דרוש מידע כל מי שזכה בדירה בהנחה בחיפה או /ויש לו מידע לכאן

@יאיר צ קיבלת באמת איזה שהוא עדכון או משהו ?
נשמח אם תוכל לשתף אותנו.
תודה רבה!
כתבתי על סמך זה
👇

מעניין אותי לדעת עם התקדם גם אצלנו משו
עדכון מאחת הקבוצות של דירבה בהנחה

זוכי נאות נבון בחיפה
אתם מוכנים?
🏁
👇

נראה שההמתנה הארוכה הייתה משתלמת במיוחד
🏗️
⏱️

מרבית אתרי הבנייה בשכונה החדשה שגובלת עם נאות פרס במבואות הדרומיים של חיפה כבר עם מנופים באוויר
וזוכים רבים החלו כבר לקבל הודעות על ג׳4 , עם מחירי דירות אטרקטיביים במיוחד שמבוססים על המכרזים היותר ישנים של התכנית
וזימונים לימי בחירת דירה שיערכו בחודשים הקרובים ,
חלק נוסף מהזוכים שזכו בהגרלות ב2023-2022 יקבלו גם הם הודעות בהמשך
השכונה נמצאת במיקום אסטרטגי במיוחד בחלק הדרומי ביותר של חיפה הגובל עם כביש 2, 4 ומרכז ההיי-טק של העיר וצפויה לשנות את פני העיר חיפה ולהכיל קרוב ל6,000 יחידות דיור חדשות בסיום הבנייה שהתחילה כעת.
• בהצלחה רבה לכולם!

אשמח מאוד לקבל כל מידע על התקדמות בהגרלה מס' 2241 שנערכה לפני יותר משנתיים - גם בשכונת נאות נבון בחיפה, שם הקבלן - אשל הירדן, קיבלתי הודעה כבר לפני תקופה שהוגשה בקשה להיתר... אשמח גם לדעת האם
המיקום שלי שהוא 202 מתוך 342 שמתוכם 119 דירות לבני מקום הוא מיקום ריאלי ושווה? והאם אני קודם לבני מקום
בבחירת הדירה. תודה רבה.

ממה שאני רואה בקבוצת ווצפ של זוכים בפרויקט , יש דיבור על כך שיש סיכוי להיתרי בנייה בקרוב. לא יודע להגיד בוודאות ואי אפשר לסמוך על זה ב100 אחוז.

ממה שאני רואה בקבוצת ווצפ של זוכים בפרויקט , יש דיבור על כך שיש סיכוי להיתרי בנייה בקרוב. לא יודע להגיד בוודאות ואי אפשר לסמוך על זה ב100 אחוז.
היי
אנחנו גם זכינו בחיפה כבר לפני שנתיים איך אפשר להתחבר לקבוצת הווצאפ
אמח מאד לפרטים

על איזה פרויקט מדובר שם אפשר פרטים יותר מדויקים בבקשה.
או צילום מסך וכו'.
תודה רבה על העדכון החשוב!

אני ספציפית בפרוייקט 2242 , אבל אני מדבר על כל השטח שם שמעוכב מסיבות משותפות לכולם (הקמת מטש , חיבור למחלף, העתקת קו מקורות וכו׳) חלק מהבעיות נפתרו כבר והאחראית בעירייה על הבנייה - שרית גולן די דוחפת לאשר היתרים בלי לחכות שכל החסמים יפתרו , אלא להתחיל לבנות במקביל. היתה לא מזמן ועדה מחוזית שהתכנסה וקיוו שדברים אח”כ יזוזו אבל נראה שבינתיים לא שמעו משהו חדש , מקווים שבקרוב , אבל אין לדעת. מצרף כאן התכתבות שמישהו שלח בקבוצת ווצפ שהוא התכתב עם שרית גולן
[18.9, 11:27] Idan: היי שרית צהריים טובים
אני יודע שזה לפני החג והסופש אבל חשוב לי ממש ולעוד כל האנשים של נאות נבון לדעת מה היה בגדול אתמול בוויעידה ממש אשמח גם לתשובה קצרה ועיניינית.
בתודה עידן
[18.9, 14:42] שרית גולן עירית חיפה: היי עידן
[18.9, 14:42] שרית גולן עירית חיפה: הועדה כנראה תאשר הסרת השלביות ונוכל להתקדם להיתרים
אם מישהו רוצה שאצרף אותו לקבוצות ווצפ ששם יש עדכונים די שוטפים (לא שזה עוזר הרבה...מאז שנכנסתי לשם לא זז כלום:) ) שיכתוב לי בפרטי מספר שלו ואבקש מהמנהלים

מאיפה המידע שלהם
יש מידי פעם זום עם שרית גולן מהעירייה ששם יש הרחבה על מצב השכונה. וחלק מהחברים שם עומדים מולה בקשר ישיר , וגם מסתמכים על ראיונות בתקשורת מקומית של חיפה מידי פעם שיש התייחסות לעניין.

בקבוצה של הפרויקט שלי יש כבר דיבור על ללכת להוציא אישור למשכנתא. בלי קשר אני ממליץ לבדוק ביחס למקום שזכיתם בהגרלה איזה דירות ישארו , לצורך העניין אני קלטתי רק לאחרונה שבמקום שלי ישארו רק דירות 3 או 5 חדרים וה4 יגמרו. זה יכול להיות מאוד משמעותי להיערכות עם ההון העצמי . וכן להבין כמה יעלה בדיוק הדירה , אני קלטתי לאחרונה שה5 חדרים אצלנו ידרוש הון עצמי של כחצי מיליון ובשביל המשכנתא ידרש גם הכנסה פנויה לא נמוכה.

קבצים מצורפים

• 1000426839.jpg
    1000426839.jpg
    1.1 MB · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה