דרוש מידע כל מי שזכה בדירה בהנחה בחיפה או /ויש לו מידע לכאן

זכיה וודאית בעז"ה!
אשמח לשוחח אתך אולי דרך המייל, כשאני יראה שאתה פה (מחר) אני יכתוב את המייל שלי.

נפתחה קבוצה לזוכי מחיר למשתכן חיפה , מי שרוצה מוזמן לכתוב פה הודעה ואקשר אותו עם מי שמכניס לקבוצה ( זו קבוצת צ'אט )

נפתחה קבוצה לזוכי מחיר למשתכן חיפה , מי שרוצה מוזמן לכתוב פה הודעה ואקשר אותו עם מי שמכניס לקבוצה ( זו קבוצת צ'אט )
אשמח מאוד לשמוע על מה שקורה שם בינתיים (עד שיפתחו קבוצה במייל)
אני בחדר מחשבים חסום צ'אטים,
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
אני רוצה להצטרף לקבוצה בצ'אט. אשמח לשמוע פרטים

מעתיק מהקבוצה :

זוכי מחיר למשתכן, חיפה
אתמול 22:42

ערב טוב,
צפויה אסיפה / פגישת זום עם סגנית רה"ע שרית גולן מעיריית חיפה
לכאורה בחודש דצמבר
(כמובן שנעלה לכאן את כלל הפרטים בהמשך)

הודעה נוספת שנשלחה שם מאחד הזוכים שהתקשר לקבלן שלו ( לא מפרויקט 2505 / 2506 אני לא יודע קבלן של איזה פרויקט זה כן ) ואפ'חד לא ידע שם להגיד לו משהו רלוונטי . (השאלה את מי הוא הצליח להשיג שם)
אני חושב שהזום עם העירייה הוא האירוע הרלוונטי והמעניין.

אמשיך לעדכן אם יהיה משהו רלוונטי .

מעתיק מהקבוצה :

זוכי מחיר למשתכן, חיפה

ערב טוב,
לכאורה בחודש דצמבר

הודעה נוספת שנשלחה שם מאחד הזוכים שהתקשר לקבלן שלו ( לא מפרויקט 2505 / 2506 אני לא יודע קבלן של איזה פרויקט זה כן ) ואפ'חד לא ידע שם להגיד לו משהו רלוונטי . (השאלה את מי הוא הצליח להשיג שם)

תודה רבה !!

צריך לנסות דרך תוכנה מסוימת
צריך להעלות את הקבצים DWF לאתר או תוכנה שיודעת לקרוא אותם, לדוגמה לאתר הזה - https://viewer.autodesk.com/
תודה על הקישור לאתר הזה וההכוונה איך להגיע לגרמושקה באתר העירייה
אבל איפה אני רואה שם איזה סוגי דירות וכמה מכל סוג מתוכננות שם?
אני לא הולך לספור את כל התרשימים (קרוב ל 400 דירות בפרויקט)

תודה על הקישור לאתר הזה וההכוונה איך להגיע לגרמושקה באתר העירייה
אבל איפה אני רואה שם איזה סוגי דירות וכמה מכל סוג מתוכננות שם?
אני לא הולך לספור את כל התרשימים (קרוב ל 400 דירות בפרויקט)
ניסית גם להיכנס לגרמושקה ולא הצלחתי, אולי תכוון אותי יותר ברור?
תודה.

מעתיק מהקבוצה :

זוכי מחיר למשתכן, חיפה

ערב טוב,
לכאורה בחודש דצמבר

ההבטחה טרם קויימה אנחנו במתח לדעת מה היא אמרה לגבי הפרוייקט התקוע

כמה עדכונים שאני מעביר מקבוצת הווצאפ
1. אשל הירדן הודיעה על תחילת שיווק בקרוב
2. סגנית ראש העיר מודיעה ממש עכשיו על עוד חסמים שנפתרו
מצרף צילומי מסך Screenshot_20251208_205753_WhatsAppBusiness.jpgIMG-20251208-WA0024.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_20251208_205753_WhatsAppBusiness.jpg
    Screenshot_20251208_205753_WhatsAppBusiness.jpg
    KB 151.2 · צפיות: 37
  • IMG-20251208-WA0024.jpg
    IMG-20251208-WA0024.jpg
    KB 183.7 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה