דרוש מידע כל מי שזכה בדירה בהנחה בחיפה או /ויש לו מידע לכאן

בקבוצה של הפרויקט שלי יש כבר דיבור על ללכת להוציא אישור למשכנתא. בלי קשר אני ממליץ לבדוק ביחס למקום שזכיתם בהגרלה איזה דירות ישארו , לצורך העניין אני קלטתי רק לאחרונה שבמקום שלי ישארו רק דירות 3 או 5 חדרים וה4 יגמרו. זה יכול להיות מאוד משמעותי להיערכות עם ההון העצמי . וכן להבין כמה יעלה בדיוק הדירה , אני קלטתי לאחרונה שה5 חדרים אצלנו ידרוש הון עצמי של כחצי מיליון ובשביל המשכנתא ידרש גם הכנסה פנויה לא נמוכה.
איך אפשר לדעת כמה דירות 3,4,5 חדרים יש בפרויקט??
ואיך אפשר לשער מה הזוכים הקודמים יבחרו??

בקבוצה של הפרויקט שלי יש כבר דיבור על ללכת להוציא אישור למשכנתא. בלי קשר אני ממליץ לבדוק ביחס למקום שזכיתם בהגרלה איזה דירות ישארו , לצורך העניין אני קלטתי רק לאחרונה שבמקום שלי ישארו רק דירות 3 או 5 חדרים וה4 יגמרו. זה יכול להיות מאוד משמעותי להיערכות עם ההון העצמי . וכן להבין כמה יעלה בדיוק הדירה , אני קלטתי לאחרונה שה5 חדרים אצלנו ידרוש הון עצמי של כחצי מיליון ובשביל המשכנתא ידרש גם הכנסה פנויה לא נמוכה.
הבנתי שחלק מההסכם של הקבלן עם המדינה שאת הדירות היקרות הוא מוכר בשוק החפשי
והדירות הזולות הולכות לדירה בהנחה לא?

מישהו יודע מה עם הקבוצה בצ'אט שגיברו פה בעבר?

הבנתי שחלק מההסכם של הקבלן עם המדינה שאת הדירות היקרות הוא מוכר בשוק החפשי
והדירות הזולות הולכות לדירה בהנחה לא?
1760605159134.png

איך אפשר לדעת כמה דירות 3,4,5 חדרים יש בפרויקט??
ואיך אפשר לשער מה הזוכים הקודמים יבחרו??
באתר העירייה יש לכל מגרש בקשה (ליתר דיוק יש שם 4 בקשות), באחת מהם יש מלא מסמכים, אחד מהם נקרא גרמושקה צריך לחפש שם (זה לא מספר סופי ועלול להשתנות).
לשאלתך השניה , לדוגמא אני מקום 114 ויש רק 38 דירות של 4 חדרים אז מסתבר שלא ישאר לי...

אם מישהו רוצה שאצרף אותו לקבוצות ווצפ ששם יש עדכונים די שוטפים (לא שזה עוזר הרבה...מאז שנכנסתי לשם לא זז כלום:) ) שיכתוב לי בפרטי מספר שלו ואבקש מהמנהלים
לאלו שאין להם וואטצאפ, אולי תוכלל בבקשה לעדכן אותנו כשיש חדשות רלוונטיות?
(או לברר האם יש קבוצה ספציפית לזוכי הגרלה 2505 בחיפה)
תודה רבה.

באתר העירייה יש לכל מגרש בקשה (ליתר דיוק יש שם 4 בקשות), באחת מהם יש מלא מסמכים, אחד מהם נקרא גרמושקה צריך לחפש שם (זה לא מספר סופי ועלול להשתנות).
לשאלתך השניה , לדוגמא אני מקום 114 ויש רק 38 דירות של 4 חדרים אז מסתבר שלא ישאר לי..
איפה באתר של העיריה זה מופיע לא הצלחתי להגיע לזה?
אני זכיתי בהגרלה מספר 2182 איך אני יודע איזה גוש וחלקה ?
ואיזה מספר בקשה?

זה נקרא גוש 11359 חלקה 14
אתה כותב בגוגל איתור בקשות עיריית חיפה ומחפש ע"פ הגוש והחלקה הנ"ל
תכלס אני לא הצלחתי לראות שם מסמכים רק ראיתי שהוגשה בקשה
איפה באתר של העיריה זה מופיע לא הצלחתי להגיע לזה?
אני זכיתי בהגרלה מספר 2182 איך אני יודע איזה גוש וחלקה ?
ואיזה מספר בקשה?

איך אני יודע מה הגוש והחלקה שלי (-מרגיש לי כמו קבר...;))

אני זכיתי בהגרלה מס' 2505.

תודה רבה.

הגעתי למסמך "גרמושקה" הזה אבל לא הצלחתי לפתוח אותו

יש כאן זוכים נוספים בהגרלה מספר 2182
קבלן - י א אלון בניה ????

התקשרתי היום לסלע איסתא והוא אמר לי שהם מקווים לקבל את האישורים בחודשים הקרובים,
הנציגה אמרה לי שי קבלנים בפרויקט שכבר קיבלו אישורים

עכשיו רק רואה את ההודעה ,אני בן מקום בהמתנה 1 כרגע ,יש בחירת דירות ? ירדתי בתוך חודש בערך ב 3-4 לכיוון הזכיה
וואו, אני מקום 15 בהמתנה (בהגרלה 2241),
במהלך שנתיים התקדמתי ב50 מקומות!
אבל בשנה האחרונה כלום לא מתקדם...
מרענן לשמוע שכן יש התקדמות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה