קורונה "כל מי שיכול לבקש רחמים על חברו ואינו מבקש, נקרא חוטא"

• הוסף לסימניות
נכון.
חשבתי בכל זאת להעביר את שמות המבריאים בצבע כחול ולהבדיל הנפטרים בצבע אדום לתחתית הרשימה למען ההתעוררות בתפילה ועם זאת הם לא יפריעו להדפסה למי שלא מעוניין.
אעשה זאת מחר בל"נ.
אם זה היה אקסל היה אפשר להוסיף תיבת סימון וכשמסמנים אותה אז השם נמחק מרשימת השמות.

• הוסף לסימניות
המצב קשה.
אנשים סובלים.
צריך תפילות.
אבל למה באשכול כזה צריך לאיים?
למה אני צריך לקרוא כותרת שאני חוטא! ושאם לא אתפלל עליהם, מי יודע מה יגזר עלי...
אולי כדאי ללכת על כיוון חיובי?.??
הרבה משגיחים בישיבה ניסו לעבוד איתנו בשיטת האיומים.. לא מאד עזר להם...
הכל בסדר. תעשה מה שבא לך.
אני הרגשתי 'מותקף'\הלו, תזהר לך! אם לא תתפלל תקבל עונש...
לא התחברתי.
אבל הכל טוב.
בסה"כ להרגיש יותר מחויבות!!! ולא לדפדף, ולהעביר את שם החולה כמו שמדלגים על כתבה לא מעניינת בעיתון
אלא להתאמץ ולקרוא כמה פרקי תהילים או אפילו יום שלם כמו שהינו עושים אם זה היה קרוב משפחה.
זה לא איום, זה רק בא לתת יותר כוח ולסלק את האדישות שהתפשטה על כולנו ה"י

• הוסף לסימניות
גם אני הרגשתי לא נח עם הכותרת השלילית
אנו מתפללים יום יום על שמות החולים שמתעדכנים ומתווספים מידי יום לצערי
משתדלת להזכיר בכל תפילה ו "אשר יצר" לקבל שבתות מוקדם
המצב לא פשוט לכולנו והרגשתי קצת מותקפת יעני אני יכולה להתפלל יותר ולא עושה זאת...
אם אפשר להחליף את הכותרת לכיוון חיובי זה יהיה נעים יותר

ותודה על הקובץ המצורף
הוא חשוב וברור!!

• הוסף לסימניות
עלו עידכונים לקובץ, מוזמנים להמשיך ולעדכן, בע"ה בבשורות טובות, להדפיס וכמובן להתפלל.

נ.ב. כולנו מאד נשמח על כל בשורה טובה שתבשרו לנו על עוד חולה שהחלים, נא לזכור לעדכן את המחלימים בס"ד בכחול ולהבדיל את הנפטרים באדום בתחתית הרשימה.

• הוסף לסימניות
התבשרנו על עוד יהודי יקר ר' יצחק בן מרים ז"ל שעזב אותנו לאנחות, בואו נמשיך לקרוע שערי שמים לרפואת אחינו החולים.

• הוסף לסימניות
ברשותכם, העברתי את השמות לקובץ אקסל
תודה רבה.
באמת נראה מסודר יותר.
צרפתי את שני הקבצים יחד באשכולות אחרים.
מוזמנים להתפלל ולהוסיף גם מכאן!

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה.PNG

רפאל בן צפורה פיגא- ז"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה