דרוש מידע כל מי שזכה בדירה בהנחה בחיפה או /ויש לו מידע לכאן

מה קורה עם הגרלת 1531
שווה?
אמור להתקדם?
מישהו פה מכיר מישהו שזכה שם?

AP1Ws4sfVvc0xnGtLhQm1Q8EyqS97VAWXFIVMbF-U3hwvnhuRDuEtxqoxMhfRH1VD3YHAGJZEroF32k3iXWMd5zjwiBt5qjByRguOd_P0qiOgBDEBk43CSgIOaA4SqaKz50JyUb3eWhQPDvrqOLLF1kD0rk10ZdpFJwgDuJc9Od5tkcJHci-Zer2KlrVWs25hA6HthncCUhLR5Xb6IAwS5Y47ivCkoAFgQgwCbK0u2GNoISoEf-pIEqxtO7dXloMqmwHo-rp-JnIB4H4noRM8wF3eoM6bcO3Ozv1hd-oZMWWcU91wHublQYdYa10mhwOQSjXhEQ=w512

מישהו מהקבוצה שיצר קשר עם סגנית ראש העיר ושיתף ...

יש פה מישהו שמתכנן שזכה במחיר למשתכן בנאות פרס ומתכנן לגור שם? האם יהיו תנאים למגורים של חרדים שם כמו מרפסת סוכה וכדו׳? זה בניינים רבי קומות?

יש פה מישהו שמתכנן שזכה במחיר למשתכן בנאות פרס ומתכנן לגור שם? האם יהיו תנאים למגורים של חרדים שם כמו מרפסת סוכה וכדו׳? זה בניינים רבי קומות?
בגדול נשמע שלא
זה בנינים רבי קומות ואזור חילוני למהדרין

@סימי ב. מה כתוב שם?
עד שהתמונה תשתחרר מנטפרי...
תודה!
כתוב שם שהזום יתקיים בתחילת ינואר. זה מייל של סגנית ראש העיר
ולגבי האפשרות של חרדים לגור שם -
לפחות בפרוייקט שלי , ראיתי את התכנון של הדירות וזה לא מותאם לחרדים
חלק מהבניינים של 13 קומות ואין שם חרדים בשכונה בכלל
( גם מבחינת מוסדות וכו' אין שם כלום באיזור )
כשזה פרוייקט שמותאם לחרדים כתוב באתר של מחיר למשתכן צביון חרדי

כן אבל אם מתארגנים כקבוצה כל החרדים שזכו, אי אפשר ליזום משהו שם?
לא נראה שיש הרבה זוכים חרדים מלבד זאת שהשכונה הקיימת מאוכלסת בתושבים חילונים שיותר שייכים לצד השמאלי של המפה

איפה ? איך ?
נשמח אם תוכלו לשתף ולתת פרטים איך להגיע למידע הזה.
תודה רבה.
חבר השיג לי את הקובץ אני חושב שמהאתר של העירייה
אני לא כ"כ בטוח שיש עניין להעלות את זה פה
כי זה תכנון של הקבלן שלי ואין שם פרטים על התוכניות של הקבלן שלך לדוגמא
אם אתה רוצה לראות פירוט של הקבלן שלך , אתה צריך להיכנס לקישור הזה :
אתר עירייה
ואז לכתוב את המספר גוש וחלקה של הפרוייקט שלך ( זה החלק המסובך , למצוא את המספר )
ואז להיכנס לארכיב מסמכים ולהוריד את הגרמושקא
יש פה בפרוג פירוט איך למצוא מספר גוש וחלקה וכן איך לעשות את שאר השלבים.

אם תסתבך אשמח לעזור !

מצרף הודעה שפורסמה
מפגש זום לזוכי מחיר למשתכן
בהובלת סגנית ראש העיר שרית גולן
יתקיים ביום א׳ 25.1.26 בשעה 17:00 *בזום*
נשלח בהמשך טופס הרשמה למפגש וקישור לזום ישלח לכלל הנרשמים ביום השיחה .

כמה עדכונים לגבי הגרלת 2242 (שובל הנדסה , במקור היה אפי קפיטל) , מצטט הודעות מהקבוצת ווצאפ

יצא לי לדבר עם נציגים משובל טלפונית, הם אומרים שלא יקראו לבחירת דירה לפני אפריל כנראה.
אבל שההיתר מתקדם מהר מהצפוי”
”שובל העלו דף נחיתה לפרויקט שלנו כנראה באמת התקדמנו המון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה