייקט שלי הסטטוס הוא הוגשה בקשה, מה הצפי המשוער לקבלת היתר מלא?
אני לא יודע אבל אתה יכול להתקשר לשאול את החברת בקרה
אולי הם ידעו לומר לך ,
תעלה את השאלה אולי גם באשכול של מחיר למשתכן הכללי ,
שם יש הרבה אנשים שמבינים בנושא .
הפרויקט שלך גם בחיפה ?

עדכון מאחת הקבוצות של דירבה בהנחה

זוכי נאות נבון בחיפה
אתם מוכנים?
🏁
👇

נראה שההמתנה הארוכה הייתה משתלמת במיוחד
🏗️
⏱️

מרבית אתרי הבנייה בשכונה החדשה שגובלת עם נאות פרס במבואות הדרומיים של חיפה כבר עם מנופים באוויר
וזוכים רבים החלו כבר לקבל הודעות על ג׳4 , עם מחירי דירות אטרקטיביים במיוחד שמבוססים על המכרזים היותר ישנים של התכנית
וזימונים לימי בחירת דירה שיערכו בחודשים הקרובים ,
חלק נוסף מהזוכים שזכו בהגרלות ב2023-2022 יקבלו גם הם הודעות בהמשך
השכונה נמצאת במיקום אסטרטגי במיוחד בחלק הדרומי ביותר של חיפה הגובל עם כביש 2, 4 ומרכז ההיי-טק של העיר וצפויה לשנות את פני העיר חיפה ולהכיל קרוב ל6,000 יחידות דיור חדשות בסיום הבנייה שהתחילה כעת.
• בהצלחה רבה לכולם!

• נאות נבון זה האזור המדובר בכל ההגרלות שלנו (מתחם א' וב' וכל הזום של העירייה...)?
  • מישהו מהמשתתפים קיבל זימון או משהו?
  • @בית שמשניק תודה! נשמח לכל עדכון נוסף!
כנ"ל הרב @בית שמשניק קודם תודה מיוחדת שהואלת בטובך ומזמנך לעדכן אותנו בעדכון החשוב.
זכות בשבילנו שאתה מתכתב פה!
רציתי לשאול ג"כ אני זכיתי בנאות פרס בהגרלה של חנוכה השנה (2505), האם מדובר גם על הגרלה זו?
זאת אומרת שבחודש חודשיים הקרובים מזמינים אותי כבר?
נחוץ לי לדעת בבקשה.
תודה רבה!

כנ"ל הרב @בית שמשניק קודם תודה מיוחדת שהואלת בטובך ומזמנך לעדכן אותנו בעדכון החשוב.
זכות בשבילנו שאתה מתכתב פה!
רציתי לשאול ג"כ אני זכיתי בנאות פרס בהגרלה של חנוכה השנה (2505), האם מדובר גם על הגרלה זו?
זאת אומרת שבחודש חודשיים הקרובים מזמינים אותי כבר?
נחוץ לי לדעת בבקשה.
תודה רבה!
אינני יודע. מצד אחד חלף רק זמן מועט מההגרלה, אבל מצד שני אני רואה שיש כבר היתר בתנאים בהגרלה שלכם, אז אולי באמת יזמנו גם אתכם.

אינני יודע. מצד אחד חלף רק זמן מועט מההגרלה, אבל מצד שני אני רואה שיש כבר היתר בתנאים בהגרלה שלכם, אז אולי באמת יזמנו גם אתכם.
את מי בטוח, הגרלה 2180 בפנים?
אם הבנתי נכון יש כאלה שתקועים שם הרבה יותר משנתיים

את מי בטוח, הגרלה 2180 בפנים?
אם הבנתי נכון יש כאלה שתקועים שם הרבה יותר משנתיים
אכן יש שתקועים שם כבר למעלה מ5 שנים.
אינני יודע את מי בדיוק עומדים לזמן בקרוב, אבל בפוסט כתוב שמדובר בממתינים המתנה ארוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה